Седмичен хороскоп 14-20 декември 2009г.

в Стрелец, Марс става ретрограден

Муси Дачева

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

ОВЕН
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен предстои седмица на изпълняване на дадени отпреди обещания, на изчистване на стари задължения и на слагане точка на приключили ангажименти. Планирайте това да стане до сряда по обяд, за да си разчистите пътя в новия лунен цикъл. Между сряда, след обяд и неделя имате времеви прозорец,в който можете да направите голяма крачка напред и нагоре във вашия личен живот. Имате благоразположението на планетите да демонстрирате своята любов по най-прекрасния начин. Успех ви очаква и в професионалната сфера,стига да съумеете да бъдете адекватни на ситуацията и да видите перспективите. От неделя нататък господарят на вашия знак – Марс, е в ретроградност (движи се назад) и до месец март ще ви се налага да полагате повече усилия, за да постигате целите си.

ЛЪВ
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в началото на седмицата могат да се чувстват объркани от внезапни промени в личния живот,които изискват категорично отношение към всичко старо и отживяло времето си. Новолунието в Стрелец през тази седмица може да бъде отправна точка за нова връзка или за ускорен развой на събитията във вече съществуваща. В професионалната сфера ви очаква разгръщане,което в голяма степен зависи от личната ви инициатива и от способността ви да бъдете целенасочени и организирани. Старайте се да бъдете в центъра на събитията, но не подценявайте и подкрепата на хора,които ви симпатизират.

СТРЕЛЕЦ
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец тази седмица е много важна. В сряда е поредното новолуние,но сега то е в Стрелец, нещо което се случва веднъж в една календарна година. Новолунието в сряда, във вашия знак, дава старт на идея, проект или отдавнашно лично намерение, за реализацията на което обаче ще трябва да вложите усилия и голяма доза ентусиазъм. Разчитайте на подкрепата на хора, които добре ви познават, но също така бъдете отворени и за нови полезни контакти. Срещи и запознанства с интересни хора ви очакват в четвъртък и петък.

ЗЕМНИ ЗНАЦИ

ТЕЛЕЦ
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои динамична седмица, в която ще се смесват доработката и окончателното оформяне на документи по стари проекти, с планирането по нови предстоящи дейности. Ситуацията е такава, че не можете да останете безучастни, и не ви препоръчвам да го правите, особено ако става дума за собственост- била тя в материално изражение като пари, имоти, или в нематериална форма като права над идея или проект. В ситуация от този тип вероятно е намесен брачен партньор или съдружник. Четвъртък е ден, подходящ за уреждане на спорни въпроси, макар и на малко по-високо емоционално ниво.

ДЕВА
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата започва с известно притеснение и дискомфорт предизвикани от външни фактори. В по-голяма степен това ще усетят тези от втората половина на знака. Ще ви бъде полезно да проявите по-голямо търпение и такт в отношенията си с околните. Колкото и прозорливи да сте,част от картината ще бъде неясна за вас до сряда. От четвъртък нататък форсирайте енергията си и покажете своята находчивост и умение да се справяте в сложни ситуации. В емоционално отношение седмицата предлага позитивни промени.

КОЗИРОГ
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица поставя някои въпроси за разрешаване, които не търпят отлагане.Напрежението е по-голямо в дните до сряда,включително, когато ще трябва да заложите на старите и изпитани методи за справяне в сложни ситуации. Новолунието в Стрелец за вас и дейността ви предлага различни и нови възможности, върху които е добре да помислите и да включите в базата си данни. Не  е нужно да променяте генерално посоката, напротив, огледайте се за неизползвани досега ресурси. Четвъртък и петък са подходящи за решаване на въпроси от финансово и вещево естество.

ВЪЗДУШНИ ЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци астрологичната ситуация през предстоящата седмица насочва към по-сериозно и мъдро отношение към всичко, свързано с бъдещето. Избягвайте повърхностните съждения пред повече хора и включването в дисциплината “спор на всяка цена”. Новолунието в Стрелец, в сряда, ви подканя да бъдете по-целенасочени и ви дава възможност както да синхронизирате намеренията си, така и да обедините усилия с повече хора, за да бъде трудът ви по-резултатен.

ВЕЗНИ
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстоящата седмица слага акцент върху новите идеи, новите планове и стремежи,които могат да бъдат развити в следващите седмици и дори месеци. Успехът ви в голяма степен ще зависи от това доколко ще съумеете да направлявате обстоятелствата в желаната от вас посока. Отворете сетивата си в понеделник и вторник,когато ще можете да уловите новите тенденции. В личните ви отношения настъпват промени,които могат да предизвикат драматични емоции и екзалтираност като очакванията са вие от своя страна да бъдете по-решителни и предприемчиви.

ВОДОЛЕЙ

Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица ще трябва да се справят с много натоварена дневна програма. В понеделник и вторник ще ви е нужна по-голяма концентрация и самообладание, за да излизате успешно от критични ситуации, в които ви поставя квадратът на Слънцето с вашия господар Уран. Бъдете внимателни, спазвайте правилата за движение както, ако сте зад волана, така и като пешеходец. Новолунието в сряда ще внесе свежа нотка в ежедневието ви, а също така и нов поглед върху взаимоотношенията ви с околните. Очакват ви интересни събития, в които имате активно участие.

ВОДНИ ЗНАЦИ

РАК
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак новолунието през тази седмица задава по -нисък жизен тонус и емоционално напрежение,което може да бъде повече в негативната тоналност до сряда,денят на съвпада на Слънцето и Луната. Постарайте се да наблюдавате отстрани и да анализирате ставащото около вас. Това ще ви даде нова информация и допълнително преимущество, което ще ви накара да се чувствате по-стабилни в четвъртък и петък, когато планетните влияния ще ви дадат нови стимули в личните и служебни взаимоотношения.

СКОРПИОН
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион и през тази седмица продължава добрата серия от възможности за реализация и постигане на успех във всяко начинание. До новолунието в сряда се постарайте да приключите важни дела, които в последната си фаза.Ситуацията в средата и във втората половина на седмицата е благоприятна за решаване на финансови въпроси, за договаряне и поемане на сериозни ангажименти, за печелене на позиции в конкурентна среда. Разчитайте на подкрепата на жени или на хора, които директно заявяват симпатиите си към вас.

РИБИ
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби началото на седмицата може да се окаже по някакъв начин стресово с неочакван развой на обстоятелства, които ги засягат лично. Постарайте се да омекотявате и най-сложната ситуация, дори с цената на това да направите компромис в понеделник и вторник и да отложите важните неща за края на седмицата. Новолунието в сряда може да ви даде шанс за изява, която да има дългосрочен характер,макар и да ви накара да избирате между равностойни възможности. Четвъртък и петък са благоприятни за осъществяване на намерения свързани със създаване на по-голям комфорт в жилищната или работната ви среда.

На 16.12.2009г,сряда, в 14:01:16 часа, Новолуние в 24-я градус на Стрелец.
На 20.12.2009 г,неделя, в 15:29:16 часа, Марс навлиза в ретроградната си фаза.
Луната през тази седмица се движи между знаците Скорпион и Водолей, в  четвърта и първа четвърт (фаза).

Етикети: , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии