Годишен хороскоп 2009 г. за СКОРПИОН

Муси Дачева

С навлизането на Плутон, господарят на Скорпион в , започва нов етап от живота на родените под този знак. Докато се движеше през Стрелец, през последните 12 години, мистичната планета създаваше условия на скорпионите за едно по-дистанцирано и съзерцателно отношение към живота. Сега, и през следващите 15 години, на родените под знака Скорпион ще се наложи да се ангажират на по-дълбоко и по-действено ниво с проблемите на обкръжаващия ги свят, на обществото, в което живеят. На много от тях ще се наложи да променят изоснови начина си на живот, да поемат по-голяма отговорност за своето и на близките си бъдеще.

През месец януари най-важното ще бъде подготовката за някаква промяна в дома ви, сред най-близките ви хора. Ретроградният в дните между 11 и 31 януари може да обърка повече от плановете ви. В този период не е добре да подписвате договори за наем, за кредит или за покупко-продажба.

През февруари ще ви е нужна много енергия и мобилизация на силите, за да отговорите на нуждите на дома и семейството ви от сигурност и спокойствие. Опозицията на Сатурн и в първата седмица на февруари ще създаде критични ситуации, в които ще трябва да покажете сила на духа и здрав разум. Не рискувайте във финансови манипулации. Втората част на месеца е по-благоприятна за едри покупки като жилище или кола.

При семейните Скорпиони месец март е посветен на децата и техните потребности. Може би заради икономии, но и заради собственото удоволствие много от нещата, които трябва да бъдат направени, ще минат през вашите ръце по системата “Направи си сам”. За несемейните Скорпиони дните в средата на март носят възможности за повече контакти и запознанство си интересни хора. Ретроградната обаче не дава големи шансове за връзка в този момент.

През април проблемите на работното място, които досега са били скривани от вас, ще изплуват на повърхността и ще заемат важна част от вниманието ви. Ще трябва да доказвате своята квалификация и способност да се справяте в трудни ситуации. Страстите в отношенията с колегите ви ще стигнат критичната си точка и ще ви накарат да си направите сериозни изводи. Дните в края на април, между 25 и 28-ми, когато двамата господари на Скорпион, Марс и Плутон, са в квадратура, за родените в тази зодия са критични. Има вероятност за някои представители на знака от инциденти и аварии, но също така и от разтрогване на договори, от съкращения или изгонване от работа.

Месец май дава повече възможности за разширяване на деловата активност. Ако нямате работа, бъдете по-активни в търсенето още от първите дни на месеца, тъй като първата работна седмица дава добри обещания в тази посока. Между 7 и 31 май Меркурий е ретрограден и може да ви подведе в очакванията да ви потърсят от старата работа. Бъдете внимателни с подписването на документи и с това как изглеждате и какво говорите, когато ви поканят на интервю за работа.

През юни фокусът на вниманието са материалните ви запаси, изразени в пари, имоти и вещи. Възможно е по кредитите, ако имате такива, да има промени, които не са във ваша полза, особено около 4 – 5 юни. Очаквания за отпускане на заем и по-добри възможности за стабилизиране в тази област с помощ отвън имате в края на месеца, след 22 юни. В средата на месеца Венера отива към съвпад с Марс, което създава добра емоционална основа за обвързване в брачен съюз. Дните след новолунието на 23-ти са подходящи за подписване на брачен договор.

Месец юли е подходящ за лятна почивка. През месец август обаче е добре да сте си на работното място. В началото на месеца може да се чувствате пренебрегнати или подценени от роднини на брачния ви партньор. Около пълнолунието на 6-ти август обаче имате възможност да обърнете ситуацията във ваша полза.

През септември – месецът, в който е третата опозиция на Сатурн с Уран, ако положите усилия, можете да постигнете много, за да разширите периметъра на вашето обаяние и да привлечете повече съмишленици на ваша страна. Периодът не е благоприятен за пътуване по въздуха бъдете внимателни като пешеходци или шофьори.

През октомври обърнете внимание на здравето си, направете си профилактични прегледи, посетете личния си лекар и личния си стоматолог. жизненият ви тонус може да е по-нисък и да усещате по-силно промените на времето.

Ноември е месец, в който нещата около вас ще се случват, ако бъдете по-инициативни и настойчиви. Венера се движи през вашия знак и ви прави по-чувствителни и романтични. На работното място обаче трябва да се справяте с голяма конкуренция и непрекъснато трябва да бъдете на високо професионално ниво.

Постарайте се да сложите в ред служебните си дела до 20 -ти декември, защото от следващия ден Марс тръгва в обратна посока и ще ви бъде трудно по Коледа и в последните дни на годината да отстоявате правата си. Меркурий също е ретрограден в тези дни и може да ви обърка плановете по празниците. Посрещнете празниците в обкръжението на най-близките си и на богата трапеза.

Всички права запазени. Не се разрешава препубликация при никакви условия.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара so far »

  1. Петя Иванова каза,

    Писа на април 1, 2009 @ 15:01

    Здравейте г-жо Дачева !
    Аз съм родена на 22.05.1954 г. в 6,30 ч.сутринта, в гр. Свиленград
    Знам, че съм зодия Близнаци с асцедент близнаци. Може ли да представите хороскопа за 2009 г. за тази зодия, и ако кажете нещо конкретно и за мен ще Ви бъда изключително благодарна !

    Оставам в очакване!

    С уважение,
    П.И.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на април 1, 2009 @ 15:41

    Петя Иванова,
    “хороскопа за 2009 г. за тази зодия” е представен на челната страница като натиснете върху символа на Близнаци.
    Конкретни неща, върху точните рождени данни, се обсъждат в лична астроконсултация

  3. magbule каза,

    Писа на май 19, 2009 @ 12:50

    дали шеси намеря работа

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии