Седмичен хороскоп 21-27 декември 2009г

в Козирог става

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои седмица на голяма лична активност или на подтикване на други към активни действия. Имате подкрепа да приключите важни дела преди празниците. Господарят на вашия знак – Марс е ретрограден и може би някои неща ще трябва да правите по два или три пъти или да разваляте напълно и да започвате отново,затова избирайте внимателно подаръците за близките си. Родените в първата декада на знака да бъдат внимателни и да избягват рисковите ситуации, особено в дните четвъртък и петък. Пазете се от простуда и травми.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица са силно мотивирани за действие, нещо което точно в този период не  е съвсем безопасно. Астрологичната обстановка около Коледа е напрегната и крие рискове за контузии, транспортни аварии и конфликти с околните. Между сряда и петък господарят на вашия знак- Слънцето прави два важни аспекта- съвпад с Плутон и квадрат със Сатурн,които имат силно преобразуващ характер и влияят интензивно върху здравето. Постарайте се да запазите контрол над емоциите си и добро разположение на духа.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец понеделник е най-благоприятният ден от тази седмица, в който могат да реализират намисленото. В останалите дни това ще ви се отдава трудно и ще трябва да приложите много философска разсъдливост, за да запазите душевното си равновесие. Не натрапвайте мнението си и бъдете готови за отстъпки в името на семейната хармония. Обстановката около Коледа може да се окаже сложна и е важно да запазите вашият ум хладен, а сърцето си горещо.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец от първата декада предстои забележителна седмица. Част от вас ще получат добро възнаграждение за труда си, други ще постигнат желана цел ,с което да затвърдят позициите си. Сега сте в юпитеровия период на личната си годината,когато резултатът съответства на положените усилия. Родените във втората и третата декада на знака обаче ще трябва да се запасят с повече търпение и да не се отказват от намеренията си, защото и за тях периодът е благоприятен.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица бележи важен етап в живота им. За родените в първата декада на знака дните в началото на седмицата са изпълнени с ангажименти и удовлетворение, че нeщата стават така както са планирани. В дните около Коледа обаче астрологичната обстановка предполага напрежение в личните взаимоотношения и попадане в ситуации, в които  трябва да действате по нов начин. По празниците се пазете от кражби.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог кратката работна седмица може да изглежда доста дълга. Възможно е в дните преди Коледа да вземете важни решения за промени,преструктуриране или преориентиране в пряката си дейност. От някои неща или хора ще се наложи да се откажете, за да отворите чисто нова страница. Родените в първата декада на знака трябва да бъдат внимателни с всичко, което съдържа елементи на риск, особено в дните от сряда до петък.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи, наред с празничното настроение, притеснения от разнообразен характер. Неща,свързани с обучение или ползване на информация, изискват по-голямо и спешно ангажиране от ваша страна. Ситуацията е непредвидима и в даден момент могат да излязат наяве обстоятелства, с които трябва бързо да влезете в синхрон. Нямате и време за отлагане,защото от събота вашият господар на знака – Меркурий става ретрограден.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица е заредена с много енергия, която в някакъв момент може трудно да бъде контролирана. Възможно е някои от плановете ви да претърпят промени. В средата на седмицата родените в първата декада на знака са повлияни по-силно от неблагоприятните аспекти между Слънцето Плутон и Сатурн. Това може да доведе до конфликти с родственици по незначителни поводи. Потопете се в тихата празнична атмосфера на Коледата и избягвайте средата на напрегнати и агресивни хора.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица предстои да се срещнат “лице в лице” с проблем,който е назрял да бъде разрешен. Имате подкрепата на хора, които ще ви окажат нужното съдействие, но вие също трябва да поемете своята част от ангажимента. Бъдете решителни и не се отклонявайте от набелязаната цел. Астрологичната обстановка в следващите дни е доста сложна, затова бъдете внимателни към своето здраве и това на близките ви.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица може да бъде спокойна или напрегната в зависимост от това как ще решат да реагират на ставащото около тях. При тези от първата декада ситуацията е по-обезпокоителна. В сряда,четвъртък и петък може да попаднете в семеен скандал,който  да ви развали настроението по Коледа. Препоръката ми е да приемете философски ситуацията такава каквато е или да отложите решаването на домашния спор за след празниците. Забелязвайте и се радвайте на дребните неща.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион следващите дни са от важно значение. Върху вас е съсредоточено вниманието на много хора и от собственото ви поведението зависи дали ще привлечете симпатиите им или обратно ще ги разочаровате. Възможно е наглед сигурна ситуация да претърпи развитие и да бъдете изненадани от крайния резултат. Дните около Коледа са заредени с енергия и емоционалност, които с лични усилия могат да се трансформират в любов и душевна хармония.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица, макар и с малко работни дни, може да бъде много съдържателна и важна за бъдещето. Имате за разрешаване сериозни въпроси със сериозни хора и направете това в понеделник или най-късно във вторник. Има риск за травми и произшествия от различен характер, затова разчитайте на интуицията си какво, кога и къде да правите. Не прекалявайте с храна и напитки в дните по Коледа.

На 21.12.2009 г., понеделник, в  19:50 часа Слънцето преминава в знака Козирог.
На 25.12.2009 г., петък, в   20:18 часа Венера преминава в знака Козирог.
На 26.12.2009 г., събота, в  16:38 часа Меркурий навлиза в ретроградната си фаза.
Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей  и Телец, в  първа и втора четвърт (фаза).

Етикети: , ,

2 коментара so far »

  1. анелия тодорова каза,

    Писа на декември 22, 2009 @ 16:05

    Здрявей скъпа Муси Дачева! Имам една гореща молба към вас ,ако са ви готови номерологичните ритми за новата година да ми ги изпратите моят ритъм е номер 8,много ще Ви бъда благодарна.Пожелавам Ви Весели новогодишни и коледни празници,много здраве,късмет и много нови хоризинти.С почит и уважение Анелия.

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на декември 22, 2009 @ 21:54

    анелия тодорова,
    “Личните календари” според ритмите, ще излязат в самостоятелна книжка в началото на 2010 година.
    Изработка на Личен календар според Ритъма ви, можете да си поръчате на mussydacheva@abv.bg

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии