Хороскоп 2010 за Телец


Муси Дачева

За родените под знака на предстоящата 2010 година е заредена с оптимизъм, който има съвсем реални основания. Напрегнатите конфигурации между висшите планети в кардиналните знаци се разполагат в повечето случаи хармонично в наталната карта на и на тези, които имат асцендент в . Може да се каже, че на Телеца през тази година, в сравнение с предходната, ще му бъде по-комфортно и уютно стига да избягва прекалено населените и твърде огрените от Слънцето, а и от прожекторите места.
В началото на годината и до първата десетдневка на март ретроградният Марс от Лъв ще създава пречки за приключването на изпълнени по същество ангажименти, ще предизвиква напрежение в домашната среда като възпрепятства всякакви планове за преустройство и промени, и тяхното финансово обезпечаване.

Но през януари,няколко дни преди слънчевото затъмнение, се случва един чудесен съвпад на Венера, господарката на вашия знак, със Слънцето и северния лунен възел в Козирог. За всички Телци, а още повече за тези от третата декада на знака, това е благоприятен момент за смели планове и значими проекти особено в личния живот, които Юпитер от Риби с удоволствие ще подкрепя до края на месец май. Месец март от своя страна е благоприятен за обвързване в брачен съюз и зачеване на дете. Периодът април-май е препоръчителен за взимане на отпуск за сметка на летните месеци,когато се очаква ситуацията в социалната сфера да бъде доста напрегната.

Бързо променящите се обстоятелства през пролетта и ранното лято ще изискват съответно бързи и умели действия от ваша страна. В този период можете да разчитате на покровителството на финансово стабилни хора за ваши проекти,основани най-вече на добрите ви знания и умения. Месец юни и до средата на юли, се очертава да бъде един от най-активните и ползотворни периоди през 2010 година. Бъдете отворени за нови идеи и нови  полезни контакти. Избягвайте предоверяване на хора родени в последната декада на подвижните знаци – Близнаци, Стрелец, Риби и Дева, а още повече на такива родени в началото на кардиналните зодии Овен, Рак, Везни и Козирог.

Сатурн във Везни, с неговите напрегнати аспекти с останалите далечни планети, почти през цялата 2010 година, ще поставя на преден план въпросът за справедливо разпределение на задълженията и отговорностите в колектива, в който работите, и съответно справедливото разпределение на възнаграждението за положения труд. Ако като ръководител не съумеете да се съобразите с това изискване, ще си навлечете недоволството на хората, които работят за вас. Не се доверявайте и дръжте под контрол служителите, които водят документация и боравят с банкови сметки или с пари в брой. Критични в това отношение са летните месеци, юли-август- септември.

Към тези, които сами са си началници, препоръката е да водят стриктна документация. Очаквайте проверки на контролни органи в края на месец ноември. Ако сте наемен работник, през 2010 година ще се наложи да поемете повече работа, по-голяма отговорност и бъдете винаги в готовност за чести проверки на нова как си изпълнявате задълженията. Ще ви е нужно много търпение, психическа устойчивост и философско приемане на шефските набези.

През 2010 година обърнете повече внимание на здравето си, особено в периода края на юли, август и началото на септември.
През тази календарна година ще имате възможност да се запознаете с интересни хора, да попаднете в среда, където интелектът и духовната настройка на ума са на почит. Ще усетите по-силно тази тенденция, ако сте в Лична година 2, 3, 5, 7 или 9. Ако това не ви се е случвало до сега, постарайте се да не пропускате момента и шанса да  повишите своите духовни вибрации, четете, самообразовайте се, търсете, защото казано е: “ Когато ученикът е готов – учителят идва”.

В емоционалния ви живот активният период през 2010 година е в месеците август, септември и октомври. През това време Венера прави два съвпада с Марс. Първият е през август във Везни, а вторият е в началото на октомври и в Скорпион. Това обикновено води до ескалиране на чувствата, до поредица от сладко-кисели мигове на приповдигнати възторжени чувства и тревожни вълнения. Между 8 октомври и 18 ноември Венера е ретроградна, което може да окаже неблагоприятно влияние в личните ви отношения, да засегне в някаква степен и останалите сфери от живота ви по един задържащ и леко разочароващ начин.

Последният месец на 2010 година е емоционално приповдигнат, хармоничен и това е момент, когато можете да установите добри и  трайни взаимоотношения както с половинката си,така и с колегите и съдружниците. Участвайте активно в това, което се случва около вас, включвайте се в пътувания, в различни по характер светски мероприятия, не се затваряйте и не оставайте сами в празничните дни.

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.  Автор: Муси Дачева
3. Източник:  www.temura.net

Етикети: , ,

9 коментара so far »

 1. доника каза,

  Писа на януари 22, 2010 @ 21:19

  как ще коментирате тези два хороскопа ?

  Личен хороскоп за ….

 2. доника каза,

  Писа на януари 22, 2010 @ 21:20

  това е втория

  Личен хороскоп за ….

 3. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 22, 2010 @ 21:32

  доника,
  и защо трябва да го правя?

 4. Весела каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 11:44

  Към доника и подобни

  Извинете, че се намесвам, но вече силно се изнервям от подобни постове-моля, не ангажирайте мястото в сайта и времето на г-жа Дачева, а и нашето, да четем личната ви астрална карта. Не ни е интересно, а е и абсолютно ненужно. Ако досега не сте схванали смисълът на сайта и помощта на Муси, няма как да ви обясня. Останалите ще схванат.

  Успешна седмица на всички, които с интерес следят РАЗУМНИТЕ и общовалидни коментари на Муси Дачева.

  С поздрав,
  Весела

 5. smilingface каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 12:11

  Подкрепям мнението на Весела! Стига с този егоистичен СПАМ и астрологичен ексхибиционизъм! Астралните карти са си лично нещо!

  Най-добри пожелания към Госпожа Дачева и верните й читатели и почитатели!!!!! :-)))))

 6. Пепи каза,

  Писа на януари 25, 2010 @ 12:30

  Ейй smilingface ти ме разби…астрологичен ексхибиционизъм…направо нямам думи по точно определение не съм чувал!!! БРАВО маце много ме изкефи и направо в десятката !!!

 7. moon_in_taurus каза,

  Писа на май 4, 2010 @ 15:34

  Муси ,ти също си телец:)
  Кога ти е рождения ден,да ти го честитим?:)))

  Дано не греша..

 8. Муси Дачева каза,

  Писа на май 4, 2010 @ 20:58

  moon_in_taurus,
  много мило, но не съм Телец :)
  Стрелец съм, на 29 ноември.

 9. moon_in_taurus каза,

  Писа на май 4, 2010 @ 21:29

  Въййй как съм се объркала….
  съжалявам :)
  Аз обожавам стрелците,както и телците.
  Е,тогава ще чакаме ноември :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  2. gravatar Деси за Летен хороскоп 2021
  3. gravatar Муси Дачева за Летен хороскоп 2021
  4. gravatar Р- Роси за Летен хороскоп 2021
  5. gravatar Муси Дачева за Планирано секцио и консултация с астролог