Любов за Раците, материални придобивки за Рибите

Седмичен хороскоп

3-9 ноември 2008 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Понеделникът е много напрегнат както за родените под знака на Овен, така и за тези, които имат асцендент в Овен. Опозицията на Сатурн и Уран, активирана от , ще създаде на работното място ситуации, в които ще бъдат подложени на изпитание куражът и себеотрицанието на по-голяма част от марсовите хора. Много голяма роля ще играят жените и особено тези, които са надалеч или се канят да пътуват. Не бъдете прекалено доверчиви и проверявайте достоверността на информацията, преди да си правите заключения или да предприемате активни действия. В почивните дни слънцето ще грее силно и възстановяващо за Овните, които имат здравословни неразположения.

За родените в Лъв и тези, които имат асцендент в Лъв, началото на седмицата може да се окаже критична за взимане на решения свързани със спестявания, ипотечни кредити, заеми от заложни къщи или от богати роднини. В петък астрологичната обстановка е по-благоприятна за вас и ще можете да излезете с достойнство от създалата се ситуация. Ако се налага да изяснявате отношенията си с интимния партньор, го направете в почивните дни.

Стрелците и тези, които имат асцендент в Стрелец ще се радват на вниманието на хората около тях, ще бъдат все така харесвани и добре приети. В понеделник и вторник обаче, тези от втората декада, ще трябва да бъдат много внимателни, ако имат срещи на високо ниво, ако се явяват на изпит или отиват на интервю за работа. При положение, че трябва да пътувате и особено ако шофирате, спазвайте пътните знаци или по-добре отложете пътуването си за четвъртък -петък. Ако сте пешеходец, дупчете си билетчето, пресичайте само на зелено и избягвайте дупките по тротоарите.

Земни знаци

За родените със Слънце или асцендент в Телец началото на седмицата може да донесе тревоги за здравето на близки хора или обостряне собствено хронично заболяване. Тези дни не са благоприятни за купуване или продаване на недвижима собственост. Подкрепа от хората, на които разчитате, очаквайте от четвъртък нататък, включително и в почивните дни.

На родените в Дева или с асцендент в този знак началото на седмицата може да се стори твърде неприятна, заради битовите проблеми, които им създава. Може би, колкото и да не ви се иска, ще трябва да направите някои компромиси и да се вслушате в мнението на човека до вас или срещу вас. Едно съдбовно запознанство може да промени живота ви. Особено внимателни трябва да бъдат шофиращите Деви, родени между 10 и 15 септември. Тази седмица не е благоприятна за смяна на работата, но следващата е обещаваща.

На родените под знака на или пък с асцендент в , седмицата може да донесе добри приходи от търговия. В понеделник и вторник обаче не разчитайте на жените, с които работите, особено ако са родени в знаците Телец или Везни. Ще ви е трудно да запазите спокойствие при среща с чиновническото равнодушие. Втората половина на седмицата е добра за насрочване на интервюта за работа и наемане на персонал.

Водни знаци

Родените в знака и с асцендент в ще имат няколко много натоварени дни, през които от тях ще изискват както шефовете така и подчинените. Седмицата не е благоприятна за покупко-продажба на недвижимо имущество. Бъдете внимателни и с всякакви парични операции, особено такива, при които разчитате на бърза печалба. През втората половина на седмицата Меркурий ще ви помогне да срещнете интересни хора, а с някой може да установите трайно приятелство и дори нещо повече.

За Скорпионите или тези с асцендент в Скорпион понеделник и вторник са изпълнени с динамика и емоционално напрежение. Ще се наложи да плащате за нечие недомислие в преносен и в буквален смисъл, затова повече ще давате отколкото ще получавате. Направете добро и не мислете за отплата. В края на работната седмица и в почивните дни ще можете да възстановите душевното си равновесие. И материалното също.

За родените в знака Риби или с асцендент Риби във втората половина на знака седмицата носи напрежение най-вече в служебните взаимоотношения. В понеделник или вторник може да получите неприятни известия и да ви се струва, че усилията ви са били напразни. До края на седмицата обаче ситуацията ще се измени във ваша полза. Голяма е вероятността да получите финансова подкрепа, да ви бъде разрешен кредит или да ви върнат даден отпреди заем.

Въздушни знаци

За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои една трудна седмица. Меркурий, който през миналата седмица ви подтикваше да говорите повече без да си дадете време да премислите думите си, навлиза в Скорпион и ще ви накара да понесете последствията от това. Дори декларираната готовност за извинение няма да помогне. Но през следващата седмица шансът ще е на ваша страна.

За родените под знака на или с асцендент в този знак предстои натоварена с емоции седмица. В понеделник, вторник и сряда ще ви бъде трудно да намерите общ език с хора, на които държите. По-убедителни в аргументите си ще бъдете в четвъртък и петък. А в почивните дни приятно може да ви изненада човек, който живее в чужбина.

Родените със Слънце или асцендент в знака Водолей през тази седмица може да преживеят голямо разочарование от човек, когото преди време са приели с отворени обятия. За тези, които учат, дните от сряда нататък са подкрепящи в много отношения. Ако си търсите работа в чужбина, сега е моментът да попаднете на подходящата оферта.

***

Във вторник следобяд е точната опозиция между Сатурн и Уран, в 19-я градус на знаците Дева-Риби. Към нея се добавя позицията на Венера, която затваря Тау квадрата с двете . Тази конфигурация влияе неблагоприятно върху здравето, върху емоционалното и психическо състояние на родените в подвижния кръст със Слънце в 19-я градус.

Опозицията на двете планети се уравновесява от Юпитер, който прави тригон и секстил,съответно към Сатурн и Уран, и до края на годината ще ни предпазва от разрушителното и влияние.

Във вторник Меркурий преминава от Везни в Скорпион и ще се движи през този знак до 23 ноември.
Луната през тази седмица се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен в първа и втора фаза.

Седмичният хороскоп, както и разговор върху различни астрологични теми,
можете да гледате всеки понеделник
в предаването “Каталог” по
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 10-ти ноември, е “Рождена дата и Карма”.

Повторението е в 17 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

11 коментара so far »

  1. Румена каза,

    Писа на ноември 4, 2008 @ 11:13

    Ех, дойде и моето време за любов! Има много верни неща тук! Дано от вашите уста в Божиите уши! :) :) :)

  2. валя каза,

    Писа на ноември 4, 2008 @ 14:40

    Муси, каква ще бъде темата на следващото предаване с вас?

  3. Драго каза,

    Писа на ноември 4, 2008 @ 17:08

    Аз съм зодия Риби значи ли че тая седмица ми е добра за копуване ня кола?

  4. Мария каза,

    Писа на ноември 4, 2008 @ 17:46

    Муси, гледах ви в предаването за партньорството и искам да ви попитам дали това че няма планета в седми дом означава че няма да има брак?

  5. ВАНЯ ХРИСТОФОРОВА КОЙНАКОВА каза,

    Писа на ноември 4, 2008 @ 20:36

    О, НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ,

    ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СИ ПОЛЗВАШ БУКВИТЕ ?….

    КОЛКО СА НАРОДИТЕ, КОИТО ИМАТ СВОЯ АЗБУКА, ТА ТИ СИ ЕДИН

    ОТ ТЯХ, ГОРДЕЙ СЕ !

    / ако другите азбуки са по-добри, защо използваш цифри, за да изпишеш звуци…./

  6. Дони каза,

    Писа на ноември 4, 2008 @ 21:16

    М, “приятно може да ви изненада човек, който живее в чужбина” – вчера получих смс от баща ми, който в момента не е в България – не очаквах. Никога не ми е пращал смс. Разликата е, че не е в почивните дни. Искаше ми се да е от 1 друг човек, но уви. Пък, кой знае, може в почивните дни допълнителна изненада да има.

  7. Alex каза,

    Писа на ноември 5, 2008 @ 0:20

    Обама печели в изборите в САЩ и то се очакваше но показваха ли го звездите?

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 5, 2008 @ 10:17

    Драго,
    да, до края на седмицата астрообстановката е благоприятна за закупуване на движима и недвижима собственост.

  9. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 5, 2008 @ 10:33

    Мария,
    липсата на планета в дома на брака не показва безбрачие. Има други фактори,които са нахвърляни в тази статия. Празният седми дом понякога показва спокоен брак, без сътресения.

  10. Краси каза,

    Писа на ноември 5, 2008 @ 10:54

    че ще победи Обама си беше ясно, хем е по-млад, хем по-хубав, хем по добронамерен

  11. Данина каза,

    Писа на декември 7, 2008 @ 7:02

    Блажени са верующите,че Обама е победил,защото…Всички политици са марионетки в ръцете на еврейския капитал.Явно Обама е бил най-изгодната.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии