Великият преход на твоето съзнание

Първа част

Здравей! Ето че дойде моментът за нашата поредна беседа. Нека да поговорим за прехода. За Великия Преход. Великият Преход на твоето съзнание на нови вибрационни нива. Та нали в това е смисълът и същността на Великия Преход. Към дадения момент ти вече за себе си си разбрал, че Ти не си тяло, не си емоции, не си мисли и даже не си идеи.

Какво си ти? Това ти предстои да разбереш през следващата година. Очаквал си, че ще ти дам конкретен отговор? Не! Това Ти си длъжен да направиш сам. Сам, като изхождаш от това, че Аз – това си Ти, а Ти – това съм Аз. Аз трябва да разбера за Себе си, какво означава Аз в конкретното физическо тяло и в тази сфера, в която пребивава Моето проявено активно съзнание.

Защо ми е това на Мен, защо ти е на Теб? Ти (Аз) си преминал точка „нула”, точката на най-голямото потопяване в плътните слоеве на материята (вибрациите), точката на най-голямото разделяне, разединяване на активното и пасивното съзнание. Във всяко конкретно тяло този момент настъпва в различно време на времевия отрязък.

За Мен всичко това се случва едновременно. След преминаване на нулевата точка настъпва период на интеграция. Както казвах в беседите в края на миналата и началото на настоящата година – този процес е започнал. Сега Ти събираш всички свои частички съзнание, „разделени” от времето и пространството.

Най-прекрасното и забележителното е, че всичко това се случва на полето на свободното волеизявление (избор). Ти прекрасно знаеш къде отиваш и какво искаш, дори ако активният ум отрича това. Ти вече знаеш, че не си ограничен от едно въплъщение. Това, което ти се струва невъзможно в това тяло, Ти ще съумеш да го направиш възможно в следващото. Защо използвах „струва ти се”? Нима не е така? Няма нищо невъзможно за никое тяло. С едно единствено свое решение да се проявиш в конкретна посока Ти променяш всичко. Ти си Творец, както и Аз съм Творец. Ти си Мое семе, Моя миниатюра. Както от ябълката се раждат ябълки, така от Бога може да се роди само Бог.

И ето Ти си влязъл. В много тела Ти си отделил себе си от „пъпната връв”, в още по-голямо количество тела ти предстои да свършиш това. Но във всеки ден на Твоя растеж (възмъжаване) Ти определяш за себе си : ”Кой съм Аз?” С всеки изминал ден в теб се пробуждат нови центрове, които дават възможност на Твоето съзнание по-цялостно да възприема света (реалността).

След изкачването – Ти ще си многомерно същество, което обхваща със своето съзнание все по-голямо количество светове, в които си проявен. На всеки свят съответства енергиен център във физическото (ементалното) тяло. Всъщност започва верижна реакция на активация на центровете, които са били в латентно състояние преди раждането.

През този период е изключително важно да отделиш Себе си от „пъпната връв”. Какъв смисъл влагам в това понятие? Колкото е по-висока структурата на организация на съществото, толкова по-сложен процес му предстои да въплъти. При ябълката разделянето става „автоматично”. Това е заложен алгоритъм. Животното трябва да прегризе физическата пъпна връв. Докато спиш (не си се родил), твоето съществуване изцяло се обезпечава от програмите на растителния и животинския свят.

Твоето раждане, като Бог, коренно се отличава от всичко прието в Твоя свят. В клетките на Твоето тяло (в ДНК) е записано цялото родословие на твоя земен род с неговите цели и задачи. При възпитанието Твоите родители са сформирали Твоето ментално, емоционално и физическо тяло в съответствие с целите на въплъщението. Твоите цели на въплъщение са строго индивидуални и нямат нищо общо с целите на рода и родителите.

Ако Ти вече си се родил (пробудил), то Ти си избрал (до идването в плътния свят) целите на рода и родителите по такъв начин, че те да ти помогнат по-бързо да намериш хоризонталните връзки и да се освободиш от тях.

Процесът на осъзнаване на себе си : ”Кой съм Аз?” и отрязването на „пъпната връв” е двуединен. Това е ювелирна работа. Понеже Твоят род, родители, , любими, сътрудници не са ти врагове. Те са тази почва, която Ти е дала възможност да се родиш, отгледала те е. Но техните цели не са Твои цели. Ти трябва вътрешно да се отделиш, да се откъснеш от веригите и да започнеш да реализираш индивидуалната на въплъщението. Този разрив е вътрешен. Как да го направиш, решаваш Ти. Но докато не направиш това, все повече ще те мъчи и терзае несвободата. Ще нараства конфликтът между външното и вътрешното.
По-рано казвах, че твоето възпитание не играе роля, важно е как ще постъпиш, без да имаш време да помислиш. Днес казвам повече: отрежи пъпната връв.

Чакат те множество такива раждания. Техният брой е толкова безкраен, колкото безкраен е Животът, Съществуването, Бог. Ти, който четеш тези редове, вече си преминал през минимум едно-две. Понеже тази информация няма да попадне при неродилия се. Даже и да попадне, честотата на вибрациите на посланието и съзнанието на четящия ще бъдат толкова различни, че ще сработи програма за защита: съзнанието ще се затвори.

Ти си получавал информация за достигане на „критическата маса” нееднократно. Ще Ти кажа, че в последните десет години „критическата маса” на общопланетното съзнание е достигана няколко пъти и съзнанието се качвало на по-високо вибрационно ниво.
Уникалността на този раздел от земната история с продължителност 25 земни години е в това, че всяка от моите проявени части има уникалната възможност да преодолее не отделни стъпала от „стълбата на Яков”, а цели стълбища. Проблемът е само в готовността да подготвиш тази почва, която е давала сокове за Твоето раждане, с достатъчна оперативност.

В дадения момент Ти, който приемаш и четеш, изпреварваш общия процес на преобразяване на планетата и с това внасяш своя принос в това свещенодействие.

2008 година е година на новото начало. Начало на осъзнато формиране на Новия Свят. Като многомерно същество Ти разбираш, че този свят ще бъде многомерен и ще съдържа множество проявени светове. Ти си длъжен също да разбираш, че всичките ти страхове, нерешени въпроси Ти автоматично ще пренесеш със себе си. И в Новия Свят те ще чакат да бъдат решени, като Те държат в нисковибрационни октави.

Какво е 2012? Това е моментът на преход на всяко съзнание на планетата и на самата Планета към нова матрица, където ще започнат да действат нови закони. Конкретният момент на това свещенодействие и как то ще протече определяш Ти във всеки миг на битието. По законите на който свят живееш (проявяваш себе си), тези закони се разпростират върху Теб, като повишават едни вибрации и понижават други. Твоята възможност да ТВОРИШ, ПРОБУДЕНИ ЧОВЕКО, се увеличава с всеки ден. Даже и активното съзнание да не е съгласно или се страхува от това, програмата все пак работи.

И Ти, като избираш от многомерността, привличаш към себе си тези хора, средства, събития и решения, които съответстват на вибрациите на Твоето Съзнание във всеки отделен момент. Колкото повече просветлени състояния на съзнанието имаш, толкова повече светли моменти ще привлечеш. Винаги помни: ЖИВОТЪТ НЕ Е ЛИНЕЕН. Голямо физическо натоварване не означава голям доход, от многочасово съзерцание не следва просветление. Творчеството е в радостта и любовта – основа и залог за преобразяване на съзнанието.

Казвам Ти, че Ти си ТВОРЕЦ, но само Ти можеш да получиш този опит.

И ще дойде жътварят, и ще отдели зърното от плевелите. Жътварят дойде. И това си Ти. Събирай урожая, сортирай. Подбирай най-доброто за следващия посев.

БЛАГОСЛАВЯМ ТЕ!

АЗ СЪМ.

02.08.2008 г.

Предадено чрез Ю. Голински

http://www.metasintez.ru/main.html

Превод: Катя Илиева

lady24@abv.bg

Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2.Посочен е авторът (преводачът)
3. Даден е активен линк към сайта www.temura.net

Етикети: , , , , , , ,

4 коментара so far »

  1. Mona каза,

    Писа на октомври 29, 2008 @ 12:22

    За пръв път чета такова нещо и съм много впечатлена

  2. In-Shaman каза,

    Писа на ноември 6, 2008 @ 12:37

    много добре предадено, браво…
    http://www.myspace.com/iv_kudku

  3. Tania каза,

    Писа на ноември 11, 2008 @ 18:16

    много интересни неща се казват тук

  4. Валентина каза,

    Писа на октомври 6, 2009 @ 14:34

    Намврих точно това, което търсих в момента. Имам желание да се разсмея с глас, но малкият ми син спи.
    Много ми е трудно на земята, само мисълта за светлината и изпълнението на задачите ми ме мобилизира.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии