Годишен хороскоп 2009 г. за ЛЪВ

Муси Дачева

За родените под знака на Лъва 2009 година предлага много добри възможности за разширяване на личните връзки и на служебните . Събития свързани с други хора ще бъдат проекция на вашето вътрешно състояние. На фона на разширяващата се безработица за вас през тази година астрологичната обстановка предлага различни варианти на работна заетост. Само ако сте изключително придирчиви, може да останете без работа.

За Лъвовете от втората и третата декада на знака, т.е. родените през месец август, акцент на годината ще бъде необходимостта от по-разумно отношение към парите. Източниците на доходи ще се свият и пословичната лъвска щедрост ще трябва да проявявате в умерени граници.

В личния живот на несемейните, родени под знака на Лъва, през тази година има няколко благоприятни периода, в които ще са налице възможности за напредък, за развитие на интимна връзка и обвързване в брак.

През януари и февруари е важно да обърнете повече внимание на хората, с които работите. Ще трябва да поемете по-голяма отговорност, да не жалите усилия, за да запазите авторитета си сред тези, които зависят от вас. Ентусиазъм и енергия имате в изобилие и това е основа за висока работна ефективност, за пълноценно използване на ресурсите, върху които имате контрол, лични ислужебни и за развитие на ресора, в който работите или в собствения ви бизнес.

В периода, когато Меркурий е ретрограден, между 11 януари и 1 февруари, бъдете внимателни при наемане на работници, спазвайте кодекса на труда и трудовата дисциплина, за да не изпаднете в нарушение. Ако работите с финансови документи, проверявайте многократно сметките и не се предоверявайте на други хора. През тези двайсетина дена не подписвайте трудови или граждански договори за работа, не сключвайте писмено сделки, обвързващи ви финансово и намалете темпото на работа.

През втората седмица на март, между 8-ми и 13-ти, и Юпитер са в добри взаимоотношения и могат да ви подтикнат да направите важна крачка в личния си живот. Проблемът е, че е ретроградна и ще ви бъде трудно да подходите по нов и оригинален начин, за да впечатлите партньора си. Затова, ако рожденото ви Слънце или асцендента ви са в първата декада на Лъва, залагайте на старите, изпробвани методи и успехът ви е гарантиран. Повече възможности да намерите подходящият човек имате далеч от мястото, където живеете.

Първата седмица на април, както и периодът между 24 април и 5 май, са неблагоприятни за здравето на родените в първата и третата декада на знака. Вероятни са травми или проблеми с костната система, особено с гръбначния стълб, промени в състава и циркулацията на кръвта, както и с функцията на сърцето.

През месец май общуването с приятели ще стане за вас много важно. Може би ще завържете приятелски отношения по интернет или пък ще развиете на ново ниво, тези които имате досега и това ще придаде на ежедневието ви свежа окраска. По време на втората ретроградност на Меркурий от 7-ми до 31-ви май, но особено в дните между 15 -22 май, бъдете внимателни към хора, които се представят за заможни и ви предлагат подкрепата си.

През юни в служебните ви отношения се появява романтична нотка. Периодът е благоприятен за пътувания в чужбина, било то в командировка или за забавление, но за предпочитане с колеги или приятели, които много харесвате. Стремежите ви за повишение през този месец могат да бъдат възнаградени, но това вероятно ще ви създаде главоболия с тези, с които се конкурирате. Между 16 и 18 юни можете да разчитате на финансова подкрепа от човек или да получите съгласие за кредит.

В началото на юли ви очакват неособено добри известия от чужбина. Можете да разчитате на приятелите си и на хората, с които споделяте общи възгледи и интереси. Намалете темпото на работа през този месец, ако имате възможност – планирайте си отпуската за този период на годината.

През първата десетдневка на август ще бъдете много натоварени и това, което искате да свършите, ще изисква много повече усилия от предвиденото. Работата ви с документи изисква по-голямо съсредоточаване и изолиране от външни вмешателства. Намирайки се в Слънчевия период на личната си слънчева година ще имате висок жизнен тонус и огромно желание да действате и да се изявявате, нещо което силно ще усетите в средата на август.

Месец септември е благоприятен за напредък в служебните дела. В периода на третата меркуриева ретроградност, между 7-ми и 29-ти септември, бъдете внимателни с разходната част по сметките ви. Дните 11-13 септември финансовият часовник не работи във ваша полза. През този месец ще трябва да решавате въпроси, които сте започнали, но недовършили през пролетта.

Октомври месец създава добри възможности за решаване на домашни проблеми и за устройване на домашния бит. Периодът е подходящ и за сключване на брак. Препоръчителни са дните 9-10 октомври,най-вече за родените в първата половина на .

Месец ноември започва с много усложнения и товар, който трябва да разпределите за разглеждане или надалеч във времето, или да го прехвърлите върху раменете на повече хора. Опитайте нови, нестандартни решения – нещо, за което ще ви помогнат Меркурий и Уран в средата на месеца. Занимавайте се по-активно със спорт, за да намалите стреса и да влезете във форма.

Не оставяйте за последния месец на годината големи проекти за довършване. На 20 -ти декември тръгва ретрограден като това се случва веднъж на две години. Сега обаче Марс обръща посоката си на движение в знака Лъв като за втори път ще обходи втора и първа декада на знака. Това може да забави или отложи някои ваши проекти, особено такива, в които зависите от съдружници или партньори. Отдайте се на празничното настроение и бъдете сред хората, които ви обичат.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии