Хороскоп 2014 за Риби

Муси Дачева

През 2014 година планетите ще продължават да ви подкрепят. Не така както през предходната година, но най-важните -Нептун и Сатурн продължават своя ход през Риби и Скорпион. Нептун се намира в 3-я градус на Риби и до края на годината ще се придвижи до 5-я градус. В следващите месеци Нептун ще продължава да ви дарява с най-добрите страни на своята природа – отзивчивост, съпричастност, себераздаване, жертвоготовност в името на общата цел. През първата половина на годината Юпитер продължава да се движи през Рак и да ви подава ръка за всичко, което е ваша идея, ваш проект, изделие, обект на авторско право. Отношенията с децата през първата половина на годината също ще бъдат интензивни и съдържателни. Най-благоприятни са втората половина на март и след 20 май до средата на месец юни.

По време на напрегнатите аспекти на Юпитер в кардиналния кръст, бъдете внимателни във финансовата сфера. Това са дните до 6 март, когато Юпитер е ретрограден, и в напрегнати аспекти около 31 януари и 26 февруари, също така около 20-25 април, между двете затъмнения- лунното и слънчевото.

Нептун от Риби сега, и в следващите години, ви напътства в духовното ви развитие. Под негово влияние попадате в подходяща среда, с по-голяма лекота ви се отдават метафизичното знание и духовните практики. Влиянието на Нептун върху вас е в голяма степен позитивно, но има и някои отрицателни тенденции – леност, отказ от активно участие в социалния живот, продължително пребиваване в света на фантазиите, нереалистична представа за живота, поддаване на зависимости от различен вид и порядък. Такива тенденции може да има или да се засилват през отделни периоди на годината като през май-юни, през август-септември и през декември 2014-та.

Уран се движи през зоната на вашите доходи. Дори това да не е най-важната страна на живота ви, трябва да имате предвид все още напрегнатите аспекти,които прави планетата отвреме-навреме и които могат да окажат неблагоприятно влияние върху приходите ви. Неблагоприятни по тази причина са почти целият месец април, от 5 до 25-ти, между 7 и 27 юни, 18-19 юли, и 10-15 ноември. Неочаквани приходи и добро стечение на обстоятелствата по отношение доходите ще имате около 22-25 май, 23-25 юли, 23-26 септември, 3-6 октомври, 3-6 декември.

Личният ви живот ще бъде активиран от благотворното влияние на планетата на любовта -Венера между 5 април и 3 май, 29 май и 23 юни, 18 юли и 12 август,

Докато Юпитер се грижи за вашето благополучие през първата половина на годината, през втората то ще бъде изцяло в ръцете на Сатурн. Тази планета не е толкова щедра, но каквото даде е здраво и за дълго. На помощ на Сатурн идва Марс.

От 26 юли до 13 септември Марс се движи през Скорпион и ще застане в хармоничен аспект към рожденото ви Слънце. Това е важен момент през годината, в който можете да направите важна крачка в живота си. Ще отделите повече време на проблем за неговото решаване през последната седмица на месец август. Втората половина на юли е добра за годишния отпуск и пътешествия, през август обаче си бъдете на работното място, особено ако имате частен бизнес.

Меркурий през 2014 година има три ретроградности, и трите започват във водните знаци. Можете да използвате тези периоди откъм позитивната им страна като се настроите на творческа вълна, защото ретроградният Меркурий помага на креативните хора, на писатели, поети композитори, каквито има много сред вас. Това са периоди от годината, когато можете да се върнете към стара идея и да я разработите по нов начин.

Първата ретроградност на Меркурий е между 7 и 28 февруари, като между 7 и 13 февруари той се движи през вашия знак -назад. Лятната ретроградност на Меркурий е между 7 юни и 1 юли, а в периода 7-17 юли той се движи в Рак, най-вдъхновената и любовна зона на слънчевия ви . Есенната ретроградност на планетата е между 4 и 25 октомври, в период между двете затъмнения- лунното на 8 октомври и слънчевото на 23-ти. Между 4 и 10 октомври Меркурий се движи назад през Скорпион, време да се чуете с някои приятели отдалеч.

Второто слънчево затъмнение за годината на 23 октомври е в 0 градуса Скорпион и това е времето, което може да даде старт на важна за вас социална активност, да предприемете далечно пътешествие, да се преместите в ново висше учебно заведение, да превърнете хобито си професия, да спечелите дело, да обърнете живота си на 180 градуса.

Декември идва с много работа и отлични резултати. Ще има за вас, за близките, за всички които обичате, и подаръци и късмети в баницата, и много вяра в бъдещето, която вяра вие ще им предадете.

27 декември 2013 г.

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен  Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети:

6 коментара so far »

  1. Djani каза,

    Писа на януари 8, 2014 @ 9:03

    супер сте!

  2. Сиса каза,

    Писа на януари 12, 2014 @ 13:39

    Ми то хороскопа за риби по-кофти от този на скорпион, а те уж са в сатурнова криза. Факта, че и юпитер и сатурн правят почти едновременно тригон към слънцата риби не го ли отчитате?

  3. Муси Дачева каза,

    Писа на януари 12, 2014 @ 15:49

    Сиса,
    “Ми то хороскопа за риби по-кофти от този на скорпион”?
    Хороскопът на Риби е добър, къде видяхте кофти, та и да бъде “по-кофти” от който и да е друг хороскоп?
    Какви мерки и теглилки прилагате?
    Или просто решихте да се заядете?

  4. Сиса каза,

    Писа на януари 12, 2014 @ 17:36

    Въобще не съм имала намерение да се заяждам – но не виждам в хороскопа нито една сериозна положителна тенденция. Първо да се внимава с юпитер, после с уран, тригонът на сатурн нямало да бъде чак толкова ползвотворен…А за скорпионите в сатурновата криза сте писали почти само за благотворното влияние на юпитер.

  5. Венера Милоска каза,

    Писа на януари 13, 2014 @ 12:45

    Къв ти е проблема бе Сиске? Чета и препрочитам хороскопа си, щото и аз съм рибка и виждам само хубави неща като “В следващите месеци Нептун ще продължава да ви дарява с най-добрите страни на своята природа – отзивчивост, съпричастност, себераздаване, жертвоготовност в името на общата цел. През първата половина на годината Юпитер продължава да се движи през Рак и да ви подава ръка за всичко, което е ваша идея, ваш проект, изделие, обект на авторско право. Личният ви живот ще бъде активиран от благотворното влияние на планетата на любовта -Венера между 5 април и 3 май, 29 май и 23 юни, 18 юли и 12 август,

    Докато Юпитер се грижи за вашето благополучие през първата половина на годината, през втората то ще бъде изцяло в ръцете на Сатурн. Тази планета не е толкова щедра, но каквото даде е здраво и за дълго. На помощ на Сатурн идва Марс. От 26 юли до 13 септември Марс се движи през Скорпион и ще застане в хармоничен аспект към рожденото ви Слънце. Това е важен момент през годината, в който можете да направите важна крачка в живота си. Ще отделите повече време на проблем за неговото решаване през последната седмица на месец август. Втората половина на юли е добра за годишния отпуск и пътешествия, през август обаче си бъдете на работното място, особено ако имате частен бизнес.”
    да не го изписвам целия хороскоп.
    Ккво завидя толкова на Скорпионите?
    Май не си Риби щото ние не сме толкова завсливи или си от ония дълбоководните дето на бялото казват черно и са все недоволни от другите. Кажи едно благодаря и си гледай живота докато Сатурн нете е настъпил.

  6. Христина П каза,

    Писа на януари 13, 2014 @ 14:11

    @Сиса това тук не е пазар, не може да се пазарите! Хубаво имате си вашите розови очила и си виждате нещата по вашия си начин. Муси Дачева ви прави подарък като ви дава безплатно да прочетете нейния общ годишен анализ за всяка от 12 зодии! Научете се да казвате БЛАГОДАРЯ, а не само да искате! Ако желаете да обсъдите по задълбочено и конкретно “Благоприятното влияние на Юпитер” и претенциите ви към него, има форум бъдете конкретна и задайте там въпроси може някой доброжелател да ви отговори!

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии