Седмичен хороскоп 24-30 август 2009г.

Марс и Плутон в опозиция

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с в Овен седмицата носи успокояващи напрежението от предишните дни свежи, романтични нотки. Това се дължи на навлизането на омайницата Венера в знака Лъв,което влияние Овните ще усетят като приливна емоционална вълна, съживяваща интимните взаимоотношения. А там,където те липсват, надеждата в този момент е по-голяма от всякога.
Във вторник вечерта Марс навлиза в знака Рак при което прави опозиция с Плутон в . В този момент и Меркурий се намира в началото на и заедно с Марс и Плутон правят Тау квадарт. За родените в началото на знака Овен, на 20-22 март, дните до сряда са неблагоприятни. Има вероятност за битови инциденти и вирусни инфекции. В тези дни бъдете внимателни на пътя било като водачи на МПС или като пешеходци.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв дните през тази седмица са натоварени с очакване за бързи резултати от настоящи и минали действия. Възможно е да бъдете изненадани от неочакваното – при някои благоприятно, а при други не толкова, развитие на събитията. В средата на седмицата не предприемайте рискови начинания с цел бърза печалба. Обърнете внимание на техническата изправност на автомобила си. Моментът не е подходящ за купуване на лек автомобил или друго превозно средство.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец дните на предстоящата седмица са изпълнени с изненади. Има вероятност да не успеете да се справите с поети ангажименти в срок поради различни отвличащи вниманието ви ситуации. Не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликт с колеги заради чужди интереси. Във вторник и сряда избягвайте попадането в рискови ситуации. Не се претоварвайте физически и емоционално. Краят на седмицата носи разведряване на атмосферата около вас и позитивни резултати.

Земни знаци


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица могат да погледнат по-ведро на живота. В тази посока ги води Слънцето,което навлезе в сродната по стихия Дева. Предстои ви да преминете през благоприятна част от вашата лична жизнена година,в която енергията на марсовия период се съчетава с вдъхновението на нарастващата Луна. Ако сте в отпуска- почивайте активно, с много движение и изразходване на физическа енергия. Ако сте на работното си място, не се жалете,раздавайте се и добрите резултати няма да закъснеят.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящите дни са сложни и противоречиви. Господарят на вашия знак попада в неблагоприятна астрологична конфигурация с двата малфактора Марс и Плутон. Нещо, което във вторник и сряда може да ви изведе от равновесие и да ви накара да действате непремислено. Възможно е по ваш адрес да се е завъртяла в обръщение служебна интрига,която сега дава горчиви плодове. Ще ви бъде трудно да се концентрирате върху наистина важни дела и да работите ефективно. Почивните дни обаче имат съвсем друга окраска, очакват ви приятни емоции с любими хора.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог астрологичната обстановка през тази седмица е напрегната както за повечето от знаците на зодиака. Вторник и сряда са дните, в които постигането на резултатност на усилията ви ще бъде значително по-трудно. Физическият ви тонус не е на високо ниво и затова не натоварвайте тялото си с повече отколкото то може да понесе. Ако не сте се откъснали изцяло от проблемите на работното си място, то е възможно да получите информация за раздвижване по въпрос,който сте считали за замразен.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои напрегната седмица. Господарят на вашия знак Меркурий навлиза в кардиналните Везни и попада в двоен неблагоприятен аспект, квадрати, към Марс и към Плутон. Ще се наложи да взимате решения “на крак”, при малко време за оценка на ситуацията и притиснати от конкуренти или от претенциите на недоволни клиенти. Търсете опора и съвет от най-близките си хора. Във вторник и сряда не се претоварвайте физически и емоционално, избягвайте рискови ситуации.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни започва романтичен период в личната слънчева година. Господарката на вашия знак Венера навлиза в Лъв и това обстоятелство ви подтиква към по-голяма претенциозност в личните отношения. За родените в началото на Везни, астрологичната обстановка е неблагоприятна в дните вторник и сряда. От вашето адекватно поведение зависи по-нататъшното развитие в отношенията ви с един или с няколко човека от професионалната ви среда. Недоразумения и конфликти, в средата на седмицата, е много вероятно да имате и с брачния партньор или с дългогодишния ви приятел(ка).

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей седмицата обещава раздвижване в емоционалната сфера. Важно е да постигнете вътрешна определеност и яснота на целите. Дори може би да приложите хирургически приьом и да изрежете до дъно неясното и несигурното около вас, за да можете да продължите вдъхновено напред. Включете се в общи дейности, свързани с повече физическа активност- туризъм, танци, спорт. Но бъдете също така внимателни, защото съществува риск за инциденти и травми, особено в дните вторник и сряда..

Водни знаци

Рак
Родените със в Рак и с асцендент в Рак са на прага на една наситена предимно с позитивни емоции седмица. Четвъртък е ден,в който ще бъдете възнаградени за усилията си и ще получите реални знаци за това в материално или в нематериално изражение. В отношенията ви с приятел назрява конфликт, който през тази седмица може да ви доведе до твърдото решение да прекратите контактите си или да ги стопирате на това ниво,на което са в момента. Препоръката е да не взимате кардинално решение под напора на чувствата, а да си дадете време да прецените на спокойствие и с хладен ум ситуацията.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои седмица на силните изживявания. Напрежението идва от това, че двамата господари на вашия знак Марс и Плутон са в опозиция и към тях се разполага неблагоприятно Меркурий. При някои от вас проводник на напрежението ще бъдат децата. При други неприятна новина може да ги изведе от равновесие. Възможно е попадане в рискови ситуации или в такива, в които да ви е отредена ролята на жертва,заради интереса на други хора.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка предлага различни варианти на действия, с които да затвърдите мястото си в работната среда. Важно е да не прибързвате с оценките си и да изчакате изясняването на ситуацията,което ще стане вероятно в края на работната седмица-четвъртък, петък. Не се заемайте с непосилна задача сами, а потърсете помощ от близък човек,на когото имате доверие.

На 25 август, вторник, в 20 :15 ч. бг.време,Марс преминава в Рак.
На 25 август, вторник, в 23 :17 ч. бг.време, Меркурий преминава във Везни.
На 26 август, сряда,в 19 :17 ч. бг.време, Венера преминава в Лъв.
Луната през тази седмица се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог през първа и втора четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 коментара so far »

  1. Божурка каза,

    Писа на август 24, 2009 @ 11:20

    Имам нужда от помощ.

  2. Дони каза,

    Писа на август 29, 2009 @ 21:53

    Определено неприятна в края седмица. Някой да беше казал, че ще ми разбият сърцето отново. :( Къде е Бог, когато ти е най-нужен и когато става дума за мира в душата и сърцето и любовта, на което е олицетворение и защо ми се явява, когато не е до мен, когато имам нужда.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии