Седмичен хороскоп 14-20 септември 2009г.

в , в петък

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица ще трябва да съсредоточат вниманието си в решаването на служебни дела,които отиват към своя финал. Дните до петък, когато е новолунието, изискват много голяма прецизност и концентрация в приключването на служебни ангажименти преди няколкото празнични дни. Ретроградният Меркурий може да ви създаде грижи и объркване в усилията да организирате собственото си или на други хора работно ежедневие. До петък не започвайте нова дейност, не сключвайте договор с нови партньори, не обявявайте ново изделие, не влизайте в нов офис или ново жилище…

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през следващите дни трябва да се съсредоточат върху разрешаването на сложен личен въпрос. До края на седмицата Венера е все още в Лъв и ще ви подкрепя да намерите верния път. Ретроградният Меркурий обаче изисква да бъдете бързи и находчиви и да не отлагате “за по-нататък” , а да приключите, каквото успеете, до новолунието в петък. Четвъртък е критичен ден за много хора от вашата зодия, поради трудната ситуация,в която се намира Слънцето. С цената на много нерви и повече решителност обаче е възможно да решите важен финансов въпрос.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои натоварена седмица. Ще ви се наложи да проявите много находчивост и организираност, за да се справите с всичко, което ви стовари случаят. Постарайте се до петък да се справите с повечето от задачите си. Избягвайте да поемате дългосрочни ангажименти до новолунието или отложете договарянето за след празниците, по нова Луна. Четвъртък е критичен ден за родените в третата декада на знака. Бъдете внимателни в отношенията си с колеги, партньори, съдружници. Избягвайте рискови ситуации и прекомерното натоварване на тялото си. В почивните дни ситуацията се променя към добро и тогава ще можете да се разтоварите от напрежението.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица имат да решават куп практични въпроси, натрупали се в дните на отпуска и нетърпящи отлагане. До петък, денят на новолунието в Дева, е разумно да проявите повече воля и настойчивост,но да се освободите от нещата които ви дърпат назад като разчистите място за нови идеи, планове и конкретни стъпки през следващите седмици. Малки или големи хора (на години, а не на ръст или пост),към които имате поети ангажименти, ще окупират вниманието ви и ще изискват, на финала, да им посветите повече от личното си време.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева тази седмица е много важна поради сложната астрологична обстановка, която се развива главно “на територията” на вашия знак. В петък, когато е новолунието в Дева, в последните пет градуса на знака се струпват четири космични тела- Слънцето и Луната, Сатурн и Меркурий. Моментът е изключителен като това лично Новолуние може да сложи началото на голяма промяна в живота ви,промяна, която засяга най-вече партньорските взаимоотношения и договорените условия на труд. Новото, каквото и да е то, ще бъде резултат на проявени досега ваши лични качества, положени усилия и защитени интереси. Не бързайте да приемате предложения и да договаряте условия за дългосрочен ангажимент, Меркурий е все още ретрограден. Четвъртък е критичен ден за родените в третата декада на знака.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог тази седмица, която за повечето хора е предизвикателна и напрегната, за вас може да се окаже изключително ползотворна. Новолунието в Дева ви предлага нови и интересни възможности за развитие както в професията така и в личните дела. вашата целенасоченост сега е основен двигател на промените. До петък обаче можете да “изметете двора” и да приключите със стари договори като по този начин разчистите терен за нови неща и нови хора. Ретроградният Меркурий може да ви бъде полезен в генерирането на нови идеи.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата започва с изчистване на финансов въпрос. Ще имате повече полза, ако не го протакате, а дори с цената на известен компромис от ваша страна,го приключите още в понеделник. За родените в третата декада на знака седмицата може да бъде твърде напрегната и непредсказуема. В четвъртък бъдете много внимателни в отношенията си с тези, под чието ръководство работите. Моментът не е подходящ за договаряне на условия за нов трудов договор, за явяване на интервю или за искане повишение на заплатата. Приключвайте, разчиствайте стари мебели и вещи, но не се претоварвайте и се пазете от травми и наранявания.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица настроенията в работната среда ще внесат известно безпокойство и ще ви принудят да вземете определена страна. Критичен в това отношение е денят четвъртък,когато ще ви е необходим по-голям контрол над емоциите. Ще ви се наложи да взимате соломоновски решения, за да удържите собствените си позиции, а имате шансове и да постигнете и значим напредък. през тази седмица е възможно да получите неочаквано предложение, върху което обаче е добре да помислите, преди да дадете окончателен отговор.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстоящата седмица е заредена с ентусиазъм и вдъхновение, предвестник на новото, което прозорливата ви натура очаква с нетърпение. Ще трябва да си наложите още малко търпение, защото дните до петък не са за начало на нови неща. Приключете си старите и се разплатете с тези, на които дължите пари и внимание до петък. Четвъртък и за вас е критичен ден, в който господарят на вашия знак – Уран се изправя срещу другия господар Сатурн и срещу жизнерадостното Слънце. От това противопоставяне могат да се родят свежи идеи и да получите силен импулс за работа. Но също така и да се поопарите.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои интересна и наситена със срещи, движение и емоции седмица. Ретроградният Меркурий провокира въображението ви и ви води към нестандартни идеи и решения,които на околните могат да изглеждат странни. Имате възможност да проявите комбинативност и да съчетаете в едно различни по характер претенции и интереси на хора, на които не можете да откажете внимание или услуга. В четвъртък не предприемайте пътуване надалеч и бъдете внимателни, ако се налага да шофирате.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата предлага богата гама от емоции. За някои неочаквана вест от странство може да зарадва близък, а за други добро предложение за работа да донесе нови надежди. Отнасяйте се резервирано към всичко ново,което идва до вас поне до края на работната седмица. Оставете разглеждането на важни въпроси за дните след празниците. До петък ретроградният Меркурий и разпадащата се Луна ще ви подкрепят за приключване на стари дела и уреждане на стари сметки. В четвъртък не предприемайте рискови стъпки нито във финансови нито в емоционални взаимоотношения.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е изключителна по своя характер. Новолунието,което се случва в противоположния ви знак Дева може да бъде повратна точка във взаимоотношенията ви с партньор,колега, съдружник. То ви приканва да бъдете по-определени и по-прагматични в оценката на ситуация. Критичната ситуация в четвъртък е заредена с много емоции, които ако не можете да понесете, то поне се постарайте да избегнете, особено ако рожденото ви Слънце е в последните пет градуса на знака. Сега ще се изправите лице в лице с резултата на дълги усилия или ще срещнете някой, когото сте очаквали от много време. По-голяма решителност ще ви е само от полза, но все пак не прибързвайте в решаването на важни въпроси с дългосрочен характер.

Във вторник, 15 септември 2009г, в 15:52 часа бг.вр., Сатурн и Уран са в точна опозиция в 24-я градус на Дева-Риби.
На 17 септември, в четвъртък, Слънцето прави точна опозиция с Уран и точен съвпад със Сатурн в Дева- в 24-я градус.
В петък, 18 септември 2009г ,в 6:27 часа, ретроградният Меркурий преминава от Везни в Дева.
Новолуние в 25 градуса Дева, в петък- 18 септември, в 21: 42 часа, бг.вр.
В неделя- 20 септември, в 16:32 часа, Венера навлиза в знака Дева.

Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни в четвърта и първа четвърт.

Етикети: , ,

9 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 10:02

    Много интересен или напрегнат период ще бъде за мен,този който си описала Муси:) Дано не се случват лоши неща.
    Аз съм от последните градуси на Риби .
    Ще претърпя и опозиция натално и тр слънце,опозиция уран сатурн.
    А всичко това се случва като акцент в 3ти дом.Меркурий ретро ми е в 3ти ,заедно със тр сатурн и тр слънце.Тр уран в 9ти.
    Пък ще се активира и нат опозиция плутон(3ти) и слънце(9ти).

    Молете се за мен:)))))

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 10:30

    moon_in_taurus,
    вие сте интелигентен човек и знаете,че понятия като лошо и добро могат да имат различни гледни точки за оценяване.
    Седмицата действително е сложна, но този, който не се страхува и умее добре да плува,може да премине и през най-дълбоката вода.
    Плувайте и си мислете за хубави неща :)

  3. Black Dahlia каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 10:55

    Госпожо Дачева, благодаря Ви за изключително точният хороскоп, който публикувате всяка седмица!

  4. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 14, 2009 @ 22:31

    Благодаря мила Муси за хубавите думи:))

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 15, 2009 @ 9:06

    Black Dahlia,
    е, не страдам от фалшива скромност и ми е приятно да чувам такива неща :) и това много ме мотивира.

  6. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 23, 2009 @ 15:26

    Защо няма хороскоп за новата седмица?:(((

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на септември 23, 2009 @ 18:34

    малко почивка и за мен :)

  8. moon_in_taurus каза,

    Писа на септември 23, 2009 @ 20:28

    Да :) Ама звездите не почиват :))
    Но да приемем,че щом няма хороскоп,значи няма нищо съществено на небето :)

    Надявам се да си си починала добре Муси ::)

  9. Спаска каза,

    Писа на септември 25, 2009 @ 6:58

    Точни предсказания както винаги. С уважение – Спаска

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии