Годишен хороскоп 2009 г. за ВЕЗНИ

Муси Дачева

С навлизането на в знака Козирог в края на 2008 г. се постави началото на период на дълбоки трансформации в живота на хората родени под знака на кардиналния кръст, включая знака Везни. Плутон ще се движи в сектора,свързан с корените, с родното място, с родителите и наследствеността и ще окаже влияние върху него за продължителен период от време, близо 16 години. В края на 2009 г. Сатурн навлиза във Везни и ще остане там близо 2,5 години, през което време ще направи три пъти квадратура с Плутон. Енергията на този аспект ще повлияе върху живота на родените в първата декада на знака по един твърд и категоричен начин.

В последните дни на старата година и почти през целия месец януари значителна част от вниманието ви ще бъде заето от домашни проблеми, нещо което ще ви кара да се задържате по-дълго на работното място или другаде, но по-далеч от дома. Новолунието на 26-ти януари, което е съчетано със затъмнение, ще има особено значение за развитието на събитията в личния ви живот през тази година. Бъдете резервирани към нови запознанства, тъй като е ретрограден в този период. Повече смисъл има в това да насочите повишената си емоционална енергия в настоящата си връзка или да преразгледате отношенията си с човек, с когото наскоро сте се разделили.

През февруари Венера се движи през и за родените под знака на Везни настъпва период на динамика в професионалните и лични взаимоотношения. Опозицията на Сатурн и Уран в началото на месеца, особено на 5-ти, може да създаде на работното място трудни за овладяване ситуации. По-благоприятна и удачна за изява е втората половина на месеца.

През месец март Венера е ретроградна в знака Овен. В обратна посока планетата ще се движи между 6 март и 17 април. Директно или индиректно това обстоятелство ще повлияе партньорските ви взаимоотношения.

Последната седмица на март, както и първата седмица на април, са неблагоприятни за свързване в делови съюз, за съвместни инвестиции в нови проекти, за големи покупки и за начало на домашни преустройства. Такива начинания планирайте за втората половина на април.

Месец май също започва с напрежение в партньорските взаимоотношения като този път ще трябва да обърнете сериозно внимание, ако искате да задържите човека до себе си. В дните между 15 и 22 май бъдете внимателни с всичко, което обещава бърза печалба. Астрологичната обстановка е неблагоприятна за сключване на сделки, за договаряне на цени, количества и условия на доставка на стоки както в страната така и от чужбина.

През юни е добре да почивате или да си планирате пътешествие в чужбина, в което да съчетаете полезното с приятното. На работното място можете да постигнете високи резултати, които да ви дадат по-високо самочувствие както и по-висока оценка на висшестоящите. На 17 юни се постарайте да бъдете в центъра на събитията, за да не решат колегите ви, че могат да минат и без вас.

През юли не си взимайте отпуска, а работете, защото това е времето, в което “ден година храни” и можете да натрупате много активи в личната си сметка, както финансова така и професионална.

В началото на август господарката на знака Везни навлиза в Рак, правейки опозиция с Плутон от Козирог. Първите дни на месеца могат да се определят като критични по отношение емоционалните връзки и очакванията за приятно прекарване на отпуска. Дните между 3 и 21 август, с някои изключения, са благоприятни за почивка.

В средата на септември Сатурн и Уран са в опозиция, към която се добавят дисхармонични отношения между Венера и Нептун и Меркурий и Плутон. Астрологичната картина изисква мобилизация на търпението и гъвкавостта, както и включване на голямо количество от присъщите ви чар и дипломатичност. Напрежението в професионалната сфера, може да се отрази неблагоприятно на здравето ви.

През октомври е добре да обърнете внимание на собственото си физическо, емоционално и психическо равновесие. Занимавайте се с неща, които са ви приятни и ви носят радост и удовлетворение. Трупайте идеи, правете планове, общувайте с интересни хора, които ви вдъхновяват. В средата на октомври Венера влиза във Везни и ще ви помага да хармонизирате живота си.

Месец ноември ви носи много предизвикателства като голяма част от тях са провокирани от квадрата на Сатурн във Везни към Плутон в Козирог. Родените в първите градуси на Везни, между 23 и 28 септември, трябва да бъдат внимателни и да избягват рискови ситуации в бита, на пътя или на работното място. За всички Везни астрологичната обстановка изисква мобилизиране на силите за запазване на достигнатите до сега позиции в професионалното поприще. Във финансовите дела бъдете умерени и не разчитайте на бързи и лесни печалби.

Последният месец на годината е също толкова напрегнат и предизвикателен. Не оставяйте важни неща за решаване след коледните празници. В последната седмица на годината отделете повече внимание на семейството си, на хората, които са най-близки до сърцето ви и изкарайте една изпълнена с душевна топлина новогодишна нощ.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии