Седмичен хороскоп 10-16 август 2009 г

Овенът взима трудни решения

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен понеделник не е особено приятен ден. Конфликт на работното място може да ви изкара извън релси и да ви накара да бъдете по-резки с човек от домашния си кръг. Ако сте на работното си място,то сряда и четвъртък са дните, в които имате подкрепа да решавате финансови дела във ваша полза. Належащо е решаването на конфликт, в който имате пряко участие В петък обаче бъдете внимателни и не рискувайте излишно в очакване на по-голяма печалба.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв астрологичната обстановка през тази седмица изисква много голяма себекритичност и въздържане от драматизъм в социалните . На карта е поставено важно обстоятелство в живота ви. То може да се отнася до служебните ви взаимоотношения или да касае интимната сфера,но при всички случаи е свързано с вашето поведение в предишните седмици и месеци. В края на работната седмица бъдете по-инициативни и настойчиви при търсене на начини за справяне със ситуацията.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата обещава ярки емоционални изживявания. Те могат да бъдат породени както на арената на служебните взаимоотношения така и в личния живот. Имате нагласата да скъсате с някого, да развалите контракт или да разтрогнете отношения. В края на седмицата астрологичната обстановка става по-благоприятна и планирайте за тогава по-важните си дела.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец в следващите дни ще трябва да проявят изключителна воля, за да издържат на изкушенията, на които ги подлага отпускарският период. Ще се наложи да съчетаете забавленията с решаването на служебни дела, спазването на нормативни изисквания и поемане на отговорност, която няма на кого да прехвърлите. Сряда е добър ден да наложите собственото си мнение, но в четвъртък е добре да се съобразявате и с това какво мислят хората около вас.


За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на седмицата може да се окаже напрегнато поради намесата на странични лица в една твърде лична ситуация. Служебни интриги и клюки по ваш адрес могат да вгорчат живота ви, но пък поне ще ви дадат възможност да стигнете до истината каквато и да е тя. Във вторник бъдете внимателни при шофиране или каране на велосипед по оживена улица. Във втората половина на седмицата не се претоварвайте с работа и ангажименти, а отделете повече време за себе си и почивайте.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата носи напрегнати моменти в офиса или кабинета. Хората, на които разчитате не споделят вашето виждане за темповете на работа и могат да застанат на противоположната позиция. Планирайте сериозен разговор не по-рано от сряда. Не отказвайте покани за веселба, което ще ви зареди с позитивна енергия. Спестете си обаче критиките и недоволството към тези, за чиято работа носите отговорност.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци седмицата обещава много нови и добри идеи както и ресурс за тяхното осъществяване Във вторник се развива един неблагоприятен аспект между Марс в Близнаци и Сатурн, който е възможно да създаде напрегнати ситуации и опасности за родените в дните между 10 и 13 юни. Прекаленото самодоволство може да ви създаде погрешна представа за ситуацията и да ви подведе в постъпките ви.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни астрологичната обстановка изисква пренастройване в отношенията с най-близкия ви човек. Повече търпимост няма да навреди, но пък и прекалено изчакване ситуацията сама да се развие и вие да се появите като победител на бял кон, също не е реалистична. Ако искате да спечелите от благоприятното стечение на обстоятелствата,то в сряда и четвъртък трябва да сте по-активни и настойчиви.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей личната инициатива през тази седмица е много важна. Ако искате нещо изобщо да бъде направено, то трябва да действате и да не отстъпвате от набелязаната цел. Това ще ви доведе до конфликт с хората, с които работите,но си струва, заради благородната кауза. Изясняващи разговори проведете в четвъртък и петък. Ще се наложи да правите компромиси и да се съобразявате с мнението на другите.

Водни знаци


Родените със в Рак и с асцендент в Рак в началото на седмицата могат да бъдат предизвикани и да изпуснат нервите си заради неясни изисквания от страна на шефа или поради неточно формулирани правила. Недоразумения ви очакват и в отношенията с родственици. Прекалено силните емоции са еднакво вредни както за вас така и за околните. Краят на седмицата е много по-благоприятен от нейното начало, затова наложете си себеконтрол и се заредете с позитивни очаквания.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион предстои неспокойна седмица. Ще се наложи да проявите много воля и себеотрицание, за да запазите завоюваните до сега позиции. От сряда нататък небето се разведрява и на вашата улица може да изгрее слънцето а с него и новината за финансовата подкрепа на която разчитате. За решаване на дела,свързани с чужбине следващата седмица е по-благоприятна.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби астрологичната обстановка през тази седмица подкрепя усилия насочени към подобряване на домашните условия. Ако сте започнали ремонт у дома или на вилата, то бъдете нащрек какво се случва там като не изпускайте майсторите от погледа си. Между вашите родители и брачния ви партньор е възможно да възникне напрежение, което с повече дипломатичност от ваша страна можете да укротите в края на седмицата.

Луната през тази седмица се движи през знаците Овен,Телец, близнаци и Рак през трета и четвърта четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии