Джеймс Касболт за подземните бази и извънземните

След завършването на последната ми статия „МИ-6 и господарите на глобалната търговия с наркотици”, сега трябва да представя пълната картина за какво се използват парите спечелени от разузнавателните общности чрез търговията с наркотици.

Имам нужда да направя това по много причини. Истината трябва да излезе и имам нужда да защитя себе си и моето семейство. Ако някой от нас умре преждевременно, това само ще добави повече правдивост към това което говоря. Така че като ви представям следното, аз защитавам себе си и семейството си.

Правителствените нападения и наблюдението срещу мен се увеличиха откакто представих публично последната си статия. Сега вече мисля, че това се превърна в проблем за „националната сигурност”. Получих заплахи за живота си, а хора стоящи в хотела, който се намира срещу апартамента ми, ме снимат използвайки високотехнологична дългообхватна камера, която използва син лазер. Телефонната ми линия както и линията на майката на моя приятелка се подслушват. Моята информация беше хакната и отнета, а много уеб сайтове и e-mail-и от правителствени служители – бяха блокирани.

Вярвам че това е защото от мен изтича информация за проекти класифицирани „над строго секретно”, за които ще вляза в детайли в тази статия. Това че разузнавателните управления управляват трафика на наркотици е класифицирано само като „секретно”.

Моето име е Джеймс Касболт и работех за тайните кокаинови трафик-операции на МИ-6 с ИРА в Лондон, между 1995 г. и 1999 г. Моят баща Питър Касболт беше също от МИ-6 и работеше с ЦРУ и мафията в Рим през 1993 г., по тайни трафик-операции на кокаин и хероин.

Глобалната търговия на наркотици се ръководи от много фракции от глобалното разузнавателно общество и те си сътрудничат (МИ-6, ЦРУ, МОССАД и др.) Целият бизнес се оценява най-малко на 500 милиарда годишно. Това е повече от глобалната търговия на петрол. МИ-6 контролира много от другите разузнавателни агенции в света. МИ-6 създаде ЦРУ през 1947 г. и все още ги контролира. Тези пари придобити от „черни операции” или с класическия Оруелски термини „фондовете не по предназначение на МИ6/ЦРУ” се използват да се финансират военните и държавните проекти класифицирани като „над строго секретно”.

Тези операции включват огромното покритие на НЛО и изграждането и поддържането на дълбоки подземни военни бази (ДПВБ).

Има много такива бази по света, но ето един малък списък.

1 – Дълси в Ню Мексико; 2 – Брекън Биийкънс в Уелс; 3 – Лос Аламос в Мексико; 4 – Пайн Гап – в Австралия;5 – Снежните планини в Австралия; 6 – Планинската верига Найла в Африка; 7 – Западно от Кинду в Африка; 8 – До Либийската граници с Египет; 9 – Мон Блан в Швейцария; 10 – Нарвик в Скандинавия; 11 – Готландските о-ви в Швеция; и много други места. Тези проекти се ръководят от секретни не-избирани международни управленски групи свързани с ООН.

Има поне 1 400 от тези (ДПВБ) по света. 131 са в САЩ. Всяка година се изграждат 2 нови бази в САЩ в момента. Средната дълбочина на базите в момента е 4 и ¼ мили под земята (някои са по-плитки други по-дълбоки). Базите средно са с големина колкото нормален град. Всяка (ДПВБ) база струва между 17 и 26 милиарда долара, за да се построи и се финансира от парите от наркотиците на МИ-6/ЦРУ. Във всяка база има от 10 000 до 18 000 работници. Атомно захранвана сонда се използва, за да се копае под земята. Тази сонда минава през камъни с невероятна скорост и буквално разтопява скалата, за да образува гладка като стъкло повърхност около краищата на тунелите.

На 20 май аз лично получих информация от бивш член на НАС (NSA – Национална Агенция по Сигурност) чрез трети човек. Искам да предпазя самоличността на този човек, така че ще го наричам г-н G. Това е първият път, в който тази информация става публична.

G бил нает от НАС в края на 80-те и работил за тях до 1992 г. Той бил старши електрически инженер в подземната база Лос Аламос в Ню Мексико. G работел също и в (ДПВБ) Аламо Гордо в Ню Мексико и в подземна база в Хавай. Той каза че базата Лос Аламос стига до 2 мили под земята и има размер на малък град. Докато бил там, той видял редове хора в клетки, високи сиви извънземни и извънземен представител на рептилиите. G казва, че НАС се отнасяла много строго с всички работници и хората които работели там много здраво при сурови условия.

Според G федералното правителство на САЩ, Военновъздушният флот на САЩ и Енергийния Департамент управляват ДПВБ в Хавай, където той работел. Тази база отива 2 мили под земята и се разпростира в Тихия Океан.

В същата тази база, 3 много високи и мускулести „нордици” (които според G били рептилско-човешки хибриди, защото техните очи можели да се променят в такива с вертикални зеници) го преследвали в базата и го заплашили, че ще го убият, защото ги чул да говорят за някаква високотехнологична джаджа.

Съвсем разбираемо, G бил емоционално уплашен и не искал да говори за тези преживявания с никой.

На 23 май ми беше казано от този източник, че през юни ще има огромно количество земетресения породени от HAARP на западния бряг на Америка. И че ДПВБ-и там вече са евакуирани и затворени. Това се оказа 100% вярно, защото между 21 и 28 юни имаше най-малко 400 земетресения на западния бряг на Америка.

Аз публикувах цялата тази информация във форума на „God like productions” в интернет и за часове публикацията беше хакната и махната.

По ръководно нареждане, НАС е освободена от всички закони, в които не е включено името НАС в текста на закона. Което на практика значи че те могат да правят каквото си искат като не отговарят пред никой.

Това е защото те имат взимане даване с извънземни видове и тяхното изкривено разбиране, че хората са деца и не могат да се справят с истината.

В момента има вътрешна война в глобалното разузнавателно общество относно извънземните планове. Тази война е между негативните и позитивните фракции. По мое разбиране една от главните негативни фракции е групата центрирана около МИ-6 и ЦРУ наречена „Водолей” (Aquarius). Тази група прикрива истината, лъже нагло и дискредитира или убива всеки който се приближи до това да ги изобличи за това което всъщност се случва. Има също и позитивна група центрирана около флотското разузнаване наречена „КОМ-12” (Comm 12), от която изтича акуратна информация на публичната арена относно извънземните планове.

Когато ракетата (не самолета) удари Пентагона на 9/11 – тя удари секцията с флотското разузнаване на сградата. Това беше част от вътрешната война между Водолей и КОМ-12, която се изигра.

Водолей вербуваха Холивуд и масовата медия, да изопачи фактите за извънземните планове и да заслепят обществото за истината. Сър Мартин Уейкфилд Джейкъмб беше директор на телеграфните вестници през 1986 г. Той е също свързан с МИ-6 и е въвлечен в прането на нарко-пари на МИ-6 през Английската банка. Джейкъмб беше директор на Английската банка от 1987 г. до 1995 г. Бившият шеф на ЦРУ Улиям Кейси беше и шеф на съвета на медийната мрежа ABC. Много вътрешни източници отнасят ABC като „мрежата на ЦРУ”.

Сивите и рептилоидните извънземни които работят заедно с военните в подземните бази, се наричат MIEC (ВИИК) – Военно-Индустриален Извънземен Комплекс. Това е недоброжелателна организация, както ще видите със следната информация. Има също и доброжелателни извънземни групи на тази планета. Тези групи не са част от ВИИК и са от Плеядите, Андромеда, Лира, Процион, Тау-Сети, Сириус А и Умо. Тези групи изглежда работят заедно в нещо като защитна „федерация”…

http://www.xnetbg.com/new/40/94/525—

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии