Хороскоп 2014 за Лъв

Муси Дачева

2014 година започва с новолуние и символиката на това е като да излезете от дома си с десен крак напред. Устремното начало е положено в знака Козирог, което придава сила на всичко онова, което сте предвидили и направили в предходната година. Ако сте се устроили на ново работно място, то това е било възможно най-доброто, ако сте се преместили в нов дом, изборът ви е бил удачен. Но януари също така е месец , в който ретроградната Венера ще ви кара да се връщате към нещо неясно, несигурно, ненаправено както трябва в личните взаимоотношения.

Поправки можете да внесете през февруари след новолунието, но преди Меркурий да тръгне назад. В ретроградната фаза на Меркурий, между 7 и 28 февруари, ще ви се даде втори шанс да установите контакт с някой, който е важен за вас. Някои ще се върнат на старо работно място, други ще кандидатстват отново за интересна позиция.

До средата на годината Юпитер се движи през водния знак Рак. Това е период, в който можете да си уредите договор за работа в чужбина или да направите пътешествието, за което си мечтаете отдавна. Можете да изследвате някоя интересна тема, отдръпвайки се за известно време на усамотено място. Но също така можете да разширите кръга си от познати с такива, които имат различна от вашата вяра, различни разбирания, различен произход.

През април, между двете затъмнения, лунното на 15-ти и слънчевото на 29-ти, когато в зоната на кардиналните знаци се вихри Големият кардинален квадрат, за вас могат да възникнат благоприятни обстоятелства и възможност да изпъкнете в работната среда. Бъдете активни участници в събитията, които ви засягат и имайте готовност да заявите присъствието си в подходящия момент.

Периодът между 1 март и 20 май, когато Марс е ретрограден, е неблагоприятен за пътуване. Бъдете внимателни при шофиране, при ползване на мобилна техника. Закупуване на автомобил в този период също не е препоръчително. За участие в спортни състезания в този период бъдете много добре подготвени и вземете мерки за безопасност. Възможни са както занижаване на спортните постижения, така също има вероятност от травми.

Най-ценният подарък за годината ще получите от Юпитер след 16 юли, когато той навлезе в първия градус на знака ви. С Юпитер за една година напред, до лятото на 2015-та, при вас идват възможности, които се появяват веднъж на 12 години, времето за което планетата обикаля зодиака.

Юпитер във вашия знак има много плюсове, и малко минуси. Плюсовете са във вкуса към живота, който ще ви даде „планетата на късмета“, в позитивизма и вярата в себе си,в желанието да правите много неща, да се раздавате в полза на другите. Юпитер засилва самодоволството, но най-вече там, където то е заложено в характера. Под негово влияние може да се вземете „твърде насериозно“, да се откъснете от средата си и да забравите откъде сте тръгнали. Юпитер ще ви кара да искате от всичко по много и ако не слагате юзди на лакомията,към която подтиква, можете да натрупате много килограми, но може да направите и много глупости ,за които после да съжалявате.

Съчетаното влияние на Юпитер и Сатурн понякога може да бъде много коварно. И двете планети могат да ви накарат да загубите представа за реалността и да постъпвате по несвойствен за вас начин.

На 26 юли Марс преминава в Скорпион. До 13 септември, докато се движи през Скорпион ще направи квадрат към рожденото ви Слънце. Този участък от годината, юли-септември, може да се окаже труден за семейните взаимоотношения. Някои неуредени въпроси с близките ви могат да станат твърде важни и да искат спешно решаване.

Марс ще ви подкрепя в периода, когато преминава в сродния по стихия знак Стрелец, във времето между 13 септември и 26 октомври. Тогава той се движи, в слънчевия ви , в зоната на любовните връзки и насища с енергия личните взаимоотношения. Това е време на повишено либидо, активен период на интимност, който е по-изразен в първата си половина до пълнолунието в Овен, и съпътстващото го лунно затъмнение, на 8 октомври. В този любовен период на годината,между двете октомврийски затъмнения, ретроградният Меркурий във Везни може да ви поднесе не една изненада,да ви върне в средата на стари приятели да ви припомни забравени вече случки с хора от миналото.

Ноември може да се окаже неспокоен месец,заради напрегнатите аспекти между Марс,Уран и Плутон в средата на месеца, между 9 и 23 ноември, и особено в дните 11 – 13 ноември. В зоната на съвпада на Сатурн и Слънцето на 18 ноември при някои ще се случи важно семейно събитие, което да засили връзките с корените и рода. Важни дела насрочвайте най-късно до 7 декември, преди Юпитер да навлезе в ретроградната си фаза.

В края на годината, на 23 декември, Сатурн напуска критичната за вас зона на Скорпион и преминава в Стрелец, откъдето през 2015 година ще ви подкрепя по своя си начин.

27 декември 2013 г.

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

1 коментар so far »

  1. Albena каза,

    Писа на януари 6, 2014 @ 8:45

    Благодаря, Муси!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии