Коледа и Новолуние в една седмица

Седмичен хороскоп

22 – 28 декември 2008 г.

Муси Дачева

Въздушни знаци


За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци, седмицата може да бъде много ползотворна, ако надмогнат егото си и се постараят да намерят общ език с хората, с които работят или живеят заедно. Това може да ви помогне да излезете от трудна ситуация и да разрешите нетърпящ отлагане проблем. Родените в последните градуси на знака е добре да си вземат Коледна почивка по-отрано, още от понеделник, за да имат достатъчно време да балансират вътрешното си състояние и да посрещнат Коледната нощ умиротворени.


Родените със Слънце или асцендент във Везни и в първите градуси на зодията, през тази седмица ще бъдат заредени с много позитивна енергия от движещия се през сроден знак . Ще получавате подкрепа за намеренията си и одобрението на околните. Сега е момента да хармонизирате отношенията си с близките и да посрещнете Коледа в душевна хармония.


За родените под знака на Водолей или с асцендент в него седмицата обещава много интересни преживявания с хора от приятелския кръг. Роднини, които живеят надалеч, ще ви напомнят за себе си по един необичаен начин. Венера, която се движи през вашия знак, ще ви прави по-романтични и ангажирани във връзката ви.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата е благоприятна за приключване на проекти, за окончателно оформяне на изделие и завършване на определен етап на разработка. Всичко това го направете до 27-ми, събота, денят на Новолунието. Плановете за нови дейности отложете за следващата седмица или направо за следващата година. Украсете дома си, пригответе най-вкусната Коледна трапеза и покажете на близките ви хора колко много държите на тях.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева, дните до Коледа са изпълнени с домашни ангажименти и много физическо натоварване, от което в някакъв момент може да се почувстват изтощени. Загърбете домашните дрязги, забравете обидите, простете на себе си, простете и грешките на другите и с радост в душата посрещнете Рождество Христово.

Козирог
На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог ще им бъде трудно да се откъснат от ангажименти, в които участват хора, живеещи надалеч. В дните около Коледа работата ще напомня за себе си, но положете усилия и се откъснете от нея. Възползвайте се от топлината на юпитеровия оптимизъм, който до края на годината ще ви подкрепя и напътства, и преживейте една незабравима седмица.

Огнени знаци

Овен
Седмицата ще бъде доста напрегната за родените под знака на Овен или с асцендент в тази зона. Погрешна стратегия е, ако се опитвате на всяка цена, дори със силови методи, да наложите волята си. Това може да ви доведе усложнения в партньорските взаимоотношения. И празничните дни, и астрологичната обстановка не подкрепят започване на нови дейности. Успокойте непокорния си нрав и отделете достатъчно внимание на близките си в Коледната нощ.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в него са на прага на много емоционален период. Хората, на които държите, ще ви радват с вниманието си. Имате енергия, ентусиазъм и желание да прегърнете целия свят. Предайте я на близките си, направете щастливи децата си. Радвайте се на мига, защото той има стойност.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец и с асцендент в Стрелец началото на предстоящата седмица е изпълнена с много амбиция за справяне с многобройните ангажименти. Марс, който се движи в последните градуси на вашия знак ви дава сила и подкрепа за бързо решаване на проблемите и приключване в срок, така както е планирано. Не се заседявайте в къщи в дните около празниците, пътувайте и общувайте с повече хора.

Водни знаци


Родените под знака на Рак и с асцендент в Рак през тази седмица трудно ще излязат от работния ритъм на последните седмици на годината. Вероятно доста хора ще отправят към вас претенции, сигурно много неща ще останат недовършени. Не позволявайте обаче служебни ангажименти да ви отклонят от удоволствието на предколедната еуфория. Жизненият ви тонус не е на висота, но в края на седмицата ще усетите прилив на енергия. Бъдете внимателни обаче при работа с режещи инструменти, с огън и с електричество, особено ако сте родени през юни.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион дните до Коледа са изпълнени с много емоционални изживявания, част от които ще се дължат на получени или неполучени възнаграждения. С участието си в общ проект сте стигнали твърде далече, за да се откажете точно сега. Приключете започнатото, за да си разчистите и времето и професионалния терен за начало на нови стойностни неща през следващата година.

Риби
На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата носи пълен набор от емоции и положителни и не толкова. Ще ви е трудно да се справите с всичко онова, с което сте се нагърбили, но все пак имате няколко дни до Новолунието на 27-ми. Както всяка година зарежете всичко останало и в Коледната нощ се радвайте на присъствието на най-близките си хора.

***

Луната през тази седмица се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог в четвърта и първа фаза.
На 27 декември в 14:21 часа бг. време Слънцето и Луната са в съвпад в 6-я градус на знака Козирог.
Това е последното за годината Новолуние.
Мислете позитивно и си пожелайте нещо хубаво, което искате да ви се случи в началото на 2009 година!
На 27-ми декември Марс преминава в знака Козирог.

Представяне на седмичния хороскоп от мен,
както и разговор по теми от астрология, номерология или психология,
можете да гледате на живо всяка седмица в понеделник в предаването “Каталог”,
с водеща Лили Бързева,
по Евроком България,
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 22-ри декември, е
“Подаръци според зодията”
Повторението е между 17 50 – 18 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

  1. venec каза,

    Писа на декември 28, 2008 @ 13:51

    Честита Коледа , Муси Дачева желая Ви много здраве и още по-големи професионални успехи !!!! Очаквам с нетърпение хороскопите за 2009г.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 30, 2008 @ 8:54

    venec,
    Благодаря ви за пожеланията! :)
    Бъдете здрава и нека 2009 година ви донесе обич и много мигове на щастие!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии