Меркурий се връща в Телец

Седмичен хороскоп
11-17 май  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен началото на седмицата предлага някои възможности за демонстрация на умения за справяне в трудни ситуации, особено такива свързани с автомобили. Ретроградният Меркурий ще ви създава доста пречки на пътя и на работното място. Възможно е да се наложи да работите отново по стар проект, който сте смятали за вече приключен.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои напрегната седмица, в която е добре да се включите “повече на приемане, отколкото на предаване”, т.е. да настроите сетивата си така , че да улавят настроенията на околните, което има пряко отношение към вашите планове и стремежи. Избягвайте навалицата и местата, където има много хора, за да не разпилявате енергията си.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец дните през тази седмица ще бъдат изпълнени с много подводни камъни. Каквото и да планирате, оставете си възможност за промени,които могат да не са козметични, а по същество. Причината не е само в ретроградния Меркурий. В края на седмицата Слънцето застава в квадрат към господаря на вашия знак- Юпитер. Аспектът трае няколко дни и влияе дезорганизиращо на повечето от огнените юпитерови хора. Моментът не е подходящ за сериозни дела, нито за нови начинания. Спазвайте закона и не прекалявайте с храна и напитки.

Земни знаци


За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата обещава активно общуване и постепенно засилващ се стремеж за изява. Имате възможност да намерите подкрепа сред повече хора, стига да спазвате известно приличие и да внимавате какво говорите, защото ретроградният Меркурий в края на седмицата е отново във вашия слънчев знак и ще ви подтиква да се ангажирате с неща, които не можете да свършите.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на седмицата изважда на показ слаби брънки в отношенията с началството. Възможно е да претърпите загуби заради недогледани и недоизпипани неща от хората, които са над вас в работната йерархия. Ще попаднете на хора, които ще ви дават напразни надежди. Изчакайте краят на седмицата, когато Меркурий навлезе в практичния Телец, за да споделяте интересните си и полезни идеи.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог са в своя на Личната слънчева година. Време на висок жизнен тонус, предприемчивост и желание за промени. Това обаче го отложете за след седмица-две,когато Луната започне да расте. В следващите дни ще се наложи да се справяте с някои стари неща, но също така да преразгледате плановете си и да внесете съществени корекции в тях.Бъдете внимателни при оформяне на финансови документи.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица може да се окаже много изнервяща. Ще ви се стоварят за разрешаване куп проблеми и проблемчета. Неща, върху които сте работили, проверявали сте многократно подробностите  и сте им дали “карт бланш”, се връщат за доработка или с променени начални условия.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни астрологичната обстановка през тази седмица предлага наситеност на емоционалните изживявания. Ретроградният Меркурий може да ви опъне нервите,обърквайки всякакви планове, но също така може да ви накара да дадете обещания, които са свръхвъзможностите ви. Не се включвайте в нови проекти и бъдете внимателни в деловите отношения особено във втората половина на седмицата.


За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои една неспокойна седмица. Може да разширите каналите, по които получавате информация, но това няма да подобри нейната надеждност. Може би ще се чувствате претоварени от принудителното общуване с хора, които изчерпват енергията ви. Не планирайте важни неща за края на седмицата, а оставете интуицията да ви води.

Водни знаци
Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак седмицата носи много напразни очаквания и надежди  за раздвижване в работната сфера. Обстоятелства около финансите на партньор може да ви създадат известно безпокойство. За края на седмицата планирайте неща, които зависят единствено от вас. Възможно е в последния момент да се наложи да направите съществени промени.


Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица имат възможност да оценят  силата на връзката си с близък човек. В ролята на провокатор е Меркурий, който в своето ретроградно движение внася объркване в добре планираните неща.Особено ако става дума за ремонт, преобзавеждане на дома или купуване на техника. Ще имате нужда от подкрепа и разбиране. Не прекалявайте с водни процедури и в почивните дни избягвайте по-големи водни басейни.

Риби
Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица по-силно от другите ще изпитат ефекта от  движението на Меркурий в обратна посока. Освен объркването в комуникациите, в получаването, споделянето и предаването под каквато  и да е форма на информация, Меркурий ще ви създава хаос както на пътя, така и на работното място. Не приемайте на доверие обещания на хора,които не познавате добре.

Луната през тази седмица се движи през знаците Стрелец, Козирог, Водолей и Риби през  трета и четвърта четвърт.

В понеделник – 18 май, от 10 часа в “Каталог”

по Евроком България разговор по темата:

“Планирано секцио и астрология”

повторение в 16 30 и 24 00 часа

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии