Седмичен хороскоп 5-11 октомври 2009г.

Успехи за Близнаци,Водолей и Везни

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен дните на предстоящата седмица ще минат много бързо, защото ангажиментите им ще следват един след друг, а често едновременно ще трябва да вършат по няколко неща и то в невъзможни за изпълнение срокове. Цялата седмица ще мине под знака на тригона на Марс към Уран, което ще ви направи ентусиазирани и предприемчиви, дори в някаква степен повече отколкото реално е необходимо. Положителната страна на това влияние е в стремежа за самостоятелност и отстояване на собствената правота. Но другата “страна на медала” е подтикването към импулсивни, необмислени действия, което води до попадане в опасни, рискови ситуации. По-подчертано е това, второто, при родените в първата декада на знака- мартенските Овни.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през следващите дни ще бъдат под благотворното влияние на тригона между Слънцето и Юпитер, който става точен в почивните дни. Този аспект ще се отрази позитивно на партньорските ви взаимоотношения, били те лични или делови. Астрологичната обстановка предполага голямо раздвижване в живота ви – пътувания, срещи с нови интересни хора,попадане в различни по характер, но ярки и запомнящи се ситуации. В петък обаче, избягвайте взимане-даване с непознати или с хора, на които нямате доверие. Бъдете внимателни и ако ви се налага да разплащате стока или услуга.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои динамична и ползотворна седмица. Можете да изпълните всичко онова, което сте планирали, тъй като имате подкрепата на повечето от планетите и особено на вашия покровител Юпитер, който е в със Слънцето през тази седмица.. Да, но естествено при условие, че имате цел и план. Иначе можете да разпилеете юпитеровата си енергия в дреболии. Четвъртък и петък са успешните дни през тази седмица за родените във втората декада на Стрелец. Мислете мащабно и включвайте повече хора в дейността, с която сте се захванали.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица е възможно да не се чувстват много комфортно поради напрегнатата ситуация, в която попада господарката на знака им – Венера. Противопоставянето й на непредсказуемия Уран създава усещане, като че времето забързва своя ход. Към горния аспект се добавя и тригонът Марс-Уран, който насища атмосферата с безпокойство и екзалтираност. Обстоятелствата бързо се променят и ви принуждават да взимате решения, които нямате достатъчно време да обмислите. Родените в третата декада на знака обаче могат да извлекат полза от ситуации, в които други се чувстват объркани,стига да не се жалят и да действат бързо.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева астрологичната обстановка през тази седмица е провокативна. Господарят на знака Меркурий в понеделник застава в опозиция с Уран, от който аспект могат да се очакват повишена раздразнителност и острота на реакциите. В четвъртък пък Меркурий преминава през позицията на Сатурн,т.е. прави астрологичен съвпад с него. Свързвайки позитивната страна на двата аспекта в едно, може да се очакват интересни предложения за нова работа или за заемане на по-отговорна позиция в служебната йерархия. Негативната страна на двата аспекта се изразява в напрегнатата нервна система, което може да доведе до здравословни проблеми или травми в областта на ръцете.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои интересна седмица, в която могат да дават уроци и да “правят показно” на хората, с които работят. Ако можете да бъдете находчиви, изобретателни и гъвкави, както изисква астрологичната обстановка през тази седмица, то успехът ще е на ваша страна. Близостта на припрения Меркурий с господаря на вашия знак – Сатурн ще ви притиска с недостига на време и може да ви поизнерви в сряда и четвъртък. Възможно е да се наложи спешно да пътувате надалеч.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица. Тя ще мине под знака на противопоставянето на господаря на Близнаци – Меркурий и енергетизиращия Уран. Ако съумеете да бъдете организирани и целенасочени, можете да отхвърлите голям обем работа и да ви остане време за почивка. За родените в третата декада на знака петък обещава силни емоции с родственици и необходимост от отстояване на собствената гледна точка по спорен въпрос. В почивните дни хармоничната връзка на Слънцето и Юпитер съдейства за добрите ви взаимоотношения с околните и отваря врати, на които дори не сте си помисляли да потропате. Моментът е много благоприятен за тези, които полагат изпит, особено ако рожденото им Слънце е във втората декада на знака.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица могат да се насладят на резултата от собствените си усилия през последните седмици. Необходима е обаче вашата инициатива и активно лично участие, което да увлече и околните след вас. Възможно е да срещнете силно противодействие и да се налага да прилагате по-авторитарен подход. Господарката на вашия знак-Венера застава срещу опозиционно настроения Уран и това е указание, че трябва да разчитате на нови, нестандартни методи, за да постигате целите си. За родените в средата на зодията петък е благоприятен ден за изясняване на лични взаимоотношения.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей следващата седмица е изпълнена с движение и промени, които са предимно позитивни. Обстановката е много благоприятна за реализиране на собствен проект, за намиране на подкрепа на своя идея и за надскачане на конкуренцията в служебната надпревара. В личните взаимоотношения обаче,в средата на седмицата, е възможно да има изненади. Изясняване на отношенията насрочвайте за петък, когато обстановката е по-благоприятна за целта.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои неспокойна седмица. Войнственият Марс, който се движи през вашия знак попада под енергетизиращо ураново въздействие и ще ви принуди да излезете от черупката си и да погледнете света с други очи. Всичко около вас се движи и променя като това ви принуждава да се съобразявате с твърде много правила и изисквания, които не са ви по вкуса. Петък може да се окаже за вас твърде напрегнат ден,в който за да имате успех не разчитайте на рутината и остарелите методи. Мислете и действайте новаторски. В почивните дни очаквайте радостни новини от близките си.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица могат да разрешат сложен личен проблем или важен служебен казус, но за да стане това по най-добрия начин астрологичната обстановка изисква бърза мисъл и още повече бързи действия. Възможно е неочаквано да ви изпратят в командировка или личните ви фирмени ангажименти да изискват спешно пътуване в чужбина. Отношенията с хора отдалеч в този период са градивни и ползотворни за вас. В петък обаче бъдете внимателни при извършване на финансови операции,има вероятност за злоупотреба и загуби.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава да бъде натоварена, но и изпълнена с позитивни емоции. В професионалната сфера имате възможност да избирате между различни предложения, но ще трябва да го правите бързо,без отлагане. Оставете настрани дългите размисли и дълбоките емоции, старайте се да взимате решения, основавайки се на лявото полукълбо на мозъка ви . Навлизате в Юпитеровия период на личната си слънчева година, когато започват да ви се отварят затворените преди врати. В семейните отношения има и радост и малко тъга, заради необходима раздяла с близък човек.

На 5-и октомври, понеделник, в 04:33 часа Марс прави точен тригон с Уран.
На 10-и октомври, събота, в 01:00 часа Венера и Уран са в точна опозиция.
На 10-и октомври, събота, в 06:45 часа Меркурий преминава в знака Везни.
На 10-и октомври, събота, в 11:00 часа Слънцето и Юпитер са в тригон.
Луната през тази седмица се движи през знаците Овен, Телец,Близнаци и Рак в трета четвърт.

Етикети: ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни