Меркурий в Скорпион

От 10-ти ноември, Луната започна да расте, та до 24 ноември, когато е Пълнолуние. През следващите две седмици е благоприятно време за започване на нови неща, за разширение, разрастване и умножаване.


На 9-ти Венера навлезе в зоната на своята обител-знака Везни, от където ще ни се усмихва до 5-ти декември. Шанс за всички нас да подобрим отношенията си с околните, да постигнем свой вътрешен душевен баланс и да направим мястото,където работим и живеем по- приятно, по-комфортно. На тези, които имат рождени Слънце, Асцендент, Луна или Венера в Телец и Везни идва период на изостряне на сетивата за красивото в живота. Ще открият може би своята нова любов или ще намерят добър приятел.
На 11 ноември Меркурий преминава в Скорпион. За меркуриевите хора – родените под знака на Дева и Близнаци и за тези, чийто рожден Меркурий е в Скорпион до края на месеца се откриват добри възможности за творческа реализация.
След няколко дни, от 15-ти, Марс става ретрограден и ще се движи в обратна посока до 31 януари 2008г. Хората подвластни на тази планета, ще станат по-раздразнителни и неотстъпчиви. “Войната” по пътищата ще стане още по-ожесточена и автомобилните катастрофи ще взимат своите жертви.

Муси Дачева

Четете всеки ден своя астро-номерологичен хороскоп в Номерологичен календар.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии