Как пишат любовни писма

Как различните зодии пишат любовни писма?

Овен:
“Полудял съм от ревност и все някога ще те застрелям, да си знаеш…
Цял ден си мисля какво можем да правим заедно… Готино е, че има някой в живота МИ, който да не се страхува да прави заедно с МЕН дяволийките, които толкова много харесвам. Сега обаче трябва да бягам… шефът ми има нужда да съм до него. И така… ще се свържа с теб по-късно…
Обичам те.
П.С. О, съвсем забравих да ти кажа ‘здрасти’.



Телец:
“За да ми отговориш, използвай приложения плик.
Вечеря довечера? Ти ще я приготвиш?
Мммммммммм… ♥”

Близнаци:
Близнаците ще Ви напишат писмо, след което ще Ви позвънят и ще Ви го прочетат по телефона. Което не значи, че няма и да Ви го изпратят.
Тъй като оригиналните Близнаци са богове на комуникацията и общуването, те в крайна сметка ще Ви изпишат минимум шест страници. В тях обаче най-често ще присъстват изречения, започващи с “Аз мисля…” и “Чувствам, че…” По-късно, когато ще обсъждате писмото (а вие ще го обсъждате, бъдете сигурни), Близнаците ще допълнят още редица неща, ще се отрекат от други, ще Ви питат как сте реагирали на този или онзи ред; а дали сте успeли да вникнете  МЕЖДУ редовете?!? “Каза ли нещо?! Няма значение, аз и без това не го чух. Да минем на следващото…”

Рак:
“Нямам търпение да си купим наш дом… Само ти… аз… и мама… По стените ще окача снимки на приятелите и близките си, докато не ни се родят наши съкровища… поне осем…
Беше толкова хубаво, че те срещнах днес сутринта…”

Лъв:
“Имаш превъзходен вкус! И ти наистина си великолепна, защото си… с мен!”

Дева:
Писанието на Девата обезателно ще бъде напечатано върху екологично чиста хартия с растително мастило, при това по всички изисквания на деловата комуникация. Ще съдържа кратко резюме с встъпление и изходящи данни + номер, дата, местоположение и подпис.
Девата, например, ще отбележи: “На ревера ти имаше няколко прашинки, но като цяло ти не изглеждаше зле…”

Везни:
Ще Ви напишат писмото на ръка,  с великолепен калиграфичен почерк, върху луксозна, ароматизирана  хартия с монограм или поне воден знак. Твърде вероятно е мастилото също да ухае приятно и да е с мек, лилав цвят. Какво ще е съдържанието ли? Има ли значение? Та Вие ще бъдете възхитено-потресени само от вида на писмото!
* И не забравяйте, че именно Везните (100% са те, няма кой друг) са ‘открили’ деня на “Св. Валентин” и са въвели размяната на ‘розови’ картички…

Скорпион
Скорпионите обожават мистиката, силните, дълбоки чувства, вдълбани в подсъзнанието и душата… витаещият дух на ароматен Абсент и низки плътски страсти… Ето защо най-вероятно ще Ви ‘хипнотизират’ с думите: “В момента сме заедно в леглото… по телата ни се плъзга светлината на свещите… усещам топлината ти…”

Стрелец
Ще Ви изпрати писмо с оригинална марка, в което ще има картичка с панорамна снимка на чуждестранно място, а на гърба ? е твърде вероятно да прочетете следното (или нещо от рода):
“…периодично си мисля за теб… а ти знаеш ли нещо за местността, в която съм сега…” след което ще добави няколко думи за хората, с които се е срещнал там. Писмото ще изобилства от петна и поправки и в крайна сметка ще изглежда почти така:
” Ти си доста свястна… студено е… времето е променливо… Запознах се с едно момиче… и тя е хубава, като теб… Ще ти се обадя… когато се прибера… от Бахамите…”

Козирог
Ще го напечата:
“…Изключително ми е драго и оценявам всичко, което си направила за мен… Твоята хубост… е в обичайните рамки и поради това е приемлива за мен… Но ще видим…”

Водолей
Не изпраща любовни писма. Най-доброто, което може да се очаква от него е покана да се присъедините към компанията му, която например ще се състои от всякакви ‘луди’ хора, обсъждащи създаването на свръхнова или джобно средство за телепортиране. Нещо за ядене? Възможно е и да има… ако сте си взели солетки в чантата…
Преди да отидете на среща с Водолей е добре да изгледате филма за д-р Джекил и мистър Хайд, така поне ще бъдете до известна степен подготвени, че Ви очакват всякакви изненади.

Риби
Обичат да пишат любовни писма, но често или бъркат точния адрес на получателя, или ги скриват в дълбок архив. Така или иначе рядко успяват да ги изпратят. Но бъдете сигурни, че Рибите винаги мислят за Вас!
Не ги притискайте и не искайте нищо повече от тях, за да не получите някога следното: “Нямам представа кой/я си ти, но така или иначе те обичам, и не мога да живея без теб!”

Изпратено от bobi

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии