Седмичен хороскоп 7-13 септември 2009г.

във Везни

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще трябва да се съсредоточат в решаването на назрели домашни проблеми, за които до сега все не е оставало време. Безпокойството и нетърпението,които съпътстват ретроградността на Меркурий, ще предизвикват напрежение в контактите с околните, особено за родените в първата декада на знака.
Вторник и сряда са благоприятни дни за решаване на финансови въпроси, но избягвайте прекалената разточителност и се простирайте според джоба си.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през следващите дни ще трябва да положат повече усилия, бързина и находчивост в справянето с технически неуредици или със словесни недоразумения, предизвикани от ретроградното движение на Меркурий. Честолюбието ви вероятно ще бъде подложено на изпитание,затова бъдете по-либерални и отстъпчиви във взаимоотношенията си с околните, ако не искате да усложнявате ситуацията.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец ретроградният Меркурий може да предизвика някои обърквания, недоразумения и забавяния в документация и очаквана информация от чужбина. Взаимоотношенията с хора от приятелския кръг. и партньорството с чужденци,е уязвимо, особено в средата на предстоящата седмица. Денят 09 09 2009г, сряда, е неблагоприятен за сключване на брак за Слънце в Стрелец, родени на 9 или 10 декември.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица трябва да си наложат много търпение и разбиране към тенденциите на заобикалящата ги среда. Моментът е подходящ за решаване на практични въпроси отнасящи се до организация на работното място и отношения с колеги. Неподходящо време обаче за закупуване на офис техника и каквото и да е оборудване заради ретроградността на Меркурий. Четвъртък е неблагоприятен ден за решаване на финансови въпроси.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева ретроградният период на Меркурий задава изискването за въздържане от нови начинания и поемането на дългосрочни ангажименти. Периодът е благоприятен за обсъждане на финансови въпроси, но не и за сделки с характер покупко-продажба. За родените в първата декада на Дева, на преден план излизат отношенията с членовете на семейството и особено с тези, с които имате общи интелектуални интереси.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица налага търпение и съсредоточеност в работата. Ще ви се наложи да преработвате проект или задание за проект, а също така да вършите работата на хора, които са в отпуск или не са си свършили работата както трябва. Сряда и четвъртък не са благоприятни за финансови операции и разплащане с големи суми.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци ретроградното движение на господаря на знака- Меркурий съсредоточава вниманието върху взаимоотношенията с децата, собствени или такива, за които сте поели определени ангажименти. Ще ви се наложи да отделите повече, отколкото сте планирали, време за тях. В пряката си работа, ще трябва да преразгледате вече взети решения или да преработвате стари планове и проекти. Денят 09 09 2009г, сряда, е неблагоприятен за сключване на брак за Близнаци,родени на 6, 7 и 8 юни.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни обратното движение на Меркурий в същия знак създава условия за промени в партньорските взаимоотношения. Недооценяването важността на думи или постъпки от близкото минало ще ви напомни по определен начин и ще изиска от вас преоценка и дори преформулиране на мнението за него. Средата на седмицата не е благоприятна за очаквания свързани с пари и придобивки.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей движението на Меркурий в обратна посока е знак за по-внимателно боравене с информацията и словото. Нещо което може много да ви помогне във финансовите взаимоотношения с партньорите ви, е прецизността в уточняването на подробностите.
Денят 09 09 2009г, сряда, е неблагоприятен за сключване на брак за Водолей,родени между 4 и 8 февруари.

Водни знаци

Рак
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще бъдат ангажирани предимно с домашни дела,които попадат в сферата на вашите ежедневни задължения. Вашите идеи ще бъдат оценени по достойнство и ще спомогнат за утвърждаване на личния ви авторитет. Признание за оказана от вас помощ, можете да получите от близък родственик. Опитайте се да се противопоставите на ретроградния Меркурий, който ви подтиква към прибързани и често необмислени приказки и постъпки.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион движението на Меркурий в обратна посока по знака Везни е време за ревизия на приятелските взаимоотношения. И по-точно на мотивите, които ви водят към сближаване с определена категория хора. Избистрянето на тази страна на живота ви, ще ви донесе много плюсове за в бъдеще и по-специално подкрепата на подходящия човек в точния момент.
Денят 09 09 2009 г, сряда е неблагоприятен за сключване на брак за родените със Слънце в средата на Скорпион.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава раздвижване в професионалната среда, нови възможности за реализация и изобилие от контакти, част от които могат да имат добър ефект върху вашето развитие. ретроградният Меркурий обаче предупреждава да проверявате добре всяка информация и да не позволявате да бъдете подведени от манипулативни хора. Ще имате сериозен повод да харчите повече в средата на седмицата.

На 7 септември 2009г, понеделник,сутринта, Меркурий тръгва в обратна посока в знака Везни.
Луната през тази седмица се движи през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак през трета и четвърта четвърт.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии