Летен хороскоп юли-август 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПълнолуние в Козирог на 9 юли

Новолуние в Лъв на 23 юли

Лунно затъмнение на 7 август-септември

Меркурий ретрограден от 13 август

Пълно слънчево затъмнение на 21 август

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологичната картина през летните месеци на 2017 година е разнообразна? Има цялата гама от аспекти между планетите, смяна на знаците,в които се движат те, влизане в ежегодна ретроградна фаза и излизане от нея, почти пълната ретроградност на Меркурий, и две затъмнения лунно и слънчево. Това предполага и доста динамика в импулсите и нагласите на хората, променливост в поведението, изостряне или успокояване на емоциите, затова не разчитайте на спокойствие, приемайте предизвикателствата и създавайте своята реалност, такава каквато искате да бъде.

До 20 юли в зоната на Рака се движат Слънцето и Марс, което прави домашната среда, близките, техните желания и потребности основни мотиватори за действие. Напрегнатата конфигурация в кардиналните знаци с участието още и на Юпитер от Везни и Плутон от Козирог, а също и на Уран от Овен, ще бъде активирана периодично от Луната. В дните 1, 8, 16-17, 23 юли тази активност може да зададе поредица от разногласия и конфликти с участието на хора от втората половина на кардиналните знаци Рак, Везни, Козирог и Овен. Пълнолунието в Козирог на 9 юли може да даде израз на натрупаната емоционална енергия по характерен за кардиналните знаци начин – категорично и безкомпромисно.

Между 5 и 31 юли Венера се движи през Близнаци, с което спомага да подобряване на социалния климат и повече лекота в общуването между хората. В средата на месеца планетата на хармонията и красотата застава в хармонична позиция спрямо Юпитер. Двете благодатни планети ще подкрепят делата най-вече на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей. В този период, средата на юли, Меркурий и Сатурн също са в добър аспект. Така общата картина е благосклонна към работещите, като дава добри условия за договаряне и бизнес. През тази година имаме две новолуния в един знак. На 23 юли е новолунието в първия градус на Лъв, при което към Слънцето и Луната се прибавя енергията на Марс. На родените в последната седмица на юли предстои забележителна лична година, с много предизвикателства и ярки преживявания. Между 20 юли и 5 септември Марс се движи през огнения знак Лъв, което нажежава страстите и прави лятото още по-горещо.

Месец август започва с Луна в огнения Стрелец, подчертавайки активността на огнената енергия, в която се движат СЛВ и четири космични тела, от които три малфактора, в допълнение и Лилит. Очакват ни и две затъмнения през този месец,както и ретроградната фаза на Меркурий.

На 7 август, понеделник, е частичното лунно затъмнение в 15 градуса Водолей. Две пълни календарни седмици, между 7 и 21 август, попадат в коридора между затъмненията. В този отрязък от време Меркурий и Нептун са в опозиция, което предполага активиране на некоректни хора, измами от различен порядък, кражби. От 13 август Меркурий се движи назад в Дева. Венера и Юпитер също развалят отношения като застават в квадратура в средата на месеца, 15-16 август. Слънцето,преминавайки през позицията на СЛВ в тези дни, ще ни зарежда с позитивизъм и вдъхновение да бъдем предприемчиви и смели, но нека това стане след излизане от коридора на затъмненията, и най-добре след като Меркурий се върне в правия път, след 5 септември.

На 21 август е второто новолуние в Лъв, в 28-я градус, съчетано с пълно слънчево затъмнение. Ще имат възможност да го наблюдават желаещите от северна Америка, но не и от нашите ширини. Много експресивна енергия има в стелиума от планети в дена на затъмнението, което е близо до СЛВ, а оттам и наситено с огромна доза показен драматизъм. Новолунието в последните градуси на Лъв ще окаже стимулираща роля върху делата на огнените знаци. Тъй като групата от Слънце,Луна, Марс, СЛВ прави хармонични аспекти със Сатурн и Уран, то ще бъдат задвижени процеси на стартиране на оригинални идеи и сериозни дела с много емоции и вложена огромна физическа енергия, още повече, когато на 26 август Венера премине в Лъв. Между 13 и 25 август в астрологичния пъзел има 5 ретроградни планети. Не са много нещата, които могат да бъдат задвижени с успех в този период, но пък могат да бъдат анализирани и изведени на повърхността грешките и недостатъците, с които трябва да се справим.

В последните дни на месец август ще се радваме на голям огнен тригон,включващ Марс и СЛВ, Сатурн и Уран, както и на няколко по-слаби хармонични аспекта с участието на Юпитер, Плутон и Нептун. Така всички планети се включват в планетарен хармоничен танц, носещ равновесие, добри намерения и позитивни очаквания в края на лятото.

Слънчево лято, с много загар и запомнящи се радостни преживявания!

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

Ov12За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, летните месеци отправят предизвикателство към връзките с най-близките. Домашната среда е извор на много емоции, радостни събития и съответно много грижи. Докато Меркурий се движи през Рак, а това е до 6 юли, вашата самоувереност ще бъде провокирана от необходимостта бързо да реагирате на ново създадена ситуация. Пълнолунието в Козирог, на 9 юли, идва с възможности за промени в работната среда, по които сте работили през зимните месеци. В средата на месеца могат да дойдат и конкретните стъпки в тази насока. Новолунието в Лъв на 23 юли е възлов момент, удачен за стартиране на инициативи, с вашето лично участие, както за изяви и печелене на първите места в състезания. Месец август идва със затъмнения в мъжките знаци Водолей и Лъв, което е противоречиво като влияние, но предизвикателно към марсовата ви природа. В средата на месеца Слънцето и СЛВ правят съвпад в другия огнен знак – Лъв, зоната на любовта, страстта и забавленията. Така барометъра на емоциите ще отчита високи стойности през втората половина на месеца, а ретроградният Меркурий може да върне някои стари спомени и чувства. Планетният управител Марс от 20 юли до 5 септември,когато е в Лъв, ще катализира чувствата, предавайки щафетата на Венера, планетата на любовта, която да внесе хармония в тях в края на лятото.

 

La12За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, предстои запомнящо се лято. От 6 до 26 юли Меркурий е във вашия знак, което ви прави по-активни във взаимоотношенията, добре мислещи в летните жеги и рационално подхождащи към всичко, което изисква лично участие. Особено забележимо това става в периода, когато Меркурий прави тригон към сериозния и разсъдлив Сатурн от зоната на изявата и забавленията,но и личните връзки. Така в периода 17-23,в зоната на силното влияние на аспекта, някои връзки ще укрепнат и развият на по-високо ниво, дори първоначално да са били обикновено приятелство. Между 20 юли и 5 септември Марс ще ви бъде на гости. Планетата воин ще ви прави смели, готови на битки за харесвания човек, или желаната служебна позиция. Планетите са ви приготвили още изненади. През тази година има две новолуния във вашия знак. Първото е на 23 юли. Съвпадът на светилата е в съучастие с Марс, което го прави още по-енергетизирано. Чудесен момент за начало на нова дейност, за започване на връзка, на партньорство, на дейност от която очаквате признание и затвърждаване на високата оценка, на добрия имидж. През предстоят две затъмнения които ви касаят. На 7 август е лунното в 15 градуса на срещуположния знак Водолей, а на 21 август – пълното слънчево в 28 градуса Лъв. Коридорът на затъмненията 7-21 август може да се окаже критичен за някои връзки. Ще са ви нужни много позитивизъм, но също така и готовност за пренастройка и трансформация. Някои стари, изпробвани модели ще можете да приложите по времето на третата ретроградност на Меркурий, в дните между 13 август и 5 септември. В края на месец август, 26-ти, Венера ви идва на гости. С нейна помощ някои рани ще бъдат излекувани, някои недоразумения – изчистени, за да може при директен Сатурн всичко да си дойде на мястото.

 

St12За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, месец юли носи активност във финансовата сфера. Планетният управител е директен от 9 юни, в средата на месец юли застава в хармонична позиция спрямо другата благодатна планета – Венера. Планетата на хармонията и красотата ще ви подкрепя в съвместни начинания и проекти, в които участва партньорът през целия период на придвижване в Близнаци,между 5 и 31 юли, но най-вече в средата на месеца. В последната седмица преди първото новолуние в Лъв се развива голям огнен тригон, който включва и Сатурн, придвижващ се през вашия знак. Енергията на този голям огнен тригон дава основа за успешна съвместна работа, за резултати от колективен труд, работа в екип, обединени усилия в по-голяма обща цел. Съвпадът на светилата на 23 юли, в компанията на Марс и СЛВ, е катализатор на процеси, които пряко ви засягат. Стартирайте свой краткосрочен проект, започвайте нови неща, или поне ги планирайте, като фактическото начало заявете за времето след второто новолуние в Лъв, след затъмненията, след ретроградността на Меркурий. През август е втората двойка затъмнения, на 7 август е лунното в 15 градуса Водолей, а на 21 август е пълното слънчево в 28 градуса Лъв. Ретроградността на Меркурий, между 13 август и 5 септември, когато в ретроградност са още 4 планети, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон, е период на преразглеждане и ревизиране на вече направено, извеждане на поуки и търсене на по-удачни подходи.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

 

Te12За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, месец юли e неспокоен. Мнозина ще имат нужда от приятелска подкрепа и ще я получат. Настаняван в нов дом, смяна на местоживеенето, ангажираност със средства за придвижване ли тяхната подмяна с по-нови са в центъра на вниманието през първата половина на месеца и особено около пълнолунието в Козирог на 9 юли. На 20 юли Марс преминава в Лъв, в зоната на дома,семейството и взаимоотношенията с най-близките. Новолунието Лъв в неделя, на 23 юли е забележителен момент, който може да даде старт за важни промени в бита, целящи повече сигурност и защитеност на дома, но също така и планиране на закупуване на ново жилище, което да задоволява в по-голяма степен нуждите ви. Договаряне на ремонтни дейности е удачно в този период, дори началото им да бъде насрочено не сега а за есента. Двете затъмнения през месец август се случват в зоната на неподвижния кръст, към който принадлежи вашия знак. Това е период, в който ще имате основания и причини да разсъждавате върху фундаментални въпроси, да търсите решения, да правите избори.

 

De12За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, месец юли е по-благоприятен за почивка. Особено първата половина. Вътрешните планети почти едновременно сменят знака, в който се движат, като на 5 юли Венера навлиза в Близнаци, а на 6-ти Меркурий се премества на огнена територия в предходния знак Лъв. Така общуването става по-организирано и тематично, подвластно на предварителни,старателно подготвени планове. Венера ще се движи в зоната на професионалната изява до 31 юли,като в определен период прави тригон с Юпитер. Планетата гигант се движи в права посока в зоната на вашите лични доходи. Затова хармоничната връзка между двете благодатни по презумпция планети, в средата на месеца, съответно ще повлияе резултатността на труда, и получаването на по-високи доходи. Ретроградността на Сатурн,която започна от 6 април, за някои се свърза с неуредици от битов характер, проблеми с жилище и собственост, имотни неуредици. Месец юли, с доброто разположение на планетите, може да даде някои насоки как да се справите с проблемите след затъмненията и меркуриевата ретроградност, от септември нататък. На 26 юли планетният управител стъпва на ваша територия,на която ще направи и поредната, трета ретроградност за годината, между 13 август и 5 септември. Периодът на затъмненията, 7-21 август изисква повече внимание към здравето, както и много добра лична организация, за да се справите с натоварения си график в сатурновия период на годината.

.

Ko12За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, месец юли изисква много внимание към партньора. Три космични тела, Меркурий до 6-ти, Марс до 20-ти и Слънцето до 22-ри юли са в срещуположния знак Рак, което прави месеца активен на ниво партньорство, с възможности за сдружаване, създаване на фирми, увеличаване на персонала. Набиране на сътрудници и хора,които да извършват определена работа като служители или наемни работници, е добре да става между 5 и 31 юли,когато Венера се движи през Близнаци и улеснява работните взаимоотношения. Като кардинален знак, първата десетдневка на юли, когато се струпват няколко напрегнати аспекта в кардиналния кръст, ще ви се налага да проявявате повече търпение и разбиране към претенциите на клиенти или на хора, с които ви свързва професионалния път. В средата на месеца, около 17 юли, също има условия за неразбирателство, но тогава в астрологичната картина има и хармонични влияния,които внасят баланс и спокойствие. Двете новолуния в Лъв за вашата зодия са предпоставка да намерите решение на финансови проблеми, както и да започнете процес на отделяне и сдобиване с финансова независимост. Коридорът на затъмненията, времето между 7 и 21 август, между лунното и слънчевото затъмнение, може да се окаже предизвикателен за паричните дела и съвместни притежания. Ретроградността на Меркурий в зоната на Дева, между 13 август и 5 септември, при наличието на още 4 ретроградни планети, изисква много взискателен анализ на сполуките и несполуките, с извеждане на съответните поуки за бъдещето.

 

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

 

Bl12За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, месец юли е запомнящ се с гостуването на планетата на любовта. Венера се движи през вашия знак почти през целия месец, между 5 и 31 юли, като ви помага както в личните дела така и в професионалните. Юпитер, който от 9 юни е директен в другия въздушен знак Везни, също влияе добре на всички нива, най-вече там, където влагате повече емоции и лична амбиция да постигнете своето. През първата десетдневка на месец юли можете успешно да се договорите за по-високо заплащане, или да се преместите там, където това ви е обещано и може да бъде осъществено. В средата на месеца, когато Венера и Юпитер са в тригон, а има и други хармонични аспекти, можете да правите успешни сделки, да се договаряте, да поемате дългосрочни ангажименти. Новолунието в Лъв, на 23 юли, за някои от групата, ще отвори нови врати в сферата на знанието, на повишаване на образованието, на ученето и преподаването. Пълнолунието в другия въздушен знак Водолей, на 7 август, е съчетано с частично лунно затъмнение,което е вероятно да създаде повече емоции около планирано пътуване, особено ако разчитате не на предварителна резервация, а на включване в последния момент. Предприемане на пътешествие в коридора между затъмненията може да се окаже екстремно преживяване.

 

Ve12За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, летните месеци юли и август обещават много преживявания в позитивната страна на спектъра. През юли, между 5 и 31-ви, Венера е в другия въздушен знак Близнаци, в зоната на далечните пътувания и екстремните преживявания. Ако не сте си направили резервация за почивката, то късметът може да ви се усмихне в последния момент с чудесно, изгодно предложение. В първата десетдневка на юли има повече напрегнати аспекти между планетите движещи се в знаци от кардиналния кръст, което обърква планове и създава повече конфликтни ситуации с околните. В средата на месеца се включват хармонични аспекти с участието на Венера от Близнаци и Юпитер от вашия знак, което балансира противоречията, дава път на договарянето и стигането до взаимноизгодно решение. Както при тези, които почиват, така и за работещите, които са преобладаващата част от групата. Слънцето и Марс са в зоната на професионалната изява до 20 юли, нещо което не е за изпускане, заради с силата и мотивацията за успех, с която ви зарежда. Месец август започва с квадрат между Юпитер и Плутон, което за някои от групата може да означава обстоятелства в домашната среда,които изискват повече внимание и грижи. През този месец е втората двойка затъмнения, на 7 и на 21 август, съответно във Водолей и Лъв. Затъмненията са в зоната на личните отношения и правят третия летен месец още по-горещ и предизвикателен. Ретроградността на Меркурий, която започва на 13 август, е подходящо време за разчистване на задния двор, за ретроспекция и нов поглед към стари проблеми.

 

Vo12За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, месец юли е един от най-романтичните за тази година. Между 5 и 31 юли Венера се движи в другия въздушен знак Близнаци, активирайки зоната на личния живот и интимните връзки. В зоната на въздушната стихия се движи и Юпитер, директен от 9 юни, помагайки ви да се сближите с хора отдалеч, да пътувате и опознавате други страни и хора с различна националност и култура. Влиянието е подчертано в средата на месеца, когато Венера е в хармоничен аспект с Юпитер. Възможно е да ви се наложи в движение да променяте плановете си и да пренареждате предварителните графици. Динамиката на периода, втората половина на юли, се определя от съвпада на Слънцето и Марс в грижовния знак Рак, който по време на новолунието в Лъв засилва честолюбието, правейки ви чувствителни към мнението и оценките на околните. В зоната на партньорството Слънцето и Марс отправят предизвикателство към вашето търпение и толерантност, които в зоната на пълнолунието във вашия знак, на 7 август, е вероятно да стигнат критичната си точка. Слънчевото затъмнение на 21 август в Лъв, е момент на откровение за връзките, за партньорството и отношенията с работодатели. Попадайки в периода на ретроградната фаза на Меркурий, и на още 4 планети, това новолуние дава началото на сложни процеси на преоценка и събиране на реколтата от опитности и житейски уроци.

ВОДНИ ЗНАЦИ

 

Ra12За родените със Слънце в Рак, и с асцендент в Рак, месец юли е силен и изпълнен със запомнящи се преживявания. За това съдействат не само Слънцето, което по принцип се движи през вашия знак в тази част на годината, но и Марс, който ви навестява два пъти по-рядко. През тази година той ви е на гости за периода между 4 юни до 20 юли. Планетата воин ви прави по-енергични и изпълнени с воля да постигате своето. Премногото енергия може да се окаже нож с две остриета, защото в зоната на кардиналните знаци се оформя конфигурация с напрегнати аспекти, което вероятно ще обтегне взаимоотношенията ви с околните през първата половина на месеца. Новолунието в Лъв на 23 юли пренасочва енергията ви към зоната на личните доходи и притежания. Подобряване на финансовото състояние някои ще постигнат с цената на по-голямо натоварване и поемане на повече отговорности в летните месеци. Финансовата тема ще продължава да бъде в центъра на вниманието и през август, особено в зоната на влияние на затъмненията, на 7 август лунното, в 15 градуса Водолей, и на 21 август- пълното слънчево в 28 градуса Лъв. Придвижването на Венера във вашия знак между 31 юли и 26 август ще ви помага да преминавате през някои предизвикателства с лекота, а на свободните сърца да преживеят ярки емоции през лятната отпуска.

Sk12За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, до 5 юли Венера се движи в срещуположния знак Телец, подкрепяйки баланса в партньорските взаимоотношения. На следващия ден, на фона на хармоничните връзки между космични тела,движещи се във водни знаци, Меркурий преминава в зоната на професионалната изява. Планетата на комуникациите ще се движи през Лъв до 26 юли,като прави тази сфера подвижна и бързо променяща се. Съуправителят на знака ви -Марс е в другия воден знак Рак до 20 юли, заедно със Слънцето. Ще имате много сполучливи решения и удовлетворителни дни, ако успеете да насочите тяхната подкрепа по подходящ за вас начин. Макар да е лято, или може би точно заради това, сега се отварят добри перспективи пред вас, някои възможности за промени в работната сфера могат да се появят в средата на месеца. Новолунието на 23 юли в Лъв, може да даде старт на промени в кариерата, а първите реални резултати да се проявят в дните на пълнолунието във Водолей на 7 август, което е съчетано с лунно затъмнение. На 21 август е второто новолуние в подвижния знак Лъв, в съчетание с пълно слънчево затъмнение. Съвпадът на светилата е в близост до СЛВ и със съдействието на Марс задава изблик на емоции и драматизъм в големи размери. Третата ретроградност на Меркурий, между 13 август и 5 септември, в Дева, ще ви даде възможност да ревизирате някои приятелски връзки, както и да преразгледате посоката на някои ваши желания и стремежи.

Ri12За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, месец юли е време за романтика, забавления приятни изживявания с децата и с близки на сърцето ви хора. Хармоничната връзка на трите космични тела – Меркурий, Марс и Слънцето с Нептун, гост и управител на знака ви, придава на периода много емоционалност, позитивизъм и радост от живота. Ефектът се усилва от Венера, която на юли влиза в Близнаци, в зоната на семейството, корените, родителите, дома като сграда и като дух. Планетата на красотата и хармонията насочва вниманието към това да направите домашната среда по-красива, по-уютна и комфортна, готова за посрещане на поредните гости. Хармоничната връзка Венера-Юпитер в средата на месеца може да зарадва някои от зодията с новини за финансова подкрепа, стипендия, субсидия, рента, или наследство,както и за успешно оздравяване на близък човек. За последното, новолунието в Лъв, първото, е важен момент, който може да промени хода на събитията. Двете затъмнения през август, на 7 август лунното, и на 21 август пълното слънчево, активират зоната на грижата за другите. Но също така и за себе си. Направете през летния си отпуск пълно разтоварване от натрупаната умора, заредете батериите си на макс. Двете затъмнения може да се окажат твърде изтощителни за водната, дълбоко емоционална, природа.

Дати на някои астрологични събития

Марс опозиция с Плутон на 2.07.2017/15:02

Слънце в тригон с Нептун на 6.07.2017/3:46

Слънце в квадрат с Юпитер на 6.07.2017/5:44

На 5.07.2017/3:11 часа Венера влиза в Близнаци

На 6.07.2017/3:19 часа Меркурий влиза в Лъв

На 9.07.2017 / 7:06 часа пълнолуние в 17°Козирог

Слънце в опозиция с Плутон 10.07.2017/7:35

Венера в квадрат с Нептун на 17.07.2017/17:33

Марс в квадрат с Уран на 18.07.2017/4:37

Венера в тригон с Юпитер на 18.07.2017/23:09

Меркурий в тригон с Сатурн на 19.07.2017/22:16

На 20.07.2017/15:19 часа Марс влиза в Лъв

Слънце в квадрат с Уран на 21.07.2017/3:26

На 22.07.2017/18:15 часа Слънцето влиза в Лъв

На 23.07.2017/ 12:45 часа новолуние в 0°Лъв

Венера в опозиция със Сатурн на 24.07.2017 17:54

Меркурий в тригон с Уран на 24.07.2017 19:33

На 26.07.2017/2:41 часа Меркурий влиза в Дева

На 31.07.2017/17:53 часа Венера влиза в Рак

На 3.08.2017/8:31 часа Уран навлиза в ретроградна фаза от 28°Овен

Юпитер в квадрат с Плутон на 4.08.2017/21:47

На 7.08.2017 21:10 часа пълнолуние в 15°Водолей, частично лунно затъмнение

Венера в тригон с Нептун на 12.08.2017/ 8:17

На 13.08.2017/3:59 часа Меркурий става ретрограден от 11°Дева

Слънце в тригон с Сатурн на 14.08.2017 0:06

Венера в опозиция с Плутон на 15.08.2017 14:17

Слънце в съвпад със СЛВ на 17.08.2017/ 1:12

Венера в квадрат с Юпитер на 17.08.2017/9:40

Слънце в тригон с Уран на 21.08.2017/9:22

На 21.08.2017/ 21:30 часа новолуние в 28°Лъв,пълно слънчево затъмнение

На 23.08.2017/1:20часа Слънцето преминава в Дева

Венера в квадрат с Уран на 24.08.2017 22:01

На 25.08.2017/15:07 часа Сатурн излиза от ретроградната си фаза от 21°Стрелец

На 26.08.2017/7:29 часа Венера преминава в Лъв

На 31.08.2017/18:27 часа Меркурий преминава в Лъв

*******************************************************************************

Книгите на Муси Дачеваможетеда поръчате  on line.

За поръчка на лична астроконсултация и хороскоп, пишете на mussydacheva@abv.bg

Всички права запазени.
Препубликация е допустима само при спазване на следните условия:
1.Статията е предадена в пълен текст, без никакви промени
2. Посочен Автор: Муси Дачева
3. Даден е активен линк с Източник: www.temura.net

Етикети: ,

10 коментара so far »

  1. Ina каза,

    Писа на юли 19, 2017 @ 14:52

    Здравейте,
    Когато човек се намира в сатурнова дупка преди рожденния си ден,подходящо ли е да се водят преговори за смяна на работата и жилището? Поздрави.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 21, 2017 @ 10:51

    Ina,
    ако няма напрегнати аспекти в рождения хороскоп към Слънцето ви, и ако транзитната картина е добра, няма причини да не се обсъжда нова работа. Но стъпки в тази посока планирайте за след новолунието в Лъв, в неделя.

  3. Ina каза,

    Писа на юли 27, 2017 @ 15:26

    Колко точно казахте. Получих покана за интервю,но трябва да го откажа за след 13.08 за съжаление. А А се очертава ново място,как да подходим към ретроградния мееркурий? Никой работодател не иска да изчака хороскопа. Освен ако не чете хороскоп….

  4. ДАНИЕЛА каза,

    Писа на август 2, 2017 @ 17:17

    Какво до очаквам през месец август 2017,надявам се на хубави неща…
    Благодаря ви предварително!

  5. ДАНИЕЛА каза,

    Писа на август 2, 2017 @ 17:19

    27.11. 1962г.

  6. Крум каза,

    Писа на август 9, 2017 @ 16:07

    Здравейте
    много подробна и хубава статия и в тази връзка искам да споделя и попитам:
    Означават ли това че периода 13 авг.-05 септ. Не е подходящ за търсене, капариране и покупка на имот, къща и др.
    Т.е. ако в този период си набележа къща, не би било добре да правя сделка..

    Ок ли би било според вас ако подпишем нотариалния акт след 5 септември, а всичко друго се е движило преди 5ти.
    Благодаря предварително.

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на август 21, 2017 @ 18:24

    Крум,
    добре е да не се подписва договор за покупко-продажба на ретрограден Меркурий. Затова, ако си намерите подходящ имот, планирайте финализиране на сделката след 5 септември, но преди 19 септември, когато Луната е вече в разпад, предноволуние.

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на август 21, 2017 @ 18:28

    Ina,
    ако работодателя не иска да изчака Меркурий да стане директен, прочетете много внимателно това, което подписвате като трудов договор. Понякога и един кратък ангажимент е по-добре от нищо. Или си оставете вратичка за предоговаряне след време.

  9. Деси каза,

    Писа на ноември 23, 2017 @ 12:31

    Здрасти Муси! Искам да попитам, може ли частичното лунно затъмнение да повлияе емоционалното ни състояние за определен период – например до следващото лунно затъмнение? Казвам го защото затъмнението ми активира неприятен аспект свързан с венера в картата…и последните месеци се чувствам постоянно необичана :)

  10. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 27, 2017 @ 12:46

    Деси,
    да, възможно е.

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии