Новолуние в Овен

Седмичен
23 – 29 март  2009 г.

Муси Дачева


Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен придвижването на Марс през носи повече емоционалност в ежедневието и привличане на хора с проблеми, които обичат да ангажират околните със себе си. По-сантиментални ще ви прави и Венера, която придвижвайки се назад в края на седмицата ще се срещне със Слънцето в космическа прегръдка. Може би повече от обикновено ще изпитвате потребност да помагате на други хора, да се грижите за своите или за чужди домашни любимци. Новолунието в началото на Овен ви дава възможност до четвъртък  да приключите някои важни дела, да изчистите недоразуменията с някои хора, за да може през следващите дни да дишате по-свободно и да вървите смело напред.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв се намират в силен в професионално отношение период. Важно е да бъдете максимално съсредоточени в коректното приключване на задължения, в изчистването на материални и нематериални дългове в дните до чтвъртък, включително. Новолунието в Овен може да ви отвори редица врати, които са били досега заключени. Дава ви се подкрепа за учене, за пътувания и обществена изява. Можете да получите удовлетворителен резултат от съдебно дело или разрешителен документ за дейност.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи известно напрежение около  боравене с информация и посредническа дейност. Около вас тече подготвителна работа за важна житейска промяна. В дните след новолунето ще имате възможност да стартирате идеи и планове, за които са нужни много усилия и физически, и психически.Подгответе се за дълъг маратон, за успехът на който е много важна позитивната ви нагласа и физическата издържливост. И както винаги разчитайте на късмета си.

Земни знаци


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица трябва да бъдат внимателни в това, което правят на публични места. Силното желание за изява може да ви подведе към ситуации, в които имиджът ви да пострада. Макар и ретроградна обаче, господарката на вашия знак – Венера предстои да се срещне със Слънцето в огнения Овен,което ще насити ежедневието ви с повече амбиция и мотивация за успех. Новите проекти отложете за дните след четвъртък, когато Луната започва да расте и ще можете да разчитате на по-голяма подкрепа.

Дева
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица имат възможност да си разчистят сметките, с тези с които споделят едни и същи работни условия, в добрия смисъл на думата, т.е. изясняване, уточняване, изглаждане на недоразумения. Важно е да внесете яснота и в отношенията си с партньор или съдружник, на чиято финансова подкрепа разчитате. Преминаването на господаря на вашия знак – Меркурий от Риби в Овен е знак за по-голяма самостоятелност и предприемчивост в следващите дни и седмици.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в дните до новолунието може да се наложи да позабавят темпото като си дадат време за сериозен анализ и равносметка. Имате възможност да получите нужната ви информация, която успешно да използвате в следващите седмици. Няма да ви е далечна идеята да прекратите дейност или част от ангажимент. Краят на седмицата е подходящ за закупуване и внасяне на нещо ново в дома ви.

Въздушни знаци


За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци тази седмица може да се окаже твърде неспокойна. Ще трябва да се справяте бързо с поети ангажименти, на които крайният срок изтича. До четвъртък се постарайте да приключите, това което не търпи отлагане. Новолунието в Овен може да отвори, от петък нататък, нова страница в обществения ви живот, да ви накара да възстановите отношенията си със стари партньори или с колеги, с които сте преустановили отношения преди време. В емоционалния ви живот също е възможно възобновяване на стара връзка или начало на по-близки отношения с човек, с когото се познавате от доста време.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица имат възможност да направят много за свой близък, който е в беда или има здравословен проблем, който изисква оперативна намеса. Новата Луна обещава раздвижване в емоционалната сфера, нови , нови хора в обкръжението или скок в развитието на стара връзка. Възможен е и рязък обрат по инициатива на партньора.

Водолей
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей в дните до новолунието могат да направят много за подготовката на проект, чието начало да положат в първата фаза на Луната. Поддържайте устрема си и не изгубвайте от поглед целта през следващите дни. Ще имате по-големи от обикновено разходи, възможни са и загуби на средства.В почивните дни ви се очертава пътуване и приятни емоции с близки хора.

Водни знаци
Рак
За родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак предстои натоварена в емоционално отношение седмица. В средата, в която се движите популярността ви ще нарастне, ще си създадете нови приятели, нови почитатели или партньори. Стари приятели, които са далеч от вас, ще ви потърсят. Възможно е да получите покана за гостуване.В края на седмицата, на Нова Луна ще са налице нужните условия, да положите начало на нещо ново в професионален план.Няма да разполагате с много време и ще трябва да решавате част от въпросите в движение.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица ще изпитват потребност или ще бъдат принудени от външни обстоятелства да съсредоточат вниманието си предимно в семейните дела. До новолунието разчитайте на интуицията си, как да постъпвате. Това ще ви даде сериозни преимущества в една нестандартна ситуация в средата на седмицата. С Новата Луна могат да ви дойдат и нови идеи, чиято реализация да почне през следващата седмица.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата е важна с възможностите, които дава да поработят и за себе си. Дошъл е момента да обърнете внимание и на собствените си нужди и да се освободите от обвързаност с хора, които се стремят да ви обсебят. В сряда обаче избягвайте конфронтация с партньор или колега. Поставете си изискванията в петък, когато сте в по-силна позиция.Новолунието в Овен ви дава шанс да действате по свой начин и да постигате набелязаната цел.

На 25 март 2009, сряда, в 20 часа, Меркурий влиза в Овен.
На 26 март 2009, четвъртък, в 16:05 соф.вр. е Пълнолуние.
Слънцето и Луната са в съвпад в 6 градуса Овен.
Луната през тази седмица се движи през знаците Водолей, Риби, Овен и Телец четвърта и първа четвърт.


Във вторник от 10 часа в “Каталог” по Евроком България тема:

“Избор на подходящ ден за операция според астрологията”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии