Седмичен хороскоп 17-23 август 2009 г

Новолуние в Лъв в четвъртък

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои една напрегната, изпълнена с противоречиви емоции седмица. Господарят на вашия знак – Марс преминава от една напрегната конфигурация в друга. През миналите дни той беше в дисхармоничен контакт с улегналия, но понякога коварен Сатурн. А сега в дните понеделник, вторник и сряда Марс прави квадрат с непредсказуемия Уран. Възможно е да бъдете изненадани в гръб,оттам откъдето най-малко очаквате. Родените във втората половина на знака могат да разчитат на подкрепата на околните само, ако се държат по адекватен и социално приемлив начин.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в последните пет градуса на знака разположението на планетите в първата половина на седмицата провокират интуицията ви. Вслушайте се в нея и не посещавайте места, опасни за вашето здраве и живот, и особено необезопасени водни басейни. Избягвайте употребата на алкохол с неизвестен произход и некачествени храни. В момента сте в слънчевия период на личната си година, а и Марс ви дава допълнителен енергиен заряд, затова се чувствате тонизирани и способни да се справите с всичко и всички. Новите неща обаче започвайте след четвъртък, на Нова .

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец продължава тенденцията от миналата седмица на неспокойствие и стимулирана по различни поводи емоционалност. За някого ситуацията може да стане критична, тъй като Марс, който е в основата на напрежението от предните дни, сега прави още по- експресивен аспект с друг малфактор-Уран. По- силно е влиянието при родените в третата декада на знака. Критични са дните до четвъртък, включително. В събота гамата на чувствата ще се прояви повече в позитивна посока.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица е добре да не се настройват на чисто отпускарска вълна, защото ще им бъде трудно да се откъснат изцяло от служебните си ангажименти. Особено зависими от това как други са си свършили работата, ще бъдат родените от 12 май нататък. Тези обаче,които вече почиват на море или на планина господарката на знака – Венера, в първите дни на Новата Луна, ще зарадва с интересни запознанства, като някое от тях може да се окаже съдбоносно.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева предстои разнообразна на контакти и взаимоотношения седмица. Девите сега са в сатурновия период на личната си жизнена година и дните на разпад на Луната, до четвъртък, са времето на голямата метла. Т.е. с размах можете да разчистите всичко старо от пътя си – от дома си, от връзките си. Петък може да се окаже напрегнат като работен ден за родените в последните градуси на знака.Служебен конфликт, породен от недоразумение или пък от съзнателна намеса на недоброжелател, може да ви изведе от равновесие. Събота обаче е ден на изненадите и много голяма е вероятността те да са приятни.


За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата предполага постепенно разтоварване от част от ангажиментите и настройване на лека, ваканционна вълна. До четвъртък е препоръчително да приключите със старите дела. Имате подкрепата както на партньори по бизнес така и на този, с когото ви свързват интимни отношения. Бъдете внимателни, ако се налага да пътувате в почивните дни.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица носи поредица от предизвикателства към вашата интелигентност и способността ви да реагирате бързо на създалата се ситуация. В последния работен ден, петък, градусът на напрежението може да нарасне значително и да ви създаде затруднение да се концентрирате върху важно обстоятелство. Бъдете внимателни в отношенията си с хора, родени под зодиакалния знак Лъв.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни седмицата носи очакване за изясняване на ситуация, която ви тревожи от известно време. Част от новините може да не са във ваша полза, но поне ще ви дадат възможност за затворите тази страница от живота ви. Марс от Близнаци ви зарежда с енергия и ви носи самочувствие да продължите с изправена глава напред. Новите неща планирайте за дните след четвъртък.


За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей периодът е благоприятен за начало на съвместен бизнес, за създаване на екип от хора за определена работа, но от четвъртък нататък, в дните на Нова Луна. Моментът е удачен и за инициативи в личната сфера, където е нужно да проявите повече настойчивост и по-голяма изобретателност. На ваша страна са планетите в тази посока в събота.

Водни знаци


Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак, очаква ви седмица, в която можете да се радвате на чуждото внимание и да чуете похвали за себе си, на които не сте се и надявали. Покажете,че умеете да общувате на всякакво социално ниво и че отношението на друг (и) не ви е безразлично. Събота е ден, в който можете да срещнете интересни хора, а някой определен човек може би ще привлече и задържи вниманието ви за дълго време.


За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата носи обещание за разрешаване на наболял проблем. В дните преди Новолунието в четвъртък, се постарайте да приключите с ангажименти, особено ако те са в областта на образованието и науката. Очакват ви добри новини от чужбина, а в края на седмицата могат да ви изненадат и гости отдалеч. Можете да разчитате на приятелска подкрепа и на покровителството на един мъдър човек.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби първата половина на седмицата може да се окаже твърде объркваща и неясна. Недоразумение с човек, с когото или за когото работите, може да хвърли сянка върху вашия имидж, върху мнението на околните за вас и да ви разстрои. До четвъртък е препоръчително да си изчистите взаимоотношенията и да продължите съвместната си работа начисто. В домашната среда също има затопляне, което се увеличава в края на седмицата, през почивните дни.

Новолуние в четвъртък, 20 август, в 13 :02 ч. бг време, в 27 гр. Лъв.
Луната през тази седмица се движи през знаците Рак, Лъв, Дева и Везни през четвърта и първа четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии