Материални придобивки за Козирога, успешни сделки за Стрелеца

Седмичен хороскоп

1 – 7 декември 2008 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

За родените в и тези, които имат асцендент в от първата половина на знака седмицата обещава подкрепа за планове свързани с имущество – покупка или продажба на недвижима собственост. Понеделник и вторник също така са дни, в които можете да намерите подходящият човек за обявената от вас длъжност. При всички Лъвове през седмицата жизненият тонус се покачва и здравословните неразположения бързо отшумяват.

За родените със Слънце или асцендент в Стрелец през дните на тази седмица високият жизнен тонус води до повишаване на работоспособността и инициативността, което прави много добро впечатление на хората под чието ръководство работят. Повишава се увереността в собствените възможности и това е добра основа за справяне с пречки от административно естество. Подходящ момент за стартиране на нови проекти, за започване на нова работа, за начало на нова връзка. Родените на 11-12 декември са в пика на сатурновата си криза и трябва да бъдат внимателни при боравене с електрически уреди и с инструменти,особено в почивните дни.

Родените със Слънце или асцендент в през тази седмица все така имат подкрепата на заредения с позитивна енергия съвпад на господаря на знака – Марс и Слънцето в огнения Стрелец. Новата Луна подсилва влиянието като дава подкрепа за стартиране на нови неща и бързо развитие на вече започнали проекти. Най-облагодетелствани са родените в първата половина на знака – между 20 март и 5 април. Моментът е добър за разширяване на бизнеса, макар и в условия на икономическа криза, като може да се разчита на финансова подкрепа на други физически или юридически субекти. Поискайте да ви бъдат върнати дадените преди доста време и просрочени отдавна заеми.

Земни знаци

Родените в Телец или с асцендент в Телец в първите градуси на знака могат да разчитат на дългосрочната подкрепа от страна на Плутон, който през миналата седмица навлезе в сродния по стихия знак . Родените в средата на зодията обаче, в 15-16 градус, трябва да бъдат много внимателни в социалните си контакти, тъй като има опасност от загуба на престиж заради ненамясто казани думи. Тези, които имат рождено Слънце в началото на третата декада са под покровителството на Венера и Юпитер, като рамо дава и Сатурн и то предимно в сферата на личната творческа изява.

За родените в Дева или с асцендент в този знак седмицата е изпълнена с позитивни очаквания към най-близките хора. Периодът е добър за организиране на семейни празненства и опознаване на тези, които влизат в кръга на близките ви по кръвна линия или чрез брак.
Сатурн през тази седмица се движи през 21-я градус на Девата и бележи пик на сатурновата криза за родените на 13-14 септември. Обстановката се усложнява заради квадрата на към Сатурн и към рожденото Слънце. Влиянието е твърде индивидуално, но общото може да бъде в сферата на интелекта, в способността за анализ и взимане на адекватни решения. Напрежение може да се усети в отношенията с родственици.

Родените в знака Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица могат да разчитат на подкрепата на приятели и особено на такива, които работят в чужбина. От тяхна страна може да се очаква по-голяма активност и лична инициатива. За Козирозите, които имат амбиции в политиката, моментът е подходящ да се представят в добра светлина и да привлекат съмишленици на своя страна. А за тези, които нямат стабилна връзка седмицата, с активното участие на Венера, дава обещание за интересно и надеждно запознанство.

Въздушни знаци

За родените под знака на Близнаци или с асцендент в този знак предстои една наситена с предизвикателства седмица. Ако търсите работа, то сега е момента за по-активни действия в тази посока. Имате подкрепата на планетите особено в първата половина на седмицата. На тези, които работят, Новата Луна предлага търсене на нещо допълнително,сключване на граждански договор или на втори трудов (на половин щат). В петък обаче Меркурий застава в квадрат към Уран и ако търсите одобрението на шефовете си, може да бъдете неприятно сюрпризирани. Денят е неблагоприятен за оформяне на документи и може да срещнете сериозни бюрократични пречки.

За родените със Слънце или асцендент във в първата половина на знака астрологичната обстановка през тази седмица изисква бърза мисъл и адекватни реакции. Благоприятстват се полагане на изпити (особено в сряда), явяване на интервю за работа както и участие в различни кастинги и конкурси.
За родените във третата декада на Везни са възможни здравословни неразположения – бъбречни колики, хормонални смущения, болки в ставите и др. Моментът е неблагоприятен за емоционалните взаимоотношения и за решаване на въпроси в тази област.

Родените със Слънце или асцендент в знака Водолей през тази седмица могат да направят много за кариерното си развитие. Тези от първата половина на знака имат шанс да се представят отлично в момент, когато работата им е подложена на оценка от висшестоящи. Четвъртък е денят, подходящ за сключване на изгодни сделки, за нови начинания и дори за подаване на документи за нова работа. Петък обаче не е вашият ден и можете да имате сериозни административни затруднения.

Водни знаци

За родените в знака Рак или с асцендент в Рак астрологичната обстановка през тази седмица предлага богата гама от емоции – разнообразие в служебните контакти, голямо физическо натоварване, но и удовлетворение от добре свършената работа. Моментът е добър да укрепите своето положение в средата, в която работите, като с ефективната си работа предизвикате уважението на колегите си и на шефовете си.
Следете кореспонденцията си и контролирайте изкъсо плащанията си чрез интернет. Вероятността от грешки е голяма особено в четвъртък и петък.

За Скорпионите или тези с асцендент в Скорпион седмицата дава шанс за силна лична реализация. Новата Луна заедно с Марс и Слънцето са външните фактори, които стимулират инициативата и високата работоспособност, а също така добавени към лични качества като амбиция и високи стремежи водят до постигане на мащабни цели.
Добри финансови приходи обещават Венера и Юпитер в началото на седмицата. В последния работен ден бъдете внимателни в това какво и пред кого говорите, тъй като то ще даде отражение върху взаимоотношенията ви с хората, с които живвеете.

За родените със Слънце или асцендент в Риби тази седмица е по-различна от предходната като носи повече оптимизъм и надежда за справяне с трудностите. Омайницата Венера в съвпад с Юпитер обещава разбиране и навременна подкрепа от близки хора, обстоятелство, което ще ви даде възможност да разберете на кого можете да разчитате и да отсеете приятелите си. В почивните дни обаче внимавайте какво говорите, защото неща казани на неподходящо място и пред неподходящи хора, ще ви настигнат след време и ще ви създават неприятности.

***
Луната през тази седмица се движи през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен в първа и втора фаза.

Представяне на седмичния хороскоп от мен,

както и разговор по теми от астрология, номерология или психология,

можете да гледате на живо всяка седмица в понеделник или вторник в предаването “Каталог”, с водеща Лили Бързева,

по Евроком България,
между 9 30 и 11 00 часа.

Темата в понеделник, 8-ми декември, е

“Как влияе върху нас Денят на раждането?”.
Повторението е между 17 50 – 18 30 часа.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара so far »

  1. Лина каза,

    Писа на декември 1, 2008 @ 10:03

    Здравейте,Муси!С огромно нетърпение очаквам понеделник, за да прочета прогнозата Ви по зодиакални знаци. С още по-голямо нетърпение очаквах да мине рожденния ми ден и новолунието в Стрелец, за да изляза от сатурновата си криза.Аз съм Стрелец – 25 ноември 1964, с асцедент Рак и луна в Лъв.Но …все още съм там някъде, в Марианската падина! Бихте ли ми отговорили, ако не Ви затруднявам, имам ли шансове да изплувам и кога мога да се надявам на справяне с душевната, материалната и от всякакъв друг род криза. Може би много бързам?!
    Благодаря Ви за отделеното време.Желая добро на Вас и многобройните читатели на прекрасния сайт

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 2, 2008 @ 17:05

    Лина,
    тази сатурнова криза при вас действително е по-тежка, тъй като Сатурн, движейки се през Дева, преминава през местата, където се намират три ваши рождени планети. И това са малфакторите (влияещи негативно) Марс, Уран и Плутон, които са в съвпад при вас в трети или четвърти дом, в зависимост от това къде в Рак е Асцендента ви. Всяка от тези три планети управлява един астрологичен дом, а оттам и определена област от живота ви.
    Вашето рождено Слънце е в 3 градус Стрелец. При предишната си ретроградност, през декември 2007 г. – май 2008 г., Сатурн се върна от 8-я до 1-я градус и по този начин за периода октомври 2007 г. – май 2008 г. е направил 3 пъти квадрат към вашето рождено Слънце.
    Предстои още една ретроградност на Сатурн в Дева и тя е от януари до средата на месец май, в която Сатурн ще стигне 14-я градус на Дева и ще се доближи на 11 градуса от квадрата към вашето Слънце. В тази част на Зодиака обаче са разположени вашите Уран и Плутон. По този начин в средата на месец май 2009 все още могат да се усещат негативни влияния и то в областите, които те управляват. В края на текущата ви лична жизнена година,която е под силната вибрация 1, след като Сатурн е излязъл от Дева,можете да си отдъхнете и да направите равносметка на изминалата сатурнова криза.

  3. Лина каза,

    Писа на декември 3, 2008 @ 11:07

    Благодаря за изчерпателния отговор!
    Поздрави!

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии