Лична година 8

Лична година 8
за всички, родени на следните дати:
9, 18, 27 януари, октомври;
8, 17, 26 февруари, ноември;
7, 16, 25 март, декември;
6, 15, 24 април;
5, 14, 23 май;
4, 13, 22 юни;
3, 12, 21, 30 юли;
2, 11, 20, 29 август;
1, 10, 19, 28 септември.

 

През 2014 г., на рождения си ден, навлизате в своята Лична година 8.

В редицата от вибрации на деветгодишния цикъл на промените  Лична година 8 е една от най-забележителните. Тя е подемна, възходяща и продуктивна. През тази лична година ще съумеете да се справите с проблеми от всякакъв характер. Повечето от вас ще усетят силата в себе си, ще бъдат самоуверени, успяващи и победители в повечето от предизвикателствата, които ще срещнат по пътя си.

На любовния фронт също ви чакат успехи. Сега можете да включите целият арсенал от любовни оръжия, с които разполагате, за да завоювате нечие сърце. Бъдете умни и привлекателни, забавни, но не повърхностни, а надеждни. От вас се очаква да участвате активно във връзката, да имате мнение по важните въпроси, да организирате голяма част от съвместните ви активности, да носите, най-малкото, равна отговорност доходите, за общата ви движима и недвижимо собственост и вещеви притежания.

По природа сте аналитични, активни, независими и честолюбиви. Ранната семейна среда ви е дала възможност да развиете своята самостоятелност и индивидуалност. Предпочитате винаги да имате контрол над ситуацията и над хората, на които държите. Обичате нещата да стават така,както вие искате и влагате много усилия в това да си наложите мнението по всеки въпрос. Вашата инициатива и активно поведение са двигател на промените в живота ви.

Тези лични качества в голяма степен се синхронизират с тенденциите на Лична година 8, особено що се отнася до личните взаимоотношения. Умножената сила и целенасоченост могат да бъдат привлекателни за някой, който има нужда от самоуверен човек до себе си. Привличане на принципа на взаимното допълване може да бъде отправна точка за сериозна и трайна връзка.

През Лична година 8 можете да постигнете онази сигурност и стабилност в личния си живот, към която сте се стремили в последните години.

Лична година 8 е делова и през нея ще имате много служебни ангажименти, което донякъде ви ограничава във възможностите за по-дълго общуване с обичания човек. Това може да доведе до емоционални разминавания и охлаждане в отношенията още повече ако сте в сатурнова криза, родени през втората половина на неподвижен знак като Скорпион, Телец,Лъв или Водолей, или в началото на Стрелец, Дева, Близнаци или Риби.

Най-значимите събития при вас, както от материално, така и от емоционално естество, за тази лична година, ще бъдат през Лунния и през  Сатурновия период. (виж в кн. Номерологичен календар).

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от огнените знаци Овен, Лъв или Стрелец, бъдете активни в личния си живот през месеците април и май, през август, ноември и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от земните знаци Телец, Дева или Козирог, обръщайте повече внимание на партньора си, организирайте собствен дом и радостни събития в месеците февруари, юни, август и септември, или през декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от въздушните знаци Близнаци, Везни или Водолей, правете първата крачка за запознанство с интересен човек, планирайте пътешествие и забавления в месеците март, май, юли, октомври и декември.

Ако имате рождено Слънце или Асцендент в някой от водните знаци Рак, Скорпион или Риби, обяснявайте се в любов, искайте ръката, планирайте годеж или сватба в месеците април, юли и ноември.

През тази Лична година ще можете с по-голяма лекота да постигате целите си, ако сте родени на 8, 17, 26 февруари, 8, 17, 26 ноември, или ако рождена ви дата е Път 8. Също така тя ще бъде година на големи постижения, ако през 2014 година навършвате 18, 27, 36, 45, 54 години или личното ви име е с Ключ 8.

През вашата Лична година 8 ще привличат по-често вниманието ви хора, които носят лични имена с Ключ 8,  родени са на 8, 17, 26-ти, през месец август, или на дата с вибрация Път 8.

Успешна връзка можете да създадете с човек, с когото имате синхрон на Личните години, т.е. който също е в Лична година 8. Хармония ще имате и в личните взаимоотношения с хора, намиращи се в  Лична година 2, Лична година 4 , Лична година 5, Лична година 7 и Лична година 9.

 

 

Муси Дачева
Всички права запазени.
Не се разрешава препубликация.

 

Няма етикети.

3 коментара so far »

  1. Таня Петрова Тодорова каза,

    Писа на декември 11, 2023 @ 15:36

    Здравейте Муси!Радвам се отново да чета Вашите седмични прогнози. Имате ли други страници или канал в YouTube за да мога и там да Ви последвам и чета. Моля пуснете линк към тях. Сега лично за мен.Родена съм на 01.09 и точно Вас попитах в каква лична година навлизам на 01.09.2023г. Отговорихте че е 8 за което благодаря. Искам да попитам сега, когато ни предстои 2024г.т.е.също 8 има ли нещо по-важно за нас с лична година 8 при това съвпадение. Ще ми бъде много интересно да прочета Вашето тълкуване или ако имате писано по този въпрос да ме насочите към него.Много ще съм Ви благодарна!❤

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 11, 2023 @ 22:12

    Таня Петрова Тодорова,
    радвам се, че четете седмичните ми хороскопи и се надявам да са ви полезни.
    Това “съвпадение” с 8-та, го имате и ще го имате през 9 години, отново през 2032/2033 година.
    За личните години съм писала в книгата ми “Номерологичен календар”, можете да си я поръчате, вижте как тук
    в Подаръчни предложения.За насрочване на лична консултация ми пишете на имейл.

  3. Таня Петрова Тодорова каза,

    Писа на декември 12, 2023 @ 14:30

    Много Ви благодаря! Бъдете здрава и весели празници!❤

Коментар RSS

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии