Седмичен хороскоп 23-29 ноември 2009г.

Нова любов за Скорпион и Рак

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен и през тази седмица ще се радват на подкрепящ астрологичен фон. Слънцето навлиза в знака Стрелец изпращайки живителна енергия към марсовите хора. В понеделник и вторник обаче бъдете внимателни с ресурсите, върху които имате права. Не разпилявайте чужди пари, а също така се погрижете и за собствените си спестявания, ако разбира се сте успели да направите такива. В сряда, когато Марс е в хармонична връзка с Меркурий, бъдете бързи в мисли и дела. По този начин ще изпреварите ваши конкуренти и ще спечелите предимство за получаване на работа, за сключване на добра сделка или за спечелването на нечие сърце. Не прекалявайте с постенето, особено ако сте от кръвна група 0.

ЛЪВ
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстящата седмица обещава значими промени в емоционалния живот. За повечето от вас те са позитивни и са надеждна основа за постигане на равновесие в междуличностните отношения. Намирате се в най-динамичния период на личната си слънчева година, когато трябва да посрещнете с открито лице предизвикателствата и да не жалите сили и време за постигането на целите си.  Растящата Луна в това отношение ще ви съдейства. Натоварвайте тялото и ума си, и не се притеснявайте да налагате това темпо и на тези около вас.

СТРЕЛЕЦ
Родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец в първите дни на седмицата може да бъдат разочаровани от узнаването на умишлено скривана от тях информация или от провоктивното поведение на някои хора. Ако имате възможност, усамотете се и не позволявайте на околните да ви развалят настроението. Слънцето и Меркурий са във вашия знак и това е основание за активиране на творческия ви потенциал. Родените в първите градуси на Стрелеца са в началото на новата си жизнена година, което чудесно се съчетава с растяща Луна и дава обещание за силна и просперираща Лична година.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица може да се окаже твърде емоционална. Понеделник и вторник са дни, в които е добре да отклонявате взимането на важни решения, свързани с материалната страна на нещата, с купуване или продаване на стоки и услуги, с разплащане на извършен труд или получаване на възнаграждение за свършена работа. Предстои ви да се срещнете “лице в лице“ с негативната страна на човешката природа, за което ще ви е нужно вашето пословично самообладание. Растящата Луна ще ви подкрепи в начинанията от сряда нататък, тогава бъдете готови да “вдигнете платната”.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои интересна седмица, в която ще се реализират някои от предварителните очаквания. Известна доза разочарование може да ви споходи в понеделник и вторник, заради некоректно отношение на колеги, но в останалата част на седмицата ви очакват повече позитивни емоции на работното място. В домашната ви среда настъпват благоприятни промени,свързани както с родителите ви, така и с други кръвни роднини. Общо взето ситуациите са предсказуеми, но са възможни и някои изненади.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица носи разнообразие в контактите, някои от които могат да произведат напрежение във вече установени лични отношения. Бъдете толерантни към грешките на другите, за да не си помрачавате взаимно ежедневието. Понеделник  е неблагоприятен за финансови дела. В сряда съдбата може да ви изненада като ви срещне с интересен човек. Втората половина на седмицата е подкрепяща за вашите планове и отваря нови възможности в дейността ви.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица носи поредица от нови възможности. Трябва обаче да бъдете много наблюдателни и маневрени, за да уцелите не само точният момент и мястото, за да се включите в ситуацията, но и за да съумеете да се справите на високо ниво. Преминете бързо през конфликтна ситуация на работното място в понеделник, а също така бъдете внимателни като участник в движението на пътя, било като пешеходец или шофиращ МПС. Благоприятните тенденции  се усилват и в края на седмицата имате още по-голяма подкрепа на планетите за придвижване напред на лични планове и проекти.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни началото на седмицата, и по-точно в понеделник и вторник преди обяд, може да бъде притеснителна  поради недоразумение или неволна грешка в отношенията с  близък човек. Но изяснявайки ситуацията това ще ви даде нова сила и самоувереност. Бъдете внимателни в тези два дни с всичко свързано с финикийските знаци, моментът не е подходящ за размяна, покупко-продажба или  инвестиция. Но от сряда до края на седмицата, се отварят нови възможности и можете да проявите уменията си да организирате и да бъдете по-решителни в постъпките си.

ВОДОЛЕЙ
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей попадат във водовъртежа на служебна интрига. В един от вариантите всичко може да се развие и приключи в понеделник. В по-тежкия случай конфликтът може да набере скорост и да се разгърне до края на седмицата. В сряда ще можете да мислите по-трезво и да намерите най-доброто решение. Имате подкрепата и на приятели, и на по-млади колеги, но най-важни са вашите идеи и планове, и убедеността, с която можете да ги защитите.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена седмица, изпълнена с много ангажименти и необходимост бързо да се мисли и действа. Припряното поведение на някои хора около вас може да ви дойде в повече, но обстановката е такава, че трябва да бъдете адекватни във всеки момент, особено ако имате вземане-даване с институции и с техните строги представители-чиновниците. За част от вашия знак, троицата Слънце-Меркурий-Венера са едновременно в полето на любовните взаимоотношения, което на фона на растящата Луна е прекрасно обещание за нова връзка или,там където вече я има, за навлизане в по-дълбоки води.

СКОРПИОН
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион започват седмицата с ярки емоции от ситуации, провокирани  от тях самите, съзнателно или не.  Стремете се да запазите добрия тон, поемете своята част от отговорността и продължете напред, защото в следващите дни астрологичната обстановка се променя към добро. В тези дни на растяща Луна можете да положите началото на нови лични отношения, да създадете работна група, да сключите добра сделка, да направите скок в кариерата си.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата носи отначало тревоги и неудовлетвореност от работата на чиновници. Ще трябва да се справяте с административно недоразумение и да доказвате очевидни неща. Съхранете емоциите си, защото ще ви трябват за по-приятни неща в дните от сряда нататък. Съхранявайте и спестяванията си на подходящото място и бъдете по-пестеливи в харченето.
Растящата Луна през тази седмица може да ви подкрепи да създадете интересни и полезни контакти, затова осланяйте се на интуицията си за подходящото време и място.

Луната през тази седмица се движи между знаците Водолей  и Телец в първа и втора четвърт (фаза).

Етикети:

2 коментара so far »

  1. Злати каза,

    Писа на ноември 29, 2009 @ 23:44

    Искам да благодаря за труда Ви! Всяка седмица проверявам какви препоръки имате към зодиите и асцендента им. Мое мнение е че ми е много полезно и гледам да се съобразявам с това. Бъдете жива, здрава и щастлива! :)

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 30, 2009 @ 12:57

    Злати,
    много мило :) :) :)

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии