Криза във връзките на Дева и Стрелец

Седмичен

15 – 21 септември 2008 г.

Муси Дачева

Астрологичната обстановка през тази седмица предлага разнообразие от планетни конфигурации.
Продължава интензивната хармонична връзка на двата гиганта на Слънчевата система – Юпитер и Сатурн, на чийто фон ще се развиват взаимоотношенията между останалите планети. Този съюз е благоприятен за всички хора, но по-силна е подкрепата му за земните знаци Телец, Дева и Козирог и особено за тези, родени със Слънце между 10 и 15 градус на знака.
1 – 6 май, 3 – 8 септември, 1 – 6 януари
Аспектът действа стабилизиращо както на деловите отношения, така и на личните емоционални връзки на земните знаци.

В понеделник, вторник и сряда все още ще се усеща ефекта на опозицията Слънце-Уран в подвижния кръст, която вилня през миналата седмица. Към нея се добавя и Пълнолунието,което сега е по оста Дева-Риби и става точно в понеделник по обяд. Мнозина ще се чувстват напрегнати и неразбрани, при някои сърцето ще излиза от ритъм, а при други нервите ще се опъват като струни. По-внимателни към себе си и към околните трябва да бъдат родените в дните:
10 – 18 септември, 8 – 16 март, 10 – 18 декември, 8 – 16 юни

Към средата на седмицата това влияние постепенно ще отслабва, за да бъде изместено в петък, събота и неделя от един не по-малко неблагоприятен аспект – този на Слънцето с Плутон. Квадратурата между двете космични тела създава напрежение в личните и служебни взаимоотношения на значителна група от хора. Необходимо е много високо ниво на съзнателен контрол върху поведението, за да не се стига до разрив в партньорските връзки, едностранно прекъсване на договорни взаимоотношения и попадане в лабиринта на разрушителен скандал. Неблагоприятно се повлиява и здравето особено при тези, които имат хронични заболявания.

Най-уязвими са родените в периодите:
18 – 23 септември, 16 – 21 март, 18 – 22 декември, 16 – 22 юни

Аспектът повишава либидото и агресивността у определена група хора и отпадането на всякакви задръжки, което води до прояви на насилие и незачитане правата на другите по най-различни начини. По-активни от обикновено ще са тези, които обичат да плетат интриги и всички онези, които се стремят към власт, манипулирайки околните на енергийно ниво.

Във втората половина на седмицата са възможни промишлени аварии, инциденти и наранявания от неспазване правилата за безопасност на труда, саморазправа между криминално проявени лица, умишлени палежи и реализиране на терористични заплахи. Не са изключени и природни катаклизми – силни ветрове, проливни дъждове, раздвижване на земни маси и активиране на свлачища и вулкани.

През тази седмица продължава съвместното движение на тройката планети Марс- и Венера през Везни, активирайки менталната, емоционалната и физическа енергия на родените във втората и третата декада на знака – от 3 до 22 октомври. Освобождавайки се от хватката на Юпитер, квадратура, която доминираше през миналата седмица, сега трите планети попадат в полето на влияние на мистичния , свързвайки се с него посредством благоприятният аспект тригон.

Хармоничната връзка на Венера, Меркурий и Марс с Нептун засилва и без това добрата интуиция, която притежават повечето от родените със Слънце в стихията на въздуха – под знака на Везни, Водолей и . Седмицата е благоприятна за по-интензивни и балансирани взаимоотношения с партньорите както в деловата сфера, така и на лично ниво. “Шестото чувсто” или по-точно съчетанието между вдъхновение и интуиция ще бъде в помощ при решаването лични проблеми и на заплетени служебни казуси, при подбор на персонал, реорганизация у дома или на работното място, а също така за намирането на подходящо поле за фирмени инвестиции или купуването на семейно имущество. Най-позитивно повлияни ще бъдат родените в дните: 9 – 19 октомври, 4- 14 февруари, 6 – 16 юни

През тази седмица Луната се движи през Риби, , Телец и Близнаци в трета четвърт от своята обиколка около Земята.

Сатурн се движи през 13-ти и 14-ти градус на Дева като бележи пик в сатурновата криза на родените на:
6 – 7 септември, 3 – 4 март, 6 – 7 декември, 4 – 5 юни

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

11 коментара so far »

  1. Дони каза,

    Писа на септември 16, 2008 @ 17:44

    Не разбрах малко. Повечето написано е в сила за Дева и Стрелец или за всички знаци? Понеже ми се стори, че е сякаш повече за тях, още повече, че по-долу пише отделно за въздушните – някак наблегнато, макар малко.
    Значи въздушните знаци ги чакат добри дни?
    Видях за интуицията – идеално. То и без това от 3 месеца някъде е много силна, само още не мога да разбера какво трябва да се случи.

  2. Ралица Костадинова Николова каза,

    Писа на септември 16, 2008 @ 17:58

    Извинявайте госпожо Дачева сега се появи астрокалендара за тази седимица

  3. димова каза,

    Писа на септември 16, 2008 @ 21:46

    много неразбераемо

  4. Маргарита каза,

    Писа на септември 17, 2008 @ 20:49

    За мен пък е напълно разбираемо,за което благодаря:)
    Аз преживявам изключително тежък период.Родена съм на 19март.
    Но искам да Ви питам нещо Муси(ако ми позволите така да се обръщам).
    Очаква се както казвате квадрат межде слънце и плутон.А в личната ми карта след около седмица очаквам съвпад на транзитно слънце с натален плутон в 3дом.Вижда ми се тежко,макар и за няколко дни.А аз по рождение си имам опозиция между слънцето и плутон:(((
    Освен силни сблъсъци с бащата(които започнаха от 10 септември)какво друго може да се очаква….с две думи просто.?

    Мерси

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 18, 2008 @ 10:00

    Към Маргарита,
    транзитните планети към настоящия момент засягат определени точки във вашата натална карта, което предполагам е причина за притеснението ви.
    Знаете, че транзтите показват външни фактори, които ни провокират да действаме по един или друг начин и влияят най-силно върху Егото.
    В дните 19,20,21 септември Луната се движи през Близнаци,задействайки при вас Голям квадрат, в който влизат освен нея – транзитното Слънце и рождения ви Плутон, транзитния Плутон и рожденото ви Слънце. Утежняващото в случая е рождената ви опозиция Слънце-Плутон. Този Голям квадрат е разположен в домовете 3-9 и 5-11, почти изцяло в подвижния кръст.
    Марс във Везни е в квадратура (зодиакална) с Юпитер,който прави квадрат към рождения ви Хирон в Овен в 9 дом. Освен това транзитните Слънце и Плутон плюс рождената ви Венера в Телец в 10 дом правят Палец на Дявола. Тази неприятна сама по себе си конфигурация се тушира от Голям тригон на Сатурн-Юпитер и рождена Венера.
    Какво би могло да се очаква? Картата показва натрупване на енергия в сферата на собствеността. В тези дни е възможно да получите известие, да научите нещо, неособено приятно, свързано с родственици – ваши или на съпруга ви,близки (дете, родител, брат, сестра) или по-далечни (братовчеди, племенници), може и да са такива, които живеят надалеч.
    В основата е някаква несправедливост, в която взимате участие, пряко или косвено. Ситуацията може сега да бъде само маркирана, зачекната и да се развие в следващите две години. Вероятно ще се наложи да водите дела, което не ви го препоръчвам да бъде по ваша инициатива, защото сте в подстъпите на сатурновата си криза. Дела в сатурнова криза много рядко се печелят.
    Затова през тази седмица бъдете по Рибешки мъдра и себеконтролираща се. Не шофирайте в дните 19-21, избягвайте остри предмети, стоене на открито при гръмотевици, катерене по високи и необезопасени конструкции, палене на огън, там където не трябва и пресичане на червено.
    Не приемайте участие в конфликтни ситуации в къщи и на работното място. Имате информацията и това ви дава предимство.
    Ползвайте се от нея за добро!

  6. Стела каза,

    Писа на септември 18, 2008 @ 13:16

    Здравейте :) Поздравления за сайта,страхотен е, особенно номерологичния календар.Искам да ви попитам , след около 2 месеца преминава опозицията на нат Слънце и Венера/10 дом Близнаци/със тр.Плутон в 3 нат дом Стрелец/28’31 гр/,какво може да се очаква?

  7. Маргарита каза,

    Писа на септември 18, 2008 @ 16:31

    Мила Муси,
    трогната съм от вниманието ти.
    Поклон правя за труда ти.
    Много подробно си ми описала аспекти,транзити и картината в моята карта.
    Тежко е.Много тежко.Истински крах.
    Тълкуването ти също е много достоверно.Става въпрос за собственост.
    Но борбата е да останем сами с моето семейство в нея,а опозицията са собствените ми най-близки роднини.Крах с тях.Те не отстъпват и ме принуждават да бъда такава каквато не съм:(((((
    Не съм добре заради този проблем и с нервната си система,а гледам малко едногодишно дете:(((((((
    Знам,че те няма да отстъпят и от това страда моето семейство-мъж и дете:(((
    И аз,най-вече аз.Защото когато си добър те тъпчат,когато си лош те мразят.
    При тези конфигурации,мислите ли,че ще изгубя битката?

  8. venec каза,

    Писа на септември 18, 2008 @ 17:44

    бъдете , жива и здрава . Хороскопите Ви са 4удесни !!!!!!!

  9. Весела каза,

    Писа на септември 22, 2008 @ 22:43

    Здравейте, Муси,

    Малко късно се сетих, но все още имам рожден ден :-) – 22 септември!Бихте ли ми казали с няколко простички думи, по възможност, оптимистични, какво ми носят тези толкова “кармични” и “царски” цифри? И дано е нещо хубаво -това ще ми е подаръкът за роденния ден :-)

    Благодаря предварително

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 23, 2008 @ 22:32

    Към Весела,
    Честит Рожден Ден на патерици!
    :)
    Предстои ви една динамична и позитивна година! Лична година 5 знаете е много силна и тъй като сте родена на границата между два знака ви пожелавам находчивостта на Девата и чарът на Везни да ви тласнат далеч напред по вашия път. Трябва да имаш много и съдържателни животи зад гърба си, за да се родиш на календарен ден 22.Пожелавам ви и този да бъде такъв!

  11. Весела каза,

    Писа на септември 25, 2008 @ 22:05

    към МУСИ

    Благодаря сърдечно!

    Желая на всички здраве и оптимизъм, независимо от датата и зодията!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии