Хороскоп 2010 за Телец


Муси Дачева

За родените под знака на предстоящата 2010 година е заредена с оптимизъм, който има съвсем реални основания. Напрегнатите конфигурации между висшите планети в кардиналните знаци се разполагат в повечето случаи хармонично в наталната карта на и на тези, които имат асцендент в . Може да се каже, че на Телеца през тази година, в сравнение с предходната, ще му бъде по-комфортно и уютно стига да избягва прекалено населените и твърде огрените от Слънцето, а и от прожекторите места.
В началото на годината и до първата десетдневка на март ретроградният Марс от Лъв ще създава пречки за приключването на изпълнени по същество ангажименти, ще предизвиква напрежение в домашната среда като възпрепятства всякакви планове за преустройство и промени, и тяхното финансово обезпечаване.

Но през януари,няколко дни преди слънчевото затъмнение, се случва един чудесен съвпад на Венера, господарката на вашия знак, със Слънцето и северния лунен възел в Козирог. За всички Телци, а още повече за тези от третата декада на знака, това е благоприятен момент за смели планове и значими проекти особено в личния живот, които Юпитер от Риби с удоволствие ще подкрепя до края на месец май. Месец март от своя страна е благоприятен за обвързване в брачен съюз и зачеване на дете. Периодът април-май е препоръчителен за взимане на отпуск за сметка на летните месеци,когато се очаква ситуацията в социалната сфера да бъде доста напрегната.

Бързо променящите се обстоятелства през пролетта и ранното лято ще изискват съответно бързи и умели действия от ваша страна. В този период можете да разчитате на покровителството на финансово стабилни хора за ваши проекти,основани най-вече на добрите ви знания и умения. Месец юни и до средата на юли, се очертава да бъде един от най-активните и ползотворни периоди през 2010 година. Бъдете отворени за нови идеи и нови  полезни контакти. Избягвайте предоверяване на хора родени в последната декада на подвижните знаци – Близнаци, Стрелец, Риби и Дева, а още повече на такива родени в началото на кардиналните зодии Овен, Рак, Везни и Козирог.

Сатурн във Везни, с неговите напрегнати аспекти с останалите далечни планети, почти през цялата 2010 година, ще поставя на преден план въпросът за справедливо разпределение на задълженията и отговорностите в колектива, в който работите, и съответно справедливото разпределение на възнаграждението за положения труд. Ако като ръководител не съумеете да се съобразите с това изискване, ще си навлечете недоволството на хората, които работят за вас. Не се доверявайте и дръжте под контрол служителите, които водят документация и боравят с банкови сметки или с пари в брой. Критични в това отношение са летните месеци, юли-август- септември.

Към тези, които сами са си началници, препоръката е да водят стриктна документация. Очаквайте проверки на контролни органи в края на месец ноември. Ако сте наемен работник, през 2010 година ще се наложи да поемете повече работа, по-голяма отговорност и бъдете винаги в готовност за чести проверки на нова как си изпълнявате задълженията. Ще ви е нужно много търпение, психическа устойчивост и философско приемане на шефските набези.

През 2010 година обърнете повече внимание на здравето си, особено в периода края на юли, август и началото на септември.
През тази календарна година ще имате възможност да се запознаете с интересни хора, да попаднете в среда, където интелектът и духовната настройка на ума са на почит. Ще усетите по-силно тази тенденция, ако сте в Лична година 2, 3, 5, 7 или 9. Ако това не ви се е случвало до сега, постарайте се да не пропускате момента и шанса да  повишите своите духовни вибрации, четете, самообразовайте се, търсете, защото казано е: “ Когато ученикът е готов – учителят идва”.

В емоционалния ви живот активният период през 2010 година е в месеците август, септември и октомври. През това време Венера прави два съвпада с Марс. Първият е през август във Везни, а вторият е в началото на октомври и в Скорпион. Това обикновено води до ескалиране на чувствата, до поредица от сладко-кисели мигове на приповдигнати възторжени чувства и тревожни вълнения. Между 8 октомври и 18 ноември Венера е ретроградна, което може да окаже неблагоприятно влияние в личните ви отношения, да засегне в някаква степен и останалите сфери от живота ви по един задържащ и леко разочароващ начин.

Последният месец на 2010 година е емоционално приповдигнат, хармоничен и това е момент, когато можете да установите добри и  трайни взаимоотношения както с половинката си,така и с колегите и съдружниците. Участвайте активно в това, което се случва около вас, включвайте се в пътувания, в различни по характер светски мероприятия, не се затваряйте и не оставайте сами в празничните дни.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

9 коментара so far »

 1. доника каза,

  Писа на януари 22, 2010 @ 21:19

  как ще коментирате тези два хороскопа ?

  Личен хороскоп за ….

 2. доника каза,

  Писа на януари 22, 2010 @ 21:20

  това е втория

  Личен хороскоп за ….

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 22, 2010 @ 21:32

  доника,
  и защо трябва да го правя?

 4. Весела каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 11:44

  Към доника и подобни

  Извинете, че се намесвам, но вече силно се изнервям от подобни постове-моля, не ангажирайте мястото в сайта и времето на г-жа Дачева, а и нашето, да четем личната ви астрална карта. Не ни е интересно, а е и абсолютно ненужно. Ако досега не сте схванали смисълът на сайта и помощта на Муси, няма как да ви обясня. Останалите ще схванат.

  Успешна седмица на всички, които с интерес следят РАЗУМНИТЕ и общовалидни коментари на Муси Дачева.

  С поздрав,
  Весела

 5. smilingface каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 12:11

  Подкрепям мнението на Весела! Стига с този егоистичен СПАМ и астрологичен ексхибиционизъм! Астралните карти са си лично нещо!

  Най-добри пожелания към Госпожа Дачева и верните й читатели и почитатели!!!!! :-)))))

 6. Пепи каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 12:30

  Ейй smilingface ти ме разби…астрологичен ексхибиционизъм…направо нямам думи по точно определение не съм чувал!!! БРАВО маце много ме изкефи и направо в десятката !!!

 7. moon_in_taurus каза,

  Писа на май 4, 2010 @ 15:34

  Муси ,ти също си телец:)
  Кога ти е рождения ден,да ти го честитим?:)))

  Дано не греша..

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на май 4, 2010 @ 20:58

  moon_in_taurus,
  много мило, но не съм Телец :)
  Стрелец съм, на 29 ноември.

 9. moon_in_taurus каза,

  Писа на май 4, 2010 @ 21:29

  Въййй как съм се объркала….
  съжалявам :)
  Аз обожавам стрелците,както и телците.
  Е,тогава ще чакаме ноември :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Водолей
  2. gravatar Таня за Хороскоп 2019 за Водолей
  3. gravatar svetski за Хороскоп 2019 за Водолей
  4. gravatar Муси Дачева за Хороскоп 2019 за Везни
  5. gravatar Милена за Хороскоп 2019 за Везни