Късмет за Водолеите, любов за Рибите

Седмичен хороскоп

5 – 11 януари 2009г.

Муси Дачева

Въздушни знаци

Близнаци

За родените под знака Близнаци или в този знак първата седмица на 2009г. носи обещание за разрешаване на ситуации,в които са намесени хора прилагащи наредби, правила, закони. , който в понеделник влиза във Водолей ще бъде надеждна опора за родените в първите градуси на Близнаци и ще подпомага излизането от сатурновата криза. С негова помощ и с подкрепата на господаря на знака ви , ще можете да установите контакт с подходящи хора. Бъдете внимателни към количеството и качеството на храната и на напитките, които употребявате през тази седмица.

Везни

За вас, родените под знака на Везни или с асцендент във Везни, ще е добре, ако предвидливо сте си взели повече дни около новогодишните празници тъй като близките ви разчитат много на вашата помощ и активна намеса за решаване на важни семейни дела. За да има резултат вашата намеса, можете да се облегнете на предишен опит, на вече отработени модели за справяне в подобни ситуации, на всичко онова, което е вече изпитано и е доказало своята надеждност. В дните на Пълнолунието може да се чувствате пренапрегнати и раздразнителни и да реагирате по начин,който всъщност по принцип не одобрявате.

Водолей

В понеделник Юпитер влиза във вашия знак и ще се придвижва през него през цялата 2009 г. Това ще ви носи много позитиви, на които се радваха голяма част от козирозите през миналата година. На първо време включването на Юпитер ще ви зарежда с оптимизъм, който за околните може да изглежда безпочвен. Меркурий също е във Водолей. В неделя тръгва в обратна посока,затова възползвайте се от дните на тази седмица,когато и Луната е нарастваща, за да си оформите писмено сделките.

Земни знаци

Телец

За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец първата седмица на Новата година идва с “летящ старт”. Част от проблемите, на които не успяхте да намерите решение в края на миналата година, сега можете да разрешите и то по най-добрия възможен начин. Възползвайте се от силната позиция, в която сте в момента, не губете време, а действайте.

Дева

В първата работна седмица на Новата година родените под знака на Дева или с асцендент в Дева, са тонизирани и енергични, готови да отхвърлят голям обем работа. Разбира се това няма да стане точно в понеделник сутринта, защото е нужно известно време, за да преминете на работен режим. Родените през август ще изпитват потребност да хармонизират отношенията си с колегите и с деловите партньори. Ако искрено го желаете, ще трябва да бъдете по-отстъпчиви и готови на компромиси.

Козирог

На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог, първата работна седмица на Новата година дава добри перспективи за стартиране на нови проекти и напредък в деловите взаимоотношения. С присъщата си разсъдителност и умереност в поведението, можете да преобразувате негативните моменти в работата си и да направите така, че обстоятелствата да работят във ваша полза. Възможни са придобивки от обща собственост или съвместна дейност. Краят на седмицата обещава да бъде динамичен и продуктивен, заради Пълнолунието в Козирог.

Огнени знаци

Овен

За родените под знака на Овен първата работна седмица на 2009 г. ще бъде заредена с много желание за излизане от напрегнатия ритъм в последните дни на миналата година. Всичко което планирате може да бъде изпълнено, но на по-висока цена, платена с време и усилие. Дайте си няколко дни почивка, попътувайте ,срещнете се с нови хора. На родените през март вътрешното напрежение, породено от квадрата на към рожденото ви може да ви докара неприятности с контролни органи на пътя или на работното място. Особено силно това влияние ще усетите в края на седмицата, в дните около Пълнолунието.

Лъв

За родените под знака на Лъв или с асцендент в него първата седмица на Новата година е твърде динамична. През тази и следващата седмица, докато Луната е нарастваща, можете да свършите много неща. Можете да разчитате на екипа от хора, с които работите, но също така периодът е благоприятен да наемете и нови хора.Добре е да не решавате еднолично, а да се вслушате в мнението и на специалист или да потърсите съдействието на доверено лице.

Стрелец

Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец поразпуснаха кесията си по празниците и в първите дни на годината вниманието ще бъде съсредоточено в това да бъде възстановен най-напред личния платежен баланс. Ще трябва да се захванете здраво за работа и да възстановите позанемарените си в последните седмици работни взаимоотношения. За родените през ноември, това ще се окаже значително по-лесно и по-резултатно.

Водни знаци

Рак

За родените под знака на Рак и с асцендент в Рак не се полага дълга празнична почивка. Още в първите дни на първата работна седмица ще се окаже,че други хора изцяло зависят от вас, разчитат на вас и че вие сте важна брънка от работна верига. Хора, с които учите или сте учили заедно, ще искат да се срещнат с вас. Не отказвайте! Може би една среща ще промени живота ви изоснови. Пълнолунието в края на седмицата може да ви опъне нервите, да ви накара да се съмнявате в правилността на убежденията си, но при всички случаи ще донесе промяна в ритъма ви на живот за месеци напред.

Скорпион

За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион годината започва с висок жизнен тонус и големи планове,които сега имат подкрепата на планетите да бъдат в голяма степен реализирани. По този начин ще стабилизирате собствената си позиция в средата, в която работите. Това не пречи да направите каквото е необходимо и да обърнете по-голямо внимание на себе си като се погрижите за физическото си и духовно .

Риби

На родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица две планети оказват силно влияние. Венера се движи през вашия знак като настройва родените през февруари и началото на март на романтична вълна и ви кара да се чувствате по-хармонични и цялостния. Марс от своя страна повишава вашата виталност, дава ви кураж и сила да изпълните намеренията си и да се справите с някои предизвикателства, които досега сте подценявали.

***

Луната през тази седмица се движи през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак във втора и трета фаза.
На 5 януари 2009г. в 15:40 Юпитер навлиза в знака Водолей.
Пълнолуние по оста Козирог-Рак. На 11 януари 2009г. в 03:26 бг.време е точната опозиция на Слънцето и Луната.

Представяне на седмичния хороскоп от мен,
както и разговор по теми от астрология, номерология или психология,
можете да гледате на живо всяка седмица в предаването “Каталог”,
с водеща Лили Бързева,
по Евроком България,
между 10 00 и 11 00 часа.

Темата в предаването на 12 януари е:

“Хороскоп за 2009 г. по зодии”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии