Огнени страсти за Лъва и Стрелеца

Астрокалендар 4 – 10 август 2008 г.
Муси Дачева

Седмицата започва с любовната одисея на и Плутон в огнените знаци Лъв и Стрелец.

Тригоналната връзка на Венера и Плутон засилва страстта и придава дълбочина на емоциите, предизвиква желание да се демонстрират тези чувства и всички наоколо да разберат колко много се обичате. Аспектът влияе върху всички, защото “на любовта всички възрасти са подвластни”. Но, по-силно ще се прояви това влияние във взаимоотношенията на венерините и плутоновите хора, родени в зодиите Телец, , Скорпион, или със силно тяхно проявление в наталните им карти.

Понеделник и вторник са изпълнени с емоционална възбуда, стремеж за по-близък контакт с любим човек, с желание за сдобряване след скарване, което силно ще се усети от огнените знаци и най-вече от онези,родени в дните 14 – 20 април, 17 – 23 август, 16 – 22 декември, и също така от родените в периода септември 1956 – септември 1957г, както и декември 1982 – октомври 1983г.

Тригонът на Венера и Плутон влияе не само върху емоционалната природа на човек, но също така дава подкрепа за разрешаване на редица материални дела – взимане на заеми, връщане на дългове, уточняване на условия около придобиване на акции, наследство, дарение или продажба на имот, получаване на доходи от обща дейност.

Луната се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и накрая навлиза в Стрелец, в първа и втора четвърт. Подкрепя полагане началото на нови връзки и нови дейности.

През тази седмица Меркурий застава срещу Нептун по оста на знаците Лъв-Водолей. Общото влияние върху всички води до известна разсеяност, повърхностно възприемане на информацията от заобикалящия свят – размито и несъвсем реално.

По-конкретно аспектът въздейства върху определена група хора родени в неподвижния кръст, т.е. в знаците Лъв, Водолей, Скорпион и Телец, между 13 – 18 август, 9 – 14 февруари, 13 – 18 ноември, 11 – 16 май, а също така и върху родените в периода октомври 1967- октомври 1968г. През дните вторник,сряда и четвъртък се препоръчва да не се взимат важни решения, до не се сключват и да не се подписват документи за такива. Верояността да станете жертва на подвеждане, измама, е твърде голяма. Летуващите от тази група нека бъдат внимателни, когато влизат във водни басейни, защото има опасност от злополуки.

В сряда сутринта Венера навлиза в Дева и ще се движи през този знак до края на месеца. В емоционалния живот на много хора ще настъпи промяна. Емоционалните изблици ще бъдат заменени с постепенно охлаждане на страстите и навлизане в тихите води на разума и спокойствието. На взамотношенията с любимия вече ще се гледа малко по-обективно като постъпките му се преценяват детайлно и критично, с оглед на едно бъдещо развитие.

За родените под знака на Дева обаче настъпва период на по-голям интерес към собствените чувства и тези на партньора, които предстоят да бъдат преразгледани и анлизирани. Така с присъщата им педантичност много от Девите до края на август могат да въведат ред във взаимоотношенията си и да са вече наясно със себе си и с това как да постъпват през следващите месеци. Излишната себекритичност обаче може да ви задържи по пътя към желан човек.

Август месец за родените в земните знаци Дева, Телец и , може да се окаже месец не само на ваканционната любов, но и на тази породена между колеги или хора, които имат обща работа или трябва да изпълняват общи ангажименти.

В първите дни на седмицата продължава развитието на опозицията на към Уран по оста Дева-Риби. Тя става точна в сряда, 6 август, когато и въздействието й ще е най-силно. За подвижните знаци Дева, Риби, Стрелец и Близнаци от третата декада аспектът носи много инфарктни ситуации, в които силният гняв пречи на адекватните човешки реакции. Засилена конфликтност, импулсивни, необмислени действия, вербална и физическа нападателност, реакции под външен натиск, пречат на реалистично възприемане на ситуация и правилното взимане на решение.

Опасността от изхвърляне на много енергия в погрешна посока е най вече за родени в периодите: 13 – 18 септември, 11 – 16 март, 12 – 17 декември, 11- 16 юни. Особено силно се усеща въздействите на този аспект там, където се струпват много хора и техника – по пътища, летища, стадиони, концерти, курортни селища, нощни заведения. През тази седмица не се препоръчва пътуване със самолет.

Опозицията Марс-Уран може да доведе и до значими природни катаклизми – силни ураганни ветрове, вихрушки и циклони, раздвижване на земните пластове – свлачища и земетресения.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 коментара so far »

  1. Киря Робски каза,

    Писа на август 6, 2008 @ 11:02

    А есть, какая нибудь альтернатива? ;)

  2. Блоговед каза,

    Писа на август 7, 2008 @ 12:14

    В принципе согласен, но есть некоторые ньюансы, которые требуют более детального обсуждения.
    http://blog-toyota.ru/

  3. Юльча каза,

    Писа на август 7, 2008 @ 18:05

    Спасибо за пост. Позновательно.
    http://pippec.ru/

  4. GaiweR каза,

    Писа на август 8, 2008 @ 4:16

    Читал про это уже на каком то другом сайте, но у вас намного интересней написано
    http://karto4ki.ru/

  5. AMIGO каза,

    Писа на август 24, 2008 @ 5:30

    Огромное СПАСИБО! Этот блог – супер!!!

  6. HoBu4oK каза,

    Писа на август 24, 2008 @ 5:50

    Очень интересно почитать, жду продолжения, кстати я могу разместить эту статью на своем ресурсе?

  7. Denis каза,

    Писа на август 24, 2008 @ 9:17

    спасибо

  8. djnier каза,

    Писа на август 25, 2008 @ 14:04

    отчайвам се от живота

  9. djnier каза,

    Писа на август 25, 2008 @ 15:23

    искам обич

  10. treiser-2008 каза,

    Писа на август 26, 2008 @ 8:22

    Спасибо, положу в закладки.

  11. fakir каза,

    Писа на август 27, 2008 @ 1:45

    хороший рассказ, все разложено по полкам

  12. nik каза,

    Писа на август 27, 2008 @ 13:40

    Всегда читаю ваши посты с наслаждением. Всегда интересно, что напишите на этот раз

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии