Венера става ретроградна

Седмичен хороскоп
2 – 8  март  2009 г.

Муси Дачева


Огнени знаци

Овен

Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази в началото на седмицата може да очакват добро развитие наситуация свързана с разплащане на заработени пари. Възможно е да получите допълнение към полагащо се възнаграждение или да попълнете бюджета си с неочаквани средства. Вашата инициатива може да донесе полза на колектива, в който работите. Успех ви очаква и в любовните дела в края на седмицата.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата е изпълнена с творческо вдъхновение. В сряда можете да разчитате на разбиране и подкрепа от страна на хората, под чието ръководство работите. На по-възрастен и консервативен човек обаче вашите новаторски идеи може да не са по вкуса. Неделята може да се окаже напрегната и изпълнена с много емоции, повечето от които позитивни.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец моментът е подходящ за учене на нови неща, за трупане и обработка на информация, която сега или в следващ момент ще изиграе важна роля. Не се захващайте  със солови изпълнения без да имате подкрепата на хора, които са ви доказали своята лоялност. В петък и събота ретроградната Венера може да внесе промени в плановете ви за почивните дни.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец началото на седмицата е обещаваща за всичко, на което сега полагате основите. Не бъдете самонадеяни, съгласувайте плановете си с тези, които споделят с вас финансовата или административна отговорност. Краят на седмицата е много важен за взаимоотношенията ви с близките, не забравяйте ,че е празник и отдайте почит на жена, близка до вас- майка, сестра, дъщеря,приятелка.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева астрологичната обстановка през седмицата обещава  раздвижване сред конкуренцията. Ще срещнете противопоставяне сред колегите си по някои въпроси, но ако успеете да съгласувате действията си, ще можете да извлечете полза за всички. Преди да упражните натиск, пробвайте най-напред с добро. Петък е ден на ефективната работа и добрите резултати.


Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица ще трябва да взимат важни решения по движението на своите финанси. Сряда е добър ден за преводи, разплащания или покупка на техника. След петък, когато Венера тръгва ретроградна, ще ви е нужно повече внимание и налагане на известни ограничения. Избягвайте примамливите на пръв поглед, но рискови предложения на партньори с недобра репутация.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци кратката работна седмица се очертава да бъде успешна. Астрологичната обстановка дава надежди за професионален растеж, създава условия за постигане на отличен резултат на изпит или на конкурс. Марс и Нептун от Водолей усилват вашата креативност. За тези, които търсят работа, шансовете са много добри, възможно е да получите предложение, което да ви хареса. Петъкът е ден за заплата или взимане на възнаграждение по граждански договор.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни ще бъде трудно да се откъснат от работните си ангажименти дори през празничните дни понеделник и вторник.  Срядата може да бъде много успешен ден за служебните ви взаимоотношения и не пропускайте шанса да укрепите местата, където имате пробиви. В петък Венера тръгва ретроградна и през следващите дни ще ви създава трудности в общуването с колегите. Марс и Нептун, които се срещат във Водолея, ще спомагат за засилване на нестабилността във връзките ви.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата дава отлични възможности за начало на нова дейност, започване на ново работно място, стартиране на нов проект. Сряда и четвъртък са най-подходящи за тази цел. Струпването на във вашия знак ви прави твърде ентусиазирани и непредпазливи, нещо което може да ви създаде грижи с детайлите, на които не сте обърнали нужното внимание.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва с поредица срещи с близки или със стари познати. Възможно е странно запознанство рязко да промени спокойният ритъм на живота ви. А в петък някой, когото сте изхвърлили от живота си, ще се опита пак да се приближи до вас. В неделя, празникът на жената, може да ви донесе много приятни изненади.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата може да бъде много динамична и изпълнена с ярки емоционални изживявания. В работната част, от сряда нататък можете да изпълните всички поети ангажименти та и доста отгоре. Сега сте в един от най-активните и енергетизирани периоди на Личната си - Марсовият. В неделя обаче ще се наложи да балансирате между работа и домашни ангажименти.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби идва светъл лъч надежда. Сега сте в своя на годината и в зоната на растяща Луна. Моментът е подходящ да поставите ново начало в някоя сфера на живота си- за едни това е работата, за други любовта. Не стреляйте обаче във всички посоки, за да не разпилявате енергията си. Поставете си една цел, нека тя да е достижима, и я следвайте.

***

На 6-ти март, петък в късния следобед, малко след 19 часа, Венера тръгва в обратна посока,т.е. става ретроградна.
На 8-ми март, неделя малко след 14 часа, Марс и Нептун правят съвпад в 24 градус на Водолей.
Луната през тази седмица се движи през знаците Телец, Близнаци, Рак и Лъв в първа и втора четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 коментар so far »

  1. Атгоанета Димитрова Папазова каза,

    Писа на март 4, 2009 @ 11:57

    Здравейте!

    Прочетох коментарите и съм влечатлена.Искам да попитам дали през 2009т. ще ме повишат с службата, тъй като през 2008г. вместо мен повишиха друг по “втория начин”, сигурно разбирате как.Дали ще ми дойде реда най- после през тази година?Рожд. ми данни са : родена съм в гр. Харманли, Хасковска област, но не живея там на 27.07.1958 г. в около 15,00 часа.

    благодаря предварително!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии