Летен хороскоп 2021

summ21Новолуние в Рак на 10 юли

Новолуние в Лъв на 8 август

Марс-Сатурн-Уран в тао квадрат

Юпитер във Водолей на 28 юли

Уран ретрограден от 20 август

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

През летните месеци юли и август астрологичната картина е пъстра. Предстоят ни две новолуния, в Рак на 10 юли и в Лъв на 8 август. Пълнолунията за двата месеца са в един и същи знак, във Водолей, на 24 юли в 1-я, а на 22 август в 29-я градус на въздушния знак. Слънцето е в Рак до 22 юли, после в Лъв до 22 август. Меркурий продължава напред в Близнаци до 11 юли, след това в Рак до 28 юли, в Лъв е до 11-ти, а в Дева до 30 август.

Венера прави компания на Марс в Лъв до 22 юли, в Дева се движи до 16 август,когато преминава във Везни. Марс е по-бавен, транзитира само два знака през юли и август, като на 29 юли преминава от Лъв в Дева. Юпитер също прави промяна, на 28 юли, в ретроградната си фаза, се връща във Водолей. При останалите планети промяна има при Уран, който на 20 август става ретрограден от 14 градуса Телец.

През лятото Слънцето и вътрешните планети се движат през Лъв. През тази година и Марс се движи в този знак, между 11 юни и 29 юли. Планетата воин се чувства добре приет на огнената територия и може да разгърне положителните си качества във всеки от нас като смелост, амбиция за успех, защита на слабите и онеправданите и други в тази част на спектъра. До края на юни Марс е в хармонични връзки с лунните възли, което дава силен импулс за напредък, там където в транзитните карти участва секстила му със СЛВ.

В неподвижния (фиксиран) знак Лъв обаче Марс попада в конфликтната зона на квадрата между големите – Сатурн (Водолей) и Уран(Телец). Последният стана точен за втори път на 15 юни, при директен Уран и ретрограден Сатурн. В дните около точния аспект се осъществи планираната среща на лидерите от Г7, последвана от срещата между президентите на САЩ и Русия. На външен поглед всичко мина добре, сред шеги, закачки и групови снимки. Да не забравяме, че Меркурий беше ретрограден тогава и всякакви договаряния са временни, за кратко или за пред хората. Естественото чувство за съхранение ни подсказва, че има много скрити картинки в общата такава, за които някои по-информирани, или прозорливи, се досещат. Междувременно Юпитер стана ретрограден в Риби на 20 юни, което напомня, че знае ли се нещо от един, ще го научат и други, тайни няма, рано или късно, по-добре първото, излизат наяве. Риби пазят тайни за своите неща, но обичат да обсъждат тайните на другите. Марс в Лъв като катализатор на честолюбието, подканва хората да се похвалят, да си изтъкнат успехите.

Сатурн и Уран са бавни планети, а близо до ретроградните си фази стават още по-бавни. Месец преди, в средата на май, и месец след, в средата на юли, при точен квадрат на 15 юни, те са все още в границите на 3 градусова орбиса, когато аспектът е в силата си. При неподвижните знаци квадратурите имат по-голям инерционен момент, изразяват се със забавяне, често след точния аспект, а не преди него, както е при кардиналните и подвижни знаци, но затова пък посредством натрупана голяма, вулканична, сила. Нужен е катализатор,за да тръгне този процес, а в случая Марс от Лъв играе ролята на такъв, включвайки се в един от ъглите на тао квадрат с Уран и Сатурн.

Планираната провокация на британския кораб в нашето море, в чужди териториални води, при пълнолунието в Козирог на 24 юни, отбеляза началото на включването на Марс в напрегнатата конфигурация двоен (тао)квадрат между Марс-Сатурн-Уран, като и трите са от групата на малфакторите, разположени съответно в Лъв-Водолей-Телец. Предстои поредица от марсови изяви, и пресичане на „червени линии“, докато трае тао квадратурата. Точните аспекти вътре в конфигурацията са в началото на месец юли, на 1-ви опозиция Марс-Сатурн, на 4 юли е квадратът Марс-Уран. Участието на ретроградния Сатурн подчертава кармичния характер на случващото се.

Най-силно е влиянието върху неподвижните знаци и там, където те управляват осите на хороскопа, кардиналните домове. Първата десетдневка на месец юли е под силното влияние на тези напрегнати аспекти, което води до агресивни прояви, планирани провокации и терористични актове, до неразбирателство и обтягане на отношенията между хората, между хора и институции, между държавите и така по веригата. Хармоничните аспекти между Марс и лунните възли ще успокояват там, където е възможно, с отчитането на случващото се като съдба, растеж и трупане на житейски опит.

На 6 юли е третият квадрат на Меркурий и Нептун в Близнаци-Риби. Отбелязахме вече, че този аспект очертава времеви зони на голяма активност свързана с ваксините – Риби, Нептун имат отношение към тях, а Меркурий владее информацията, и дезинформацията. Предишните квадрати бяха на 23 май и на 5 юни, при ретрограден Меркурий. Видяхме как пропагандата се засили през тези два месеца, до истерични височини. Сега през юли е третата вълна и всички прийоми са на въоръжение. Тази квадратура идва и с разкрития, с изкарване на светло на скрита информация, планове, договори. А има много за разкриване. 2021 е година на разделението, на противопоставянето на хората по много оси, бедни-богати, информирани-неинформирани, глобалисти-антиглобалисти, ваксинирани-неваксинирани… Властовият натиск ще се разгръща до средата на месеца. Докато на запад, отвъд океана, като практични хора отхлабиха хватката, защото бизнеса им закъса, то на изток от нас, отвъд морето ни, обратно, вкопчиха се в амбицията да наложат насила отравянето с екперименталната субстанция. При заявеният отпор, могат да привлекат военни,за да постигнат целите си.

Новолунието в Рак на 10 юли и последващо преминаване на Меркурий в Рак, ще даде повод и импулс за обсъждане теми свързани със семейството и децата, и грижата за тях, тема,която като червена нишка преминава през зялата 2021 година.

В изборния ден, 11 юли, астрологичната картина е с разнообразие на аспекти, стихиите са представени балансирано. Като цяло е по-благоприятна от тази, която беше на 4 април. Вотът ще бъде разпръснат сред повече партии. Ще има и купен вот, и измами с машинното гласуване, Уран има много напрегнати аспекти с другите планети, но секстилът със Слънцето носи очакване за редуцирането им. В астрологичната картина в първата фаза на Луната, 10-17 юли има два тригона, на Меркурий с Юпитер на 12 юли в Рак-Риби, и между Слънцето и Нептун на 15 юли също в Рак-Риби. Между тях е съвпада на Венера и Марс в Лъв на 13 юли. В тези първи дни след изборите могат да се постигнат споразумения между партии и обединения. По-трудно това ще стане в следващите дни, когато на 18 юли Слънцето застава в опозиция с Плутон в кардиналните знаци Рак-Козирог, последвано от опозицията Венера-Юпитер на 22 юли в Дева-Риби. Още по-сложна става картината през последната седмица на месец юли и особено в края, когато на 29 юли Венера е в квадрат с лунните възли, а Марс преди да влезе в Дева, от края на Лъв застава в опозиция с Юпитер от Водолей.

Не е спирал, тече и се разгръща, процесът на разкриване на елитарните планове свързани със здравето. В края на юли и праз месец август, когато земната енергия увеличи силата си, разумът ще вземе връх над емоциите. Последователно вътрешните планети, Марс и Слънцето влизат в Дева, знакът на почитане и уважение на човешкото здраве. Заставайки в квадрат към лунните възли, Венера на 29 юли, Марс на 11 август, Меркурий на 16 август, Слънцето на 29 август, ще трябва да направят равносметка, както и подопечните им съсловия, как се справят с грижата към здравето. Да припомня, Венера управлява правото, законите, справедливостта, адвокати, съдии, чиновници, Марс води охраняващите живот, здраве, безопасност, цивилни или под пагон, Меркурий владее образованието, здравеопазването, чиновниците, а Слънцето е държавният глава. Всички те през август държат изпит по боравене с информация и знание, някои за втори път, първият бе през март, и сега са на поправителен. Нептун, който управлява химиците, лаборантите, фармацевтите, лекарства, опиати, ваксини, премина прага на 26 януари, и за отбелязване е, че някои водещи лекари получиха червен картон, но и много редови лекари си отидоха. Уран, покровителят на екпериментаторите, направи квадрат с лунните възли в края на кардиналните знаци, когато той беше в Овен в края на 2018 и началото на 2019 година. Не го взеха този изпит големите. Поправката е след 80 години, но предстои предизвикателството на съвпад Уран-СЛВ в Телец след точно една година, през лятото на 2022-ра. А Сатурн, изпълнителна власт и закони, от Водолей знакът на хуманизма, ще дава отчет три месеца по-рано, през април 2022 година.

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен, предстои горещо лято, изпълнено с много страст и положителни емоции. Благодарение на Марс и Венера в другия огнен знак Лъв, няма да скучаете през юли. През първата половина на месеца, докато планетният управител е включен в заверата на Сатурн-Уран с двойна квадратура,ще ви остава малко време за спокойно обмисляне и взимане на разумни решения. Полагайте усилия да не се поддавате на егоистични стремежи и амбиция да упражнявате власт над другите, ако не сте подготвени за това. Властта е силен пробен камък на характера на човека. На 10 юли е новолунието в Рак,което дава отправна точка на планове за устройване, дом, семейство, деца, за начало на ремонтни дейности. Съвпадът на Венера и Марс на 13 юли поражда много желания, но и много въпроси. Две седмици по-късно, пълнолунието във Водолей ще ви даде отговори на някои от тях. Втората половина на месец юли и първата на август, са благоприятни за лятната почивка. През втората половина на август ангажиментите ви ще са твърде много. През двата месеца бъдете внимателни накъде насочвате енергията си и къде влагате парите си.

За родените под знака на Лъв, или с асцендент в Лъв, летните месеци юли и август са време за активно включване в случващото се. Марс е в знака ви от 11-ти, а Венера ви е на гости от 27 юни. Това подобрява самоувереността, а тя привлича симпатиите на околните. Двете планети на силните емоции и на страстта, Марс и Венера, правят съвпад на 13 юли,след като поотделно в предните дни са се конфронтирали с Уран. Аспектът може да се преживее драматично, заради връзката му с квадрата Сатурн-Уран. Родените със слънце в първата половина на знака, могат да бъдат поставени в сложни и дори стресови ситуации. Рискови дни са около 1-ви и 4-ти юли. Възможни са значими промени както в отношенията с партньори, така и с работодатели, а така също проблеми със здравето от психическо и емоционално претоварване. Новолунието в Рак на 10 юли очертава зоните на влияние. Резултати по пълнолуние, на 24 юли и в седмицата след него. Слънцето и Меркурий са в знака ви през август, което задвижва намеренията ви за промени. След новолунието във вашия знак на 8-ми, на 11 август, Марс от зоната на притежанията прави квадрати с лунните възли и ви поставя пред решаването на сложна финансова дилема,която се разгръща до края на месеца. Добър период за почивка е втората половина на месец август.

За родените под знака на Стрелец, или с асцендент в Стрелец, лятото предлага богата гама от емоции през юли и август. Планетите на страстта Венера и Марс се движат през зоната на новите опитности, пътешествията и големите промени. Те правят всичко желано да изглежда възможно, вдъхновяват и дават кураж. Увличайки се да следвате желанията си обаче рискувате да попаднете в неочаквани и дори рискови ситуации. Марс се включва в сложна конфигурация с другите подстрекатели Сатурн и Уран, което подвежда авантюристичната ви природа към екстремни преживявания. Краят на юни и първата десетдневка на юли не са благоприятно време за експерименти с тялото и духа, избягвайте пътувания в дните 1, 4, 8,9-ти. Новолунието в Рак ще ви помогне да разгадаете някои тайни и да планирате по-добре бъдещето си. Месец юли внася много романтика и приповдигната емоционалност,особено при съвпада на Венера и Марс на 13-ти. Двете пълнолуния във Водолей ще ви поставят в условия на добра информираност и подходяща среда. С новолунието в Лъв, на 8 август, идват повече възможности да смените посока, да си зададете нови цели, да учите, пътешествате и опознавате света по различни начини, и с различни средства.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Телец, или с асцендент в Телец, двата летни месеца са с фокус върху най-близките, дома, семейството, родната среда, родители, баби дядовци, гени, наследство и др.,особено след новолунието в Рак на 10 юли. С участието на Марс от Лъв някои назрели проблеми могат да ескалират в яростни семейни войни, или борба за владение, попечителство, собственост в първата половина на месец юли. На резултати ще се радвате по време на двете последователни пълнолуния във Водолей, на 24 юли и на 22 август. Пълнолунието във Водолей ви дава повече свобода на действие, да пътувате, да се местите от едно жилище в друго, или да смените държавите на пребиваване. През август един след друг в Дева си правят среща Венера, от 22 юли, Марс от 29-ти, Меркурий от 11-ти и Слънцето от 22 август. В период, когато пет планети се движат в земната стихия, страстите се успокояват и за вашия прагматичен характер настъпва благодатно време – за работа, за почивка, за хобита, за любов и радост от живота. Добро време за лятна почивка е втората половина на месец август.

За родените под знака на Дева, или с асцендент в Дева, месеците юли и август могат да бъде много успешни и резултатни. Това е период на себедоказване на знания и лични умения, но също така време за интеграция в нова среда. Ще ви се налага да показвате какво знаете, да се доказвате като специалист в дадена област, натоварвайки се повече и като поемете по-голяма отговорност през първата половина на месеца. Претоварването с ангажименти може да ви създаде някои здравословни неразположения. Новолунието в Рак на 10 юли вероятно ще отвори чисто нова страница за приятелски отношения, или такива на професионална основа, но по-дружелюбни и сърдечни за разлика от чисто формалните. За това помага и Юпитер, който макар ретрограден, се движи в зоната на партньорството, и подтиква към разширяване на кръга на общуване, било то личен или професионален. Един след друг на ваша територия се събират Венера, от 22 юли, Марс от 29-ти, Меркурий от 11 август и Слънцето от 22-ри. По този начин през летните месеци привличате повече внимание към себе си, включвайки се активно в обществени дейности. В резултат на инициативата и активното участие ще се раздвижат някои сфери от живота ви. През месец август ще се налага да решавате важен семеен въпрос, търсейки баланс между ангажиментите в семейството и на работното място.

За родените под знака на Козирог, или с асцендент в Козирог, двата летни месеца са много различни. През юли планетният управител, който все още е в конфликтни отношения с Уран, търпи провокациите на Марс. От Лъв планетата воин застава в точна опозиция на 1 юли, последван от квадрат към Уран на 4 юли. Така краят на юни и първата десетдневка на юли са белязани от тези напрегнати аспекти, което внася дисхармония в сферата на финанси, задължения, инвестиции, затруднява планирането на разходи, приходи, на лятната почивка също. Новолунието в срещуположния знак Рак е добра отправна точка за нови професионални контакти, лични връзки и социални активности. На добри финансови резултати можете да разчитате по време на двете летни пълнолуния във Водолей, на 24 юли и 22 август. В края на юли, за един месец, една след друга в хармоничния ви знак Дева навлизат няколко планети. Венера е в Дева от 22 юли, Марс от 29-ти, Меркурий от 11-ти и Слънцето от 22 август. Те внасят голямо оживление в сферата на пътуванията, обогатяване на знанията, ученето, общуването с хора отдалеч, новите цели и плановете за тяхното постигане. Добър период за лятна почивка.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Близнаци, или с асцендент в Близнаци, две важни теми ще бъдат в развитие през двата летни месеца – ценности и притежания, и активно движение, в трите плана на битието- физически, емоционален и умствен. Последните дни на месец юни и първата петдневка на месец юли, когато Марс е в точни аспекти със Сатурн и Уран, не са благоприятни за пътувания. Ако преминавате граници, възможно е да имате проблеми със специфични изисквания на дадената страна. Докато се движи през Рак, до 22 юли, Слънцето ще ви мотивира да работите в полза на притежанията си, да печелите повече, да трупате активи и положителен имидж. Новолунието в Рак на 10 юли, ще засили този импулс и амбиции за реализирането му. Месеците юли и август могат да бъде много успешни и резултатни, особено по време на двете пълнолуния в другия въздушен знак Водолей, на 24 юли и на 22 август. В зоната на дома и семейните отношения навлизат Венера, от 22 юли, Марс от 29-ти, Меркурий от 11 август и Слънцето от 22-ри. По този начин през летните месеци настъпва голямо оживление домашната среда, време за радостни събития-годеж, брак, прощъпалник, кръщене, годишнини и др. Добър период за планирана лятна почивка е втората половина на месец август.

За родените под знака на Везни, или с асцендент във Везни, предстоят вълнуващи летни месеци. Слънцето се движи в зоната на професионалната реализация и отношението с партньора. С навлизането на двете планети на страстта, Марс на 11 юни, Венера на 27 юни, в огнения знак Лъв, не остава място за бездействие и скука. Особено в края на юни и първата десетдневка на месец юли. Марс и Венера са активни участници в сложната конфигурация двоен квадрат,свързваща ги с Уран-Сатурн. Приятелската среда, както и отделни нейни представители, ще бъдат подложени на изпитание за лоялност, коректност и доверие. Новолунието на 10 юли, в Рак, задава добър период за промени в работно място, колегиална среда, партньорство. Съвпадът на Марс и Венера в Лъв на 13 юли придава колорит и емоционалност на отношенията и ситуациите, в които попадате. Това което тръгва като идея, закачка, флирт, по време на новолунията през юли и август, намира изражение в дните на пълнолуние, които за двата месеца са в другия въздушен знак Водолей. Пълнолуние на 24 юли в 1-я градус, а на 22 август в 29Водолей, подчертавайки важната роля на значим за вас човек, както и развитието на процеси в личния живот. На 16 август Венера е на прага ви. Чудесен период да обърнете внимание на себе си, да подобрите външния си вид, маниерите, да станете по-добронамерени и отзивчиви, привличайки към себе си множество симпатии.

За родените под знака на Водолей, или с асцендент във Водолей, месец юли се очертава да бъде неспокоен и предизвикателен. С активността на вашия знак като домакин на единия от управителите, сключващи квадрат през тази година, не се свиква, но се придобиват нови опитности. След втория точен квадрат, който бе на 15 юни, включването на Марс от Лъв е поредното предизвикателство. Точната опозиция към Сатурн от Водолей е на 1 юли, квадрата към Уран е на 4-ти. Там където има назряващ конфликт в домашната или служебната среда, Венера от Лъв ще окаже дипломатическа помощ и по пътя на съгласуване и изясняване на противоречията можете да постигнете успокояване на страстите, или да преминете през тяхната ескалация и последващо помирение. Новолунието в Рак,на 10 юли, може да послужи за същата цел, като се очертаят някои нови възможности, нови цели, към които да насочите съвместни усилия. Резултати от това и от следващото новолуние, в Лъв, в зоната на партньорството, могат да се проявят още по време на двете пълнолуния във вашия знак, на 24 юли в 1Водолей и на 22 август в 29Водолей. На 28 юли Юпитер се връща в знака ви. Ще се движи назад до 18 октомври, когато излиза от ретроградната фаза. Ще ви помага да търсите и намирате нови решения на стари, повтарящи се ситуации. Процес, който ще се засили с обръщането на планетния управител, на 20 август. Уран тръгва от 14 градуса Телец и ще се движи назад до края на годината в зоната на дома, подтиквайки ви да търсите начини за освобождаване от нечие влияние и отхвърляне на ограниченията.

ВОДНИ ЗНАЦИ

За родените под знака на Рак, или с асцендент в Рак, Слънцето в Рак в края на юни е в хармонични водни аспекти, въодушевява с позитивност и надежда. В слънчевия период на личната година можете да направите много за себе си и близките си. Активността в зоната на Лъв с транзитиращите го Марс и Венера подхранва очакванията за добри приходи и финансова стабилност. Критични моменти обаче може да има в зоната на влияние на тежката тао квадратура, в която се включва Марс от зоната на парите. Рискова е първата десетдневка на месец юли в това отношение, неблагоприятен период за инвестиции и боравене с фирмени средства. Новолунието в Рак на 10 юли и седмицата след него е добър стартов момент за начинания, които изискват по-голям финансов ресурс. Добри резултати около пълнолунията във Водолей- 24 юли и 22 август. Много движение и пътувания през август ще ви зареждат емоционално. Време за учене и почивка, пътешествие и придобиване на нови впечатления и полезни умения. Компанията на близки хора ще ви бъде повече на сърце. Заседяването в къщи съчетайте с разкрасяване и подобряване на домашната среда. В края на месеца избягвайте плуване в неохраняеми водни басейни.

За родените под знака на Скорпион, или с асцендент в Скорпион, месеците юли и август обещават горещи дни и силни емоции. Като неподвижен знак, още повече подвластен на Марс, неговите отношения с другите планети оказват влияние на обстоятелства в живота ви. Както писах в общата част на този хороскоп, Марс участва в напрегната конфигурация с квадрата Сатурн-Уран в края на юни и първата половина на месец юли. Марс се движи в зоната на професионалната реализация и социална интеграция. Така отношенията му с господаря на кармата, който се движи в зоната на дома, семейството, корените, сигурността на средата,задават съответно ситуации на предизвикателства, препятствия и ограничения, затрудняват отношенията ви с хора от близкия кръг, партньор, колеги, работодатели. Периодът е неблагоприятен за смяна на работа по собствено желание. С лекота можете да разрушите градени с години отношения. Присъствието на Венера в тази зона и сближаването и с Марс може да ескалира емоциите или да ги балансира, в зависимост от вашето лично участие. Новолунието в другия воден знак Рак,на 10 юли, е добър стартов момент за корекция в позитивна посока, с активната помощ на Меркурий и Юпитер от водните знаци.

За родените със Слънце в зодиакалния знак Риби, или с асцендент в Риби, месец юли, когато Слънцето се движи през водния знак Рак, е време за романтика, любов и забавления. И това вероятно ще се случва на мнозина. Планетата на любовта е в знака Лъв, в подходяща компания на другата планета на страстите и желанията Марс. Но заедно и поотделно точно сега те правя т дисхармонични връзки със старите лоши момчета Сатурн и Уран. От тази конфигурация, която е в силата си в края на юни и началото на юли, могат да произтекат поредица от конфузии и неблагоприятно стечение на обстоятелствата. Едни могат да бъдат свързани с отношения с възрастни хора, грижи по тяхното здраве, грижи по собственото здраве. При други акцент да има върху работните отношения, при боравене със служебна техника, при ползване на технологиите за разплащане, проблеми с домашни любимци. Ретроградността на планетния управител, която започна на 25 юни, също оказва влияние с трудността да се преценяват ясно изискваният на момента. Новолунието в другия воден знак Рак, на 10 юли, което е в тригон с Нептун, е вдъхновение за творческата ви природа, носи облекчение и надежда. Чудесен период да се разгърнете, да вложите повече енергия, в марсовия период на личната година сте, и да берете плодовете на труда си по пълнолуние. Юпитер ви напуска, връщайки се във Водолей, на 28 юли. Докато ви посети отново през следващата година, той ще ви дава от подкрепата си също така изобилно, но скрито от очите. В период на активни социални контакти, понякога забравяйки себе си, навлизате от 22 юли, когато в рамките на месец, до 22 август, четири планети ще се разположат в зоната на партньорството.

Дати на някои астрологични събития

Марс 180 Сатурн 1.07.2021 15:08

Марс 90 Уран 4.07.2021 3:40

10.07.2021/ 4:16/ 18°Рак, Новолуние

Венера 0 Марс 13.07.2021 15:32

22.07.2021 / 3:36/Венера в Дева

24.07.2021 / 5:36/ 1°Водолей,Пълнолуние

28.07.2021 / 15:42/Юпитер във Водолей

29.07.2021/ 23:32/Марс в Дева

8.08.2021 /16:49/ 16°Лъв, Новолуние

20.08.2021/4:40/ R Уран 14°Телец

22.08.2021/ 15:01/29°Водолей, Пълнолуние

*******************************************************************************

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

За лични консултации ми пишете на

mussydacheva@abv.bg или на mussy.dacheva@gmail.com

Етикети: ,

5 коментара so far »

  1. Р- Роси каза,

    Писа на юни 28, 2021 @ 7:04

    Муси, в хороскопа за лъв говорите за родените в края на юни? Правилно ли разбирам или техническа грешка? Благодаря

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 28, 2021 @ 8:48

    Р- Роси,
    става дума за родените в първата половина на Лъв. Поправих го. Благодаря! :)

  3. Деси каза,

    Писа на юни 30, 2021 @ 18:19

    Здрасти Муси,

    Правила ли си тълкуване на картата на България? Аз съм я виждала, мисля, че Левин я е построил, но има много астрологични позиции, които не мога да си обясня. До колкото знам, в мунданната астрология 1ви дом показва народа и нацията, заедно с Луната.
    В картата на България от Левин имаме Юпитер в първи дом в Козирог в редица аспекти, но си казвам, че това би могло да представлява богатство за народа и най- вече за по- възрастните. Имаме Слънце в Телец в 4ти само в хубави аспекти, съвпад с Уран… не можем да се наредим до високотехнологичните нации дори по отношение само на земеделието. И в никой случей старините на множеството българи са спокойни и осигурени. Може би тази карта не е вярна? Би ли тълкувала тази карта за нас?
    Дали ако се направи синастрия между нея и картата на изборите на 11.07 могат да се извадят изводи за това дали ще се случи нещо добро за страната?

    Ще ми е много интересно да прочета нещо по тази тема.

    Сърдечни поздрави!

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на юли 3, 2021 @ 22:57

    Деси,
    естествено, че я знам тази карта и дори съм я коментирала преди години в групата Астрология, точно когато тя беше създадена.
    Картата на Левин е нежизнеспособна само заради факта, че няма нито една планета в огнен знак, няма живот в нея.
    И освен това Българският етнос е възникнал много по-рано.

  5. Деси каза,

    Писа на август 11, 2021 @ 13:03

    Муси, ти позна, че няма да има правителство. Ще чакаме с нетърпение следващата ти статия, където да видим обзор на транзитната картина за следващите избори :)

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии