Годишен хороскоп 2009 г. за РАК

Муси Дачева

Новата 2009 година започва твърде емоционално дори за свикналия да се потапя в силни чувства Рак. Марс и ще изискват от родените в първата декада на знака бързо да излязат от празничното настроение да се хванат здраво за работа. До Новолунието на 26 януари ще трябва да изчистите спорните моменти в отношенията си с колегите или с брачния партньор, да затворите някоя и друга страница на взаимоотношенията и да започнете годината съвсем начисто. Астрологичната обстановка ще ви кара да бъдете много по-критични към хората, с които имате близки работни или служебни взаимоотношения.

През тази година трябва да внесете порядък в личния си живот и да се определите – брак или раздяла.
Новолунието на 26 01 2009г е съчетано със Пълно слънчево затъмнение във . То може да стане стартов момент за реализация на много от възможностите,които ви предоставя Съдбата през тази година. Трябва обаче мъдро и навреме да се възползвате от шанса и най-важното да не се поддавате на характерната за лунната ви природа епизодична леност.

Креативната нагласа и усещането за разширените възможности ви носи Юпитер, който пътува през вашата зона на големите финанси. Между 11 януари и 1 февруари бъдете внимателни какви ангажименти поемате, защото е ретрограден и подвежда в очакванията.

От Новолунието през януари можете да поведете по-сериозна битка с килограмите като ако бъдете постоянни след 3 месеца ще имате много добри резултати. Ако не го правите досега, тръгнете на фитнес или се запишете в клуб по танци, важното е да ви бъде забавно и с удоволствие да натоварвате тялото си.

Най-напрегнатият в емоционално отношение период през таз година е времето, когато се движи ретроградна през . Това са дните между 6 март и 17 април. За голяма част от родените в първата половина на знака март и април са месеците на големите семейни скандали, на разочарованията и търсенето на решение на наболели въпроси в партньорския живот.

В този период са възможни и усложнения в отношенията в професионалната сфера, особено с шефове, заради по-големи претенции към качеството на вашата работа. Учете, подобрявайте квалификацията си, за да бъдете на високо професионално ниво и да следвате набелязания път.

През май и юни фокусът на вашето внимание ще бъдат пак личните взаимоотношения. По време на трите Новолуния,през април, май и юни, Венера и Марс са близо един до друг и задават и възможности и очаквания, които в началото може да не са съвсем определени, но през юни,когато това се случва в Телец, добиват съвсем конкретни очертания.

За родените между 4 и 23 юли, периодът след Новолунието на 24 юни до 5 юли, е много благоприятен за сключване на брак.

В края на месец юли можете да разчитате на финансова подкрепа от брачния партньор. Ако имате съдружник в бизнеса,той (тя) може да докара свежи пари или да действа активно за получаване на кредит. Периодът е благоприятен за взимане на кредит от банка.

В последната седмица на август бъдете внимателни към здравето си, не претоварвайте тялото си с упражнения или тежък физически труд. Практикуването на екстремни спортове, плуването в необазопасени води или след хранене и употреба на алкохол са много опасни. Това е времето на опасност от инциденти и травми.
Последната седмица на август и първата седмица на септември астрологичната обстановка обаче е твърде неблагоприятна за партньорските взаимоотношения. Възможни са сериозни разногласия с хората, с които работите, които да доведат до прекъсване на трудов договор и търсене на нова работа през септември.

Октомври е месец на надежди и нови планове, на нови връзки и възможности за значителна промяна в емоционалния ви живот. Астрологичният фон благоприятства общуването с интересни хора, намирането на подкрепа у другите за плановете и поне едно пътуване надалеч.

През ноември на преден план в живота ви ще излязат финансовите въпроси. Бъдете внимателни в това, което предприемате, не бива да правите погрешни стъпки. На 9 и 10 ти ноември не правете рисковани финансови операции, вероятността да загубите е много голяма.

Декември месец е времето на разтоварване в ангажиментите и намаляване на работния ритъм. Постарайте се на Нова година да бъдете в приятна компания и на интересно място.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

  1. Николинка каза,

    Писа на май 9, 2009 @ 22:30

    итерресува ме какво ще стане с образованието ми и дали в скоро време ще си намеря подходяща работа за мен

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на май 12, 2009 @ 12:11

    Николинка,
    тези и други въпроси, на които търсите отговор, могат да бъдат разгледани в лична астроконсултация

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии