Хороскоп 2015 за Телец


Te12Муси Дачева

За родените под знака на Телец началото на 2015 година може да има твърде мистична окраска. Венера, планетният управител, през януари и февруари се движи през двата най-одухотворени знака на зодиака – Водолей и Риби. Това насочва мисли и поведение в посока на търсене на базови житейски отговори, в някакъв аспект прави човек инертен и по-бавно реагиращ на външни стимули. Преминаването на Сатурн от срещуположния знак – Скорпион в духовно разкрепостения Стрелец е също предпоставка за отклоняване на вниманието в отвлечени теми.

Връщане към реалността прави за вас Юпитер, който до средата на годината ще се движи през дъното на слънчевия , огрявайки от зодиакалния знак Лъв дома и семейните ви отношения. Юпитер ще продължава да ви дава усещане за стабилност, което във времена на несигурност си е направо късмет. А късмета от Юпитер ще влиза в дома ви по различни пътища. Юпитер поставя семейството, домът, личните връзки в центъра на вниманието ви през тази година.

Материалната сигурност също ще бъде важна тема за вас през 2015 година. Тя ще бъде поддържана както от Юпитер в Лъв,така и от Сатурн в Стрелец, през първата половина на годината, по-точно до средата на месец юни, когато Сатурн ще се върне в Скорпион. Но на практика най-доброто време за успешно справяне с финансови въпроси ще имате през първите месеци на годината.

Следвайте интуицията си и ще имате желания финансов успех през февруари и март. Това ще ви позволи да се сдобиете със собствен дом, а ако вече имате такъв, да го направите по-удобен, по-красив и уютен. Грижата за вашите спестявания може да ви накара да инвестирате в дейност, в която те могат да е увеличават, или да ви подтикне да ги вложите в недвижима собственост, земя или в нещо друго практично и сигурно.

От 15 юни Сатурн отново е в Скорпион,срещуположния знак, в готовност да направи опозиция към рождените слънца на тези от последните градуси на знака. Този път е ретрограден и ще изкара на повърхността някои страхове и притеснения свързани с партньорството. Планетният управител Венера през тази година има ретроградност, а както знаете това не се случва всяка година. Ретроградната фаза на Венера е от 25 юли до 6 септември 2015, което прави летните месеци пълни с ярки емоционални преживявания. Някои могат да поставят в критични условия връзката ви, изкарвайки на светло неприятни обстоятелства. От вас ще се очаква да бъдете по-определени и категорични какво точно искате и как това да се случи. Периодът е важен за това да се освободите от всичко, което ви дърпа назад, да загърбите предубеждения и ограничения, да се откъснете от зависимостта на някого, да скъсате окончателно с човек, или да разтрогнете договор с работодател.

На 2 август Сатурн се обръща и на 18 септември преминава окончателно в Стрелец.

Така втората половина на годината се очертава да бъде много по-благоприятна. Голям принос за това има и Юпитер, който на 11 август преминава в сродния ви по стихия знак Дева, и ще се движи през него около година. Навлизайки в зоната на вашия марсов тригон на личната ви година Юпитер ще ви дарява с цялото богатство от възможности да внесете цвят и пълнота в личния си живот.

Юпитер в Дева ще ви кара да изразите по най-разнообразни начини креативната си природа, да търсите себе си, да намерите своята „сродна душа“, да се радвате на живота, но също така да дарявате радост и на другите. До края на годината Юпитер ще се придвижи до 23 -я градус на Дева, което значи, че ще застане в тригон, в някакъв момент, към рождените слънца на всички от първите две декади.

Септември и октомври са най-активни в емоционално отношение. Между 17 септември и 9 октомври Меркурий е ретрограден във Везни. Периодът не е добър за сериозно обвързване, нито за годеж или брак. Но затова пък последните три месеца на годината носят много позитивни влияния в личния живот, особено за необвързаните. За един месец време, от 8 октомври до 8 ноември Венера се движи в полето на емоционалните връзки, а на 12 ноември северният лунен възел преминава в Дева. Последното дава обещание за нова любов и нова връзка, която започва сега и бързо се развива през следващата година.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: ,

2 коментара so far »

 1. tedi123 каза,

  Писа на януари 12, 2015 @ 10:35

  Здравей Муси! Здрава и щастлива Нова 2015 г !

  Интересувам се за евентуални сериозни проблеми в партньорската ми връзка с Овен /мъж/, аз съм Телец през 2015 г.

  Втората половина на 2014 г. беше супер трудна в партньорско отношение .

 2. Муси Дачева каза,

  Писа на януари 13, 2015 @ 23:44

  tedi123,
  трябва да се направи анализ според рождените данни и на двамата,за да се каже нещо определено.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

 • Най-Нови Мнения във форума
 • Най коментирани
  1. gravatar Муси Дачева за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  2. gravatar Муси Дачева за 2020 астрологичен преглед
  3. gravatar Десислава за НОМЕРОЛОГИЧЕН КАЛЕНДАР
  4. gravatar Деси за 2020 астрологичен преглед
  5. gravatar Милена за 2020 астрологичен преглед