Интелигентни решения взимат Близнаци и Водолей

Седмичен хороскоп  13-19 юли 2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с в Овен през тази седмица могат да се порадват на резултата от усилията,вложени през последните няколко седмици. В понеделник, вторник и сряда Луната се движи през Овен и в тези дни преживявате личното си новолуние. Това е време през,което трябва бързо да теглите чертата под делата си, бързо да си направите равносметка и без да се бавите да преминете към следващия етап от дългосрочния си план. Бързината на мисли и действия и техният синхрон е важна за успеха на усилията ви тъй като Марс вече се движи през забързаните и невротични Близнаци.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица могат да блеснат с интелект и способности стига да не са прекалено самонадеяни и да не се увличат в претенциите си към “златната рибка”. Подкрепата,която дава тригонът на Слънцето и Уран  е предназначена за тези, които са интуитивни и съобразителни, аналитични  и прагматични, но и премерени в поведението си. Договаряйте се с шефа си, искайте по-високо възнаграждение и по-добри условия на работа в дните между вторник и петък.

Стрелец
При родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка подкрепя усилия та, вложени в организация на почивка, която обаче да бъде в дните след новолунието на 22-ри. Бъдете внимателни при боравенето с пари, тъй като моментът не е подходящ за големи харчове. Родените в третата декада на знака още във вторник имат шанс да си върнат дадени на други хора заеми или да получат суми, за които вече са загубили надежда и са били отписани. Изчистете си дълговете до новолунието в следващата сряда и не трупайте нови.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през следващите дни е добре да се въоръжат с достатъчно търпение тъй като им предстои донякъде труден период. Това е така от една страна заради наближаващото Новолуние съчетано с Пълното слънчево затъмнение на 22-ри юли. В същото време през тази седмица се развива един специфичен аспект на господарката на вашия знак – Венера със . Квадратът на двете планети ще стане точен на 21-ви, но влиянието му ще започне да се усеща още в средата на тази седмица. Възможни са потиснатост, инертност,  стремеж към усамотяване или нетърпимост към чуждото мнение и нежелание за минимални компромиси и отстъпване от собствената позиция.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои изпълнена с емоции, но много динамична и съдържателна седмица. Може да бъдете затрупани от работа и ангажиментите да нямат край, но старайте се да разпределяте бързо вниманието си във всички нужни посоки, за да покриете всички изисквания. В края на седмицата може би ще се чувствате уморени и изцедени от претенциите на другите, но и удовлетворени от добре свършената работа.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка е благоприятна за обновяване на партньорските взаимоотношения. Може би от дълго време обмисляте да привлечете нови хора към дейността си или вие да се включите в нов проект. Седнете на масата на преговорите и търсете допирни точки с партньорите си. В четвъртък и петък под влияние на благоразположението на интелигентните планети и Уран е много вероятно да намерите най-прекия път към решаване на всеки проблем. За съвсем нови начинания обаче си дайте една седмица време, за да започнете начисто на Нова Луна.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи приятни предизвикателства и поредица от добри възможности за себедоказване. Господарят на вашия знак Меркурий преминава от стеснителния и емоционален Рак в импулсивния и честолюбив зодиакален знак Лъв. В същото време приема подкрепата на Марс  и Уран, които ви дават вътрешна мотивация, позитивизъм, предприемчивост и умение за намиране на интелигентни решения и за справяне с всякакви трудности.


За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни сега е периодът от годината, когато е най-благоприятно за почивка. Ако е невъзможно сега да си вземете отпуск, то поне опитайте да намалите темпото на работа, разтоварвайте се от излишните ангажименти и излизайте по-често сред природата. През тази седмица Венера, господарката на вашия слънчев знак, е в трудна позиция и може да ви създаде проблеми. Бъдете внимателни в отношенията си с висшестоящи, а когато спорите опирайте се на солидни аргументи. Бъдете сдържани във финансовите дела, защото там има доста подводни камъни. В личните ви взаимоотношения са възможни разминавания и неблагополучия.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои една необичайна по наситеност със събития седмица. Шансът е на ваша страна през цялата седмица, но от сряда нататък можете да усетите това в реални и видими резултати. Моментът е добър за влагане на средства в организация на дейност, за оборудване на работно място с нова техника или подобряване на старата. Средства ще имате дори това да ви се струва невероятно, защото Меркурий и вашият господар Уран са изцяло на ваша страна и ще ви дадат колкото трябва в точния момент.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица предлага възможности за промени в обичайния ритъм на ежедневието, срещи с интересни хора и получаване на полезна информация по необичаен начин. Моментът е добър за купуване на техника за дома, за обогатяване на офис оборудването, за подобряване на организацията на работното място. За тези, които учат астрологичната обстановка подкрепя доброто представяне на изпити. В края на седмицата обаче насочете вниманието си повече към изчистване на стари задължения, приключване и затваряне на отработени сделки.


При родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион астрологичната обстановка подкрепя активното отношение към това, което се случва около тях. Със или без вашето съгласие ще бъдете въвлечени в ситуация, в която трябва да вземете страна, да изразите мнение или да действате в определена посока. В ролята на провокатори по-голяма вероятност има да са жени, затова за да имате успех овладейте агресивната марсова енергия и действайте дипломатично и с такт. Имате шанс да спечелите и битката и войната, стига да следвате интуицията си.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои една позитивна в много отношения седмица. Най-силно благотворното влияние на настоящата астрологична обстановка ще усетят родените в третата декада на знака. За целта е важно да се отворите за повече контакти, да приемате повече предложения за лични и делови срещи и не на последно място да правите планове за почивка за следващите две седмици. Четвъртък е ден, в който можете да получите удовлетворение от решаването на важен за вас проблем.

Луната през тази седмица се движи през знаците Риби, Овен, Телец и Близнаци през трета  и четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии