Нова любов за Овена, пътуване за Стрелеца

Седмичен
9 – 15 февруари  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще могат да се порадват на живота с приятели или с хора на които държат. Общуването,трупането на нови впечатления е това, което заменя притесненията от предната седмица. Отделяйте повече време на децата си, не се скъпете на похвали и подаръци. Не забравяйте празника на влюбените и създайте добро настроение както на себе си, така и на любимите си.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с в Лъв през тази седмица ще трябва да се справят със ситуация последица от събитие станало преди две седмици. Ако сте се запознали с някого тогава, сега ще трябва да се определите дали го харесвате и дали ще продължите нататък. Ако сте започнали работа преди две седмици, сега можете да си дадете сметка дали сте взели правилно решение или не. При всички случаи поведението ви трябва  да е определено и категорично.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец идеята за пътуване надалеч е вече добила реални очертания. Някои може вече да са попътували и сега да се прибират по домовете си. На тези, които са започнали съдебна битка за своя или чужда кауза, предстои дълъг път на доказване на правотата. Ако учите периодът е труден, но не бързайте да се отказвате.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  тази седмица може да имат чувството, че това, което им се случва вече са го преживели. Може би попадате в позната ситуация или срещате хора,които имате чувството, че познавате отдавна макар че ги виждате за пръв път. Ще трябва да сложите точката на проект или да приключите нещо важно през следващите дни.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева пълнолунието и дните след него ще изискват направата на задълбочен анализ на ситуацията, в която сте в момента. Не бъдете твърде строги към себе си. Периодът, в който сте в момента е труден, изисква да проявите разбиране както към собствените си нужди така и към тези на хората, с които сте свързани по един или друг начин.

Козирог
На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог пълнолунието насочва към повече внимание във финансовата сфера. Може би трябва да преразгледате политиката си в тази област още повече ако зависите  от мнението и на съдружници. Не е изключено да имате грижи с данъчни или други контролни органи.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак моментът е назрял да вкарате в ред финансите си. Периодът беше добър за вас, така че можете да заделите някаква сума и да си направите спестовен влог, разбира се ако вече не сте го сторили. Ако имате парични задължения към човек или институция- изчистете ги. Навлизате  в период, в който ще бъде важно да се чувствате финансово стабилни.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион навлизат в период на динамика в професионалната сфера. Възможно е да ви предложат нова работа или да заемете шефското място. За някои от вас пълнолунието дава кураж да решите да напуснете работа, която не ви е по сърце или е ниско платена, или пък прекомерната заетост ви създава твърде много проблеми с близките.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби пълнолунието носи добри възможности за промяна в хранителните навици. Ако здравето ви позволява, започнете диета за очистване на организма и намаляване на теглото. Възможно е да получите предложение за работа, което дори и да не е най-доброто, но ще ви даде възможност да се почувствате по-спокойни и уверени в себе си.

Въздушни знаци


Родените под знака Близнаци или асцендент в Близнаци могат през тази седмица успешно да приключат спешна задача или проект. Отношенията ви с близък родственик могат да имат ново развитие,макар че за да бъде в позитивна посока ще трябва да положите повече усилия. Ако учите имате добър шанс да се справите на изпит, да съберете нужните ви подписи и да приключите част от обучението си. Очакват ви доста пътувания, затова поддържайте автомобила си в изправност.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица ще изпитат силата на приятелството с определен човек или с група хора. във вашия знак на партньорството ще ви прави сантиментални и готови на компромиси. Вероятно ситуация отпреди две седмици, когато стар познат ви се е обадил е отключила спомени за случки, на които сте придавали значение преди време, но в настоящето водовъртежът на живота, ги е изтласкал назад в паметта ви. Може би си струва да възобновите стари отношения като им придадете ново значение.

Водолей
Част от родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица имат да решават важни бизнес дела. Възможно е да сключите изгоден договор, да излезете от трудна ситуация, в която сте въвлечени заедно със съдружници или пък да приключите важна част от обща работа. Други може да се наложи да си търсят нова работа, нов съдружник, или нов партньор.

На  9 февруари в 16:48 бг.време е , в което Слънцето и Луната са по оста Водолей-Лъв.
На 14-ти февруари следобяд Меркурий преминава в знака Водолей.
Луната през тази седмица се движи през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион в трета четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 коментара so far »

  1. silence каза,

    Писа на февруари 9, 2009 @ 18:21

    за везните пише, че венера тази седмица ще е в нашия знак, не е ли в знака на овен венера?

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на февруари 9, 2009 @ 21:04

    silence,
    да, в Овен е,в 7-ми дом спрямо Везни – полето на дългите връзки по слънчева карта. Бяха изтървани две думи и се променя смисъла. :)

  3. silence каза,

    Писа на февруари 10, 2009 @ 17:42

    :) значи венера е в седми /нашия/ дом спрямо слънчевия ни знак, вече разбрах…

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии