Седмичен хороскоп 20-26 октомври 2008 г.

Висок жизнен тонус за водните знаци

Муси Дачева

Огнени знаци

Седмицата е благоприятна както за личния, така и за обществения живот на огнените знаци.
Родените в знака Овен ще бъдат емоционално приповдигнати и с ентусиазъм ще се отзовават на всяка покана за празнуване в почивните дни. През работните дни обаче ще трябва да положат повече усилия, за да бъдат организирани и резултатни.

Лъвовете от първата декада на знака имат подкрепата на Венера от Стрелец, за да хармонизират отношенията си с обичани хора – децата или съпруга, както поотделно, така и заедно. Родените в средата на зодията може да се чувстват отпаднали и с нисък жизнен тонус.

Родените в средата на Стрелец могат да очакват добри финансови постъпления, резултат на собствения им труд или заработени от брачния партньор. А тези, които имат рождено Слънце във втората декада на знака, да бъдат по-умерени в ядене и пиене през почивните дни, за да не страдат от стомашни разстройства.

Водни знаци

Раците през тази седмица ще усещат прилив на физическа енергия, която ще им позволи да отхвърлят голяма част от работата по есенното почистване у дома или в офиса. През цялата на седмица недостига на вътрешно равновесие ще създава нервно напрежение и ще води до обтягане на отношенията на работното място. В края на седмицата обаче за роденитие в началото на зодията започва добър период, в който могат да бъдат решени лични и семейни проблеми.

Започва новата лична слънчева година за Скорпионите, родените през тази седмица. е също в и подкрепя личната инициатива, разширяването на контактите, работата по проекти, които да бъдат започнати на предстоящата Нова Луна.

На родените в знака Риби седмицата обещава подкрепа за разрешаване на имуществени спорове или за финализиране на сделка с недвижим имот. Родените във втората декада на Риби да избягват пътуването със самолет.

Земни знаци

За Телец седмицата може да донесе напрежение в отношенията с брачния партньор по повод приемане или отказ от участие в светски изяви. Периодът е благоприятен за преговори, свързани с покупко продажба на движимо или недвижимо имущество. Родените в средата на зодията вероятно ще изпитват спад в жизнения тонус.

Родените под знака на през тази седмица трябва да бъдат по-тактични в служебните си и по-организирани, ако искат да получат съдействие за навременното завършване на своите проекти. Краят на работната седмица е успешен за родените в средата на зодията.

Родените в средата на знака Дева имат потребност от повече общуване и могат да станат инициатори на събиране на приятели или да организират служебен купон. При част от тази зодия се появяват възможности за пътешествия като за някои това може да е поредната командировка в чужбина. Сатурн се движи в 17-я градус на знака и провокира прословутата търпимост на Девата.

Въздушни знаци

За родените във Везни седмицата предлага възможности за решаването на някои забатачени служебни дела по един нетрадиционен начин. През почивните дни обаче родените в средата на зодията могат да имат нежелани гости или неприятни разговори с родственици.

Родените под знака на Близнаци в последните градуси са под благотворното влияние на Слънцето и все още имат шанс да направят добро впечатление на хората, които ги обичат. А тези, с рождено Слънце в средата на зодията си, е добре да помислят за нова работа.

Водолеите в тази седмица могат да отбележат по-активни лични или служебни контакти с хора в чужбина. Предстоящо пътуване обаче е добре да бъде насрочено за първата седмица на ноември. Родените в средата на зодията да избягват тежките физически натоварвания.

***

На 23-ти, четвъртък, рано сутринта, Слънцето навлиза в знака Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците , Лъв, Дева и Везни, в трета и четвърта фаза.
Разгръща се опозицията между Сатурн (в 18-я градус) и Уран (в 19-я градус) в знаците Дева-Риби.
Противостоянието на двете планети е съпътствано от земни и финансови трусове, инциденти и катастрофи, тероризъм, размирици и политически скандали.

Седмичният , както и разговор върху различни астрологични теми,
можете да гледате на живо всеки понеделник
в предаването “Каталог” по Евроком България
между 9 30 и 11 00 часа.

В следващия понеделник, 27-ми октомври, ще разговаряме върху темата

“Лично име и Съдба”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 коментара so far »

  1. Buena каза,

    Писа на октомври 19, 2008 @ 22:57

    Добре казано,ще се съобразя с препоръките :)

  2. Dark Master каза,

    Писа на октомври 21, 2008 @ 17:26

    От вчера ме е напушило и ми иде да наритам някого. Сега виждам че за раците цялата седмица ще е такава.

  3. Радой каза,

    Писа на октомври 21, 2008 @ 22:06

    Политически скандали дал Господ

  4. Добрева каза,

    Писа на октомври 21, 2008 @ 23:48

    Здравейте, искам да ви попитам нещо. Аз съм Риби а съпруга ми е Телец и сме си харесали един апартамент. Тази седмица ще подпишем предварителен договор за покупкопродажба. Какво ще ме посъветвате?

  5. Мария каза,

    Писа на октомври 22, 2008 @ 6:58

    Муси Дачева, гледах ви в предаването по Евроком и да ви кажа че на живо много ми харесахте. В смисъл не само външно защото вие сте много симпатична ами начина на говорене. За мен беше удоволствие да ви гледам. Имам само една забележка и тя е да говорите мъничко по бавно. :) Желая ви успех!

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 22, 2008 @ 13:59

    Мария,
    работя по въпроса с по-бавното говорене :)

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 22, 2008 @ 14:02

    Добрева,
    ако има възможност, отложете подписването на договора за покупко-продажба за следващата седмица за дните четвъртък или петък.

  8. Дони каза,

    Писа на октомври 23, 2008 @ 18:53

    :) Аз – Близнаци, както съм писала. От вчера съобщих, че напускам работа хехехехе, както пише по-горе в прогнозата да помислим за нова работа, само че съм в началото на зодията :) . Хехех. М, да. Е, ми, това е – пак абсолютно вярно.
    Г-жо Дачева кои дни са добри за намиране на нова работа? Ако можете да ме посъветвате, разбира се.

  9. Марияна каза,

    Писа на октомври 23, 2008 @ 21:10

    Според вас финансовата криза ще ни засегне ли? Трябва ли да се притесняваме?

  10. Astor каза,

    Писа на октомври 24, 2008 @ 1:23

    Эххх… Наваяли так наваяли, я раз 7 пытался начать blog, но всё не пишется, а тут посмотрел твой сайт и меня понесло! И вот уже пару месяцев веду свой сайт. Блогадарю за заданное направление! Пишите ещё!

  11. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 24, 2008 @ 11:19

    Дони,
    по-добре беше най-напред да си намерите друга работа, а после да напускате. Но, след като сте го направили – търсете.
    През следващата седмица е Новолуние и двете седмици след него по принцип са подходящи за търсене на работа.
    При добро стечение на обстоятелствата, около Пълнолуние трябва да има резултат. Преди да идете на интервю за работа,влезте в “Номерологичен календар” и задайте различни дати, за да си изберете вие ден или за да прецените какво ви очаква на определен от работодателя ден.
    Седмицата е добре да бъде Слънчева, Юпитерова или Сатурнова.
    Най-благоприятни са Слънчев и Юпитеров ден, а за вас като Близнаци и Меркуриев.

  12. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 25, 2008 @ 9:29

    Марияна,
    и да се притесняваме и да не се притесняваме, това е обективен процес. Щом мечката играе в чуждия двор, ще дойде и у нас. Всъщност вече е дошла – имаме стагнация в кредитната система, в пазара на недвижими имоти и в други области.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии