Седмичен хороскоп 12-18 октомври 2009г.

във

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстоящата седмица създава добри възможности за “разчистване на територия” или “обособяване на терен” върху, който да проектирате новите си виждания в следващите седмици, когато господарят на вашия знак – Марс ще се движи през знака Лъв и ще ви подкрепя с позитивна живителна енергия. Новолунието във Везни може да бъде за вас отправна точка за намиране но по-удовлетворяваща работа или за начало на собствен бизнес.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през следващите дни ще бъдат под нежното и вълнуващо влияние на хармоничната връзка между Слънцето, техният господар, и Нептун,покровителят на поетите, романтиците, но и на илюзионистите. Следвайки интуицията си можете да попаднете на точното място в точен момент, не пропускайте този шанс. В четвъртък обаче бъдете по-внимателни с вещите си, защото планетите влияят стимулиращо и на онези, които обичат да взимат чужди неща “за временно ползване”.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи очаквания за нещо ново, които са породени от предстоящото преминаване на Марс в Лъв. Това ще повиши жизнения ви тонус и ще ви стимулира да се захванете с по-едромащабни дейности. Преди това обаче, в дните до новолунието, обърнете внимание на онези места или области, които имат спешна нужда от разчистване. Не се нагърбвайте със всичко сами, търсете помощта и на други хора, защото “сговорна дружина…планина повдига”.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец имат пред себе си една натоварена седмица. Предстои ви решаването на важен въпрос, който засяга членове на семейството ви и вас лично. В четвъртък Венера преминава във Везни,което от една страна може да внесе известна романтика и свежест в живота ви, но провокирана от Плутон в Козирог, по-скоро ще изисква заделянето на средства за реорганизацията на работното ви място. Планирайте го за времето след новолунието в събота,т.е за по-следващата работна седмица..

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстоящата седмица дава възможност за разчистване на стари сметки и изясняване на отношения с хора от приятелския кръг. Новолунието в края на седмицата ще фокусира вниманието ви в една твърде актуална област – дали възнаграждението, което получавате отговаря на вложения от вас труд и ако не какво можете да направите по въпроса. Картината ще стане по-ясна,когато Луната стане възходяща.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог следващите дни крият много подводни камъни. Бъдете внимателни към обещания и покани за договаряне от непознати или такива хора, на които имате задръжки да оказвате доверие. Четвъртък е ден, в който вероятността за финансово подвеждане съвсем не е малка. Следвайте интуицията си,колкото и ненадеждно като подход да ви изглежда.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци астрологичната обстановка през тази седмица предлага различни варианти на интелектуални забавления- срещи и разговори с интересни хора, посещение на театри и изложби или просто четене за изпити. Раздвижване има и в емоционалната сфера, където в четвъртък е възможно да се развихрят бурни страсти.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни в края на тази седмица ще преживеят новолуние в своя знак, което се случва един път в една календарна година. Това е момент, в който ако си пожелаете нещо много силно, то непременно ще се сбъдне. Освен това през тази седмица Венера прави съвпад със Сатурн,което е обещание за заздравяване на вече създадените емоционални съюзи.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои интересна седмица, в която изненади няма да липсват. В емоционалната тема има нов персонаж, на който е добре да обърнете внимание. В полето на професионалната изява имате шансове да впечатлите шефа си с нова идея,но по добре я оставете за Новата Луна през по-следващата седмица. Внимавайте с решаването на финансови въпроси в четвъртък.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата започва с известно напрежение от домашни неуредици и наложителното изясняване на недоразумения с близки хора. В професионалния ви живот настъпва период на затишие, но е добре да не отлагате, а да приключите делата,които са към финал, преди новолунието в събота. В емоционалната сфера през тази седмица също не се очакват изненади. Но новото предстои и ви очаква там някъде, на хоризонта.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица имат много работа по есенното почистване на дома и офиса. Не се жалете, сега е момента да се освободите от всички ненужни вещи. Към това ви насочва и Сатурновият период на личната ви слънчева година, за да можете в дните след новолунието да стъпите на чисто и да се захванете с нови неща. Обърнете внимание и на здравето си, направете си профилактични прегледи и не отлагайте посещението при стоматолог.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои седмица на изпълнените желания …поне за някои от вашата група. Хармоничната връзка на Слънцето с господаря на вашия знак – Нептун носи обещание за благоприятно развитие на проблем, който ви е натоварвал емоционално в последно време. Най-благоприятен в това отношение е последният работен ден- петък. В четвъртък обаче бъдете много внимателни при боравене с финикийските знаци.

На 13 октомври 2009г – вторник, Юпитер излиза от ретроградната си фаза.
На 15 октомври 2009г – четвъртък сутринта Венера преминава от Дева във Везни.
На 16 октомври 2009г – петък след обяд Марс преминава от Рак в Лъв.
На 18 октомври 2009г – неделя, в 7:32:57,е Новолуние в 24 Везни.
Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни в четвърта четвърт.

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии