ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА

Муси Дачева
Всеки е подвластен на една от планетите от септенера, включая Слънцето. Освен него това са , , Венера, Марс, Юпитер, . Така е от времето на шумерите та до днес. В славянските езици не, но в по-голямата част от останалия свят названието на деня от седмицата произлиза от името на съответната планета. Понеделник, ден на Луната-Monday, събота-ден на  и Saturday…

Раждането на човек не е случайно, а в съответствие с неговата духовна еволюционна програма. Изборът на определен ден от седмицата за първата глътка въздух влияе върху рождения номерологичен хороскоп и е важна съставна част от пъзела на човешкия живот.

Често хора родени в един и същи ден от седмицата изпитват взаимно привличане и се чувстват добре в периметъра на личните си полета.

В КОЙ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА СТЕ РОДЕНИ?

Роден в Понеделник
вие сте под влияние на Луната и Нептун. Притежавате силна интуиция, изострена чувствителност и живо въображение.
Понеделник хармонично се съчетава с календарен ден на раждането е 2, 7, 11, 16, 20, 25 или 29-ти.
Впечатлителни и общителни, умеете добре да общувате с повече хора. Благодатно поле за изява за вас са сцената и медиите – вестници, радио, телевизия, а също така и политиката. Обичате да се ровите в миналото. Влече ви историята, археологията, реставраторството, търговията с антикварни стоки. Любители сте на добрата кухня и може би имате проблеми с теглото си. Имате изострена сетивност, можете да развиете своята интуиция и да виждате извън времето и пространството.

Роден във Вторник
вие сте подвластни на огнената енергия на Марс. Жизнени и енергични, обичате движението и вероятно сте физически добре сложени. Изпитвате естествено влечение към спорта и можете да напреднете много в тази област. Дори и да не се занимавате активно със спорт, държите на добрата си физическа кондиция. Марс носи енергия и борбеност, амбиции за реализация, хъс и воля за себедоказване. Още по-силно е влиянието на Марс, ако сте родени на 9, 18 или 27-ми календарен ден от месеца. Вие умеете да се справяте добре във всякакви ситуации, не се страхувате да поемате рискове и да носите отговорност. С успех можете да се реализирате в спорта, в органите на сигурността и отбраната на страната, а също така и във всички инженерни професии.

Роден в Сряда
вие сте под влияние на пъргавия и остроумен Меркурий. За вас е много важно да се изразявате словесно. Бързата и аналитична мисъл, както и умелото боравене със словото ви дават отлични възможности за изява в системата на образованието като лектори, преподаватели, в съдебната зала като адвокати или на сцената като актьори. Служите си добре с числата и можете с успех да практикувате професии като програмист, финансист, статистик. Това важи в още по-голяма степен, ако сте родени на 5, 14 или 23-тя ден от месеца. Обичате да спорите, притежавате сръчност на ръцете и можете да бъдете изящни майстори-приложници.

Роден в Четвъртък
вие през целия си живот сте закриляни от благодатния Юпитер и можете да разчитате на късмета си. Имате мащабно мислене и големи реализаторски способности. С вродената си мъдрост и философска нагласа, лесно печелите доверието на околните и често имате възможност да заемете висок пост. Свободата и независимостта са ви много скъпи и трудно понасяте някой да ви командва. Умеете да се възползвате от хора и обстоятелства. Вашата силна възраст е зрялата. Имате разностранни интереси и можете де се реализирате в широк спектър от професии: писател, режисьор, философ, политик, химик, строителен предприемач, транспортен бос. Още по-въздействуващо е влиянието на Юпитер, ако сте родени на 3, 12, 21 или 30-то число, независимо през кой месец от годината.

Роден в Петък
вие сте под силното влияние на Венера- артистични, с развити сетива за красотата, за цветовете и формите. Вероятно имате отличен слух и артистичен глас. Изкуството, във всичките му проявления, ви привлича и може да стане ваша съдба. Подходяща за вас е професията на актьор, художник, дизайнер на дрехи или обзавеждане за дома, архитект, изкуствовед, галерист, фризьор, козметик, адвокат, съдия, прокурор и др. Ако сте родени в петък и в допълнение на 6, 15 или 24-ти ден от месеца, то имате в повече чувство за отговорност и можете да бъдете изключително всеотдайни в попрището, което сте си избрали.

Роден в Събота
ден, покровителствуван от Сатурн който ви определя като човек, които лесно се разпознава по неестествената за възрастта си зрялост. Стремите се отрано да се сдобиете със самостоятелност. Отношенията с възрастни хора заемат важно място в живота ви за добро или зло. С желание се отзовавате на необходимостта да се грижите за близък родственик. Умеете много добре да контролирате чувствата си и да не ги излагате на показ. Макар и външно да изглеждате резервиран, вие имате богат душевен живот и можете да бъдете много сантиментални. Отрано научавате сатурновият урок, че успех ще постигате само след продължителен и упорит труд. Ще имате дълъг житейски път. В по-пълна степен горното важи ако сте родени на 8, 17, 26-ти ден от месеца.
Обичате шумоленето на банкнотите и често избраната професия е свързана с парите – счетоводител, касиер, банкер. Притежавате вроден усет за бизнес и се интересувате от политика. Така предприемачеството, административната и управленска дейност се явяват отлично поле за реализация на безспорните ви качества.

Роден в Неделя
вие сте подложени на едновременното влияние на Слънцето и . Много взискателни към себе си вие можете да формирате силен характер. Определено сте амбициозни, изобретателни, целенасочени, упорити и твърде практични, особено ако сте родени на 1 , 4, 10, 13, 19, 22, 28, 31-ви.
С каквото и да се занимавате, а вие не избирате какво да е, то трябва да бъде оценено по достойнство и личното ви участие да е дебело подчертано. Обичате, но същевременно и умеете да ръководите група хора. Силното ви лично присъствие и чувството ви за отговорност будят доверие и с лекота успявате да се превърнете в лидери на групата от хора, с които работите.
Полагате много усилия да се придвижвате напред и нагоре и комфортно се чувствувате на върха на йерархичната пирамида. Кариерата ви често е споходена от неочаквани обрати и от намесата на властимащи. Обичайно е да преминавате от една професия в друга или внезапно за околните да бъдете изстреляни към върха, оказали се ”подходящият човек на подходящото място“. Понякога обаче може неочаквано да полетите надолу като нечии изкупителни жертви.

Откъс от книгата “Номерологичен именник”

01 11 2007 г.

Всички права запазени!
Препубликация е допустима само и единствено с писменото съгласие на автора.

*******************************************************************************************

Книгите на Муси Дачева можете да си поръчате на temurabooks@abv.bg

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

  1. Glina каза,

    Писа на декември 5, 2007 @ 15:24

    tozi sait e prekrasen

  2. Анета каза,

    Писа на февруари 21, 2009 @ 10:17

    Невероятни сте! Благодаря ви, че ви има!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии