Преходът на Земята в Четвъртото измерение – един от вариантите

Според Кираел поясът от фотонна енергия вече се е приближил до Земята. Той обхваща цялата Слънчева система. Фотонната енергия се задържа на границата със стратосферата от магнитното поле на Земята, което регулира електромагнитната й решетка. В днешно време Земята се разширява чрез изменение на масата, плътността и конфигурацията. Изменят се и вътрешните процеси, които се извършват в ядрото на Земята. Веднага щом Съзнанието на човечеството достигне до определено ниво, разрешителният сигнал ще премине по основните „възли” на решетката и електромагнитната енергия ще започне да отслабва. Този процес ще е свързан с регулиране на плазмените процеси в ядрото на Земята и с повишаване интензивността на слънчевото излъчване.

В централния кристал на Земята вече е заложена програмата за преминаване в четвъртото измерение, т.е. матрицата на планетата е изменена /нейният пространствено-времеви континуум/. В основата на четвъртото измерение лежи друга честотна характеристика в сравнение с дължината на вълната на нашето, трето, измерение. Затова фактически преминаването към друго измерение е свързано с пренастройване на основните процеси / физични, химични, биологични и т.н./ към друга дължина на вълната, при която във всяка клетка се променя разстоянието между ядрото и електроните. Отслабналото магнитно поле вече няма да може да удържа натиска на фотонната енергия /фотонните частици се отнасят към тази част от спектъра на светлината, която засега не виждаме с физическите си очи и която има друга енергетична структура/ и тя ще започне да прониква към планетата, като започне с полюсите.

На планетата може да възникне енергиен дисбаланс. За да не излезе Земята извън рамките на необходимите й параметри, вече са създадени външни пръстенообразни енергийни стабилизатори. В процеса на стабилизация на Земята ще участват Луната и нейният енергиен двойник /невидим в нашето измерение/, най-близките – Марс и Венера – и, разбира се, Слънцето. Създадени са също и енергетични стабилизатори по външния периметър на Слънчевата система. Посланици на програмите за настройка на програмите на планетите ще бъдат кометите и астероидите /пояс на Койпер/.

В течение на тридневния мрак, за който говорят Кираел в книгата „Великият преход” и Друнвало Мелхизедек в „Цветето на живота” всъщност ще се разрушат всички материално-физически носители, а след това, като взаимодействат с фотонната енергия те ще се пренастроят на нова честотна вълна и ще създадат други енергийни структури, но вече с изменени параметри. Човечеството /и животинският свят/ ще изпадне в своеобразен сън, който ще напомня състояние на кома. В това състояние Единното Лъчисто Тяло ще се придържа към материалния носител чрез сребърната нишка на живота.

През това време, под въздействие на Единното Съзнание, ще се извърши пренастройване на ефирното тяло, което ще се уплътни, ще се превърне в материално-енергиен носител на човешкия Дух в новото измерение. Ще се разшири диапазонът на приеманите от човешкото око вибрации и ние ще възприемаме ефирното тяло като обикновено физическо тяло.

Засега не се знае дали обикновеното физическо тяло ще успее да се пренастрои на новата дължина на вълната. По-скоро – не. За тази цел клетките на тялото ще трябва да си „спомнят” отдавна забравеното състояние на преход, когато лемурийците са започнали да се прераждат във физически тела и да се приспособяват към живот в тези тела. Всичко зависи от нивото но човешкото Съзнание и от това, доколко човек ще успее с помощта на съзнанието да регулира клетъчните изменения. Преди прехода Висшите сили заедно с напреднала група хора ще извършат редица експерименти, по време на които ще бъдат отработени различните варианти за възможно изменение на човешкото тяло, в това число и частично преминаване на пранично дишане.

Много хора, на които тънкоматериалната структура не е структурирана по необходимия начин, няма да се въплътят, а ще се върнат после чрез раждане в нови тела. Други, телата на които не съдържат много кармичен материал, а и енергийната им структура не е съвсем сформирана, ще могат да преминат в безсъзнателно състояние. На тях ще им трябва помощ от по-съзнателни същности за адаптация към живот в ново измерение. /вж. „Великият преход” на Кираел/

Към изменения химически състав на атмосферата най-лесно ще се приспособи растителният свят, в основата на чийто живот лежат процесите на фотосинтеза. Растенията под влияние на фотонната енергия ще станат по-големи и ще разширят диапазона на хранителни вещества, нужни на човека. Той, чрез своето расширено съзнание, ще ги програмира за потребностите си. Изобщо храненето, в обикновения смисъл на думата, с течение на времето ще започне да губи значението си. В новите условия обменът на енергия се осъществява по-лесно и човек ще се научи просто да се „включва” към местата на силата, като балансира енергийното и жизненото си състояние с околната природа.

Йомагания и Гэрейя
14.01.2007 г

http://www.metasintez.ru/main.html

Превод: Катя Илиева

lady24@abv.bg

Всички права запазени. Не се разрешава препублкация.

Етикети: , , , , , , , , , , , ,

17 коментара so far »

  1. Антарес48 каза,

    Писа на септември 16, 2008 @ 16:39

    Кви са тези глупости бе. Тоз който е писал тази статия разбира ли от физика и астрономия?

  2. Juli каза,

    Писа на септември 17, 2008 @ 2:12

    чудесна статия научих много нови неща Благодаря ви! :)

  3. Роси каза,

    Писа на септември 18, 2008 @ 1:37

    това е изключително важна информация,всичко това се усеща ,че е така.може би всеки го усеща.,но не всеки е с развито ниво на съзнание за да разбере за какво красиво събитие става на въпрос.трябва човечеството да се подготви за този преход.трябва да си припомни,че вече някога това е прещивявано.

  4. ирина каза,

    Писа на октомври 5, 2008 @ 1:27

    Нямам тъппение да отида в четвъртото измерение. Ако там няма толофикация, пари и студ. Хайде, кога? Трябва ли да се сменят поюсите на земята или ще стане по мирен път? Защото смяната на полюсите е покъртително за живота на хора, животни, планини и морета. За да отидеме всички в четвъртото измерение, трябва изпървом Земята да си промени вибрациите, щото ние сме пряко вързани за нея. Т.е. – ние си вибрираме така, както Земята вибрира и сме според нейния електромагнетизъм. Ако тя ги смени – сменяме ги и ние по принуда (който може :)). Ако земята изпадне в по-долни вибрации – кофтиии, връщаме с в ерата на динозаврите, а в тая схема нас ни нема.( Въобще, харесвам научната фантастика).

  5. stanka каза,

    Писа на октомври 26, 2008 @ 17:55

    Изместването на полюсите за никого не може да бъде неочаквано,още повече,че ние българите си имаме нашият Учител Петър Дънов.Той още в началото на 20век го е казал.ПРИЗНАЦИТЕ за това са:увеличените количества земетресения,вулкани,продължителните засушавания,необяснимите наводнения и накрая постепенното все по забележимо ЗАБАВЯНЕ на ВЪРТЕНЕТО на ЗЕМЯТА!!!1/Внастоящото време степента на забавяне е такава,че еталонното време се налага да се коригира на секунда в година,но това положение СКОРО ще се измени!ТОВА НЯМА да се ОТРАЗЯВА в средсвата за масова информация,а часът ще се коригира тайно.НО В ЕДИН МОМЕНТ ТОВА НЯМА ВЕЧЕ ДА МОЖЕ ДА СЕ СКРИВА!ЩЕ се събудим една сутрин и зад прозореца ще бъде тъмно и никакъв признак на разсъмване,но часовниците и съседите потвърждават,че сега трябва да бъде УТРО!ТОВА е ПРИЗНАК за ПРИБЛИЖАВАЩИЯТ КАТАКЛИЗЪМ!ВЪРТЕНЕТО НА ЗЕМЯТА НАПЪЛНО ЩЕ СЕ ПРЕУСТАНОВИ СЛЕД 1,2 дни. 2/Вторият безгрешен признак за приближаващата катастрофа ще бъде ТЪНКАТА ЧЕРВЕНА МЪГЛА,коятоне трябва да сбъркаме снито едно природно явление.ЕЗЕРАТА и РЕКИТЕ ще станат ЧЕРВЕНИ и частиците желязна руда ще придадат на водата неприятен вкус.ТОЗИ ПРИЗНАК ще се ПОЯВИ ЕДНОВРЕМЕННОсъс забавянето на въртенето,тъй като 12планетатрябва да се намира между ЗЕМЯТА и СЛЪНЦЕТО.При спирането на въртенето пътуването ще стане невъзможно! 3/ПО ВРЕМЕ НА ЗАБАВЯНЕТО и ПРИ СПИРАНЕТО на въртенето Земята ще СТЕНЕ,както при земетресение,НО ТОЗИ СТОН ЩЕ БЪДЕ НЕПРЕСТАНЕН!Целите народи,на които по новините няма да съобщят освен тези които знаят и разбират за последните времена.До самият край хората не ще обръщат внимание на ЧЕРВЕНИЯТ КРЪСТ в НЕБЕТО.После Земята ще се върти обратно.КАТАСТРОФАТА НАБЛИЖАВА,НЕЗАВИСИМО ГОТОВ ЛИ СИ ТИ ИЛИ НЕ!!!

  6. Неви каза,

    Писа на октомври 29, 2008 @ 7:47

    Това което прочетох е невероятно! Подейства ми по някакъв особен успокояващ начин и съм ви благодарна за това. :)

  7. Надя каза,

    Писа на ноември 8, 2008 @ 2:56

    Много ме заинтригува тази тема макар всичко да ми изглежда като фантастика

  8. антон каза,

    Писа на февруари 24, 2011 @ 23:06

    Невероятна статия остави ме без дъх .Дано има още такива статии,че хората заблудените най накрая си отворят малко повече подсъзнанието и повярват в метафизичното макар и то да е било познато на древните култури

  9. иван каза,

    Писа на февруари 27, 2011 @ 17:11

    основният ритъм на земята определя нашия сърдечен ритъм, ритмите на мозъчните зони, както и ритмите на вътрешните органи. той е известен като шуманов резонанс и дълго време е бил 7,83 херца – за такъв ритъм сме построени всички – и тия дето се дивят, и тия дето мрънкат в защита на непълното но монополно “знание”. според различни източници в интервала 1996-2000 ритъмът на земята започва да се учестява, или казано успокояващо за мистиците – вибрациите се повишават. според проверяеми източници през 2002 ритъмът на земята вече е 13 херца – тринадесет трептения в секунда, и критичната за сегашните живеещи на земята точка ще настъпи при честота шестнадесет херца. това е честотата, която алчни и недотам морални люде не биха издържали като цяло, и поради която други алчни – посредниците на различни богове например – вещаят като край на живота. няма да има край, нито ще измрат всички – грубо казано на мутрите и рушветчиите ще им гръмнат бушоните, а на медитиращите и на молещите се искрено ще им е малко трудно, но ще преминат. всичко това не е поради някакво тайно знание, с което се гордее поредното парвеню, и се обяснява с движението на небесните тела – нашата планетна система обикаля около центъра на нашия свят за около 26 хиляди години, и го прави не по окръжност, а по елипса, имаща четири характерни точки – най-близко и най-далече от центъра. винаги при преминаване около такава характерна точка има отклонения или аномалии от различен вид – промяна на полюсите, издигане и спадане на големи плочи от кората на планетите, следствия като изчезване на цели животински видове поради променените условия и още много други. такъв момент преживяваме всички ние сега, а условното време, в което земята ще премине през поредната характерна точка е 12.12.2012. още веднъж призовавам всички четящи да простим на сумтящите незнаещи, които си мислят че всичко около нас е аксиоматично и неизменно както са им заповядали университетските старци в своите лекции и учебници. или може би е редно да бъдат наречени “момченца” българските университетски преподаватели на средна възраст 73.5 г? техните колеги в наса имат средна възраст 37 години – направо бебета, които вярвам до един ще преминат трудния момент при 16 херца шуманов резонанс.

  10. росен каза,

    Писа на юли 2, 2011 @ 23:56

    Дано това да е вярно.На хората ни липсва духовност и това ни носи всички страдания.Дано прозрем истината за живота и се озовем по близо до нашия създател който безкрайно много ни обича, но ние не можем да усетим тази любов защото сме потънали в мрака на духовното невежество.

  11. Zlatko каза,

    Писа на октомври 15, 2011 @ 12:40

    Хора, осъзнавате ли какви големи глупости говорите? Аз ще изчакам да ви видя измисленото четвърто измерение. Помислете ако не сте прави колко много хора заблуждавате и как ще отговаряте за това пред Бог когато дойде денят на великия съд! Ако има някои разумен между вас нека да прочете библията където всичко е описано и където всичко е истинно и се случва. Относно земетресенията, глада и страданията може да прочетете евангелието от Матей 24 глава. А за това какво очаква този свят – пише го в откровението на Йоан (последната книга на библията)
    Доверете се на Бога а не на хората! Хората лесно се заблуждават! Исус казва: “Аз съм пътят и истината и животът и осжен Мен няма друга истина!” също така и: “Аз съм алфа и омега – началото и краят!” За това беше разпнат, за да ни изкупи и да отидем в небесното царство а не в четвъртото измерение! Бог ви обича и иска всички да се спасите! Покайте се за това че не сте Го приели досега и започнете да четете библията, тъй като времето наистина е малко и Исус идва за да съди този свят!

  12. ДОБРИЯ,ЛОШИЯ,ЗЛИЯ каза,

    Писа на февруари 9, 2012 @ 22:41

    МИЛИ МИ Zlatko,
    КОГАТО СПРЕШ ДА ЧЕТЕШ БИБЛИЯТЯ,ИЛИ КАКВОТО И ДА Е ДРУГО ЧЕТИВО,
    ОСВЕН КНИГАТА , НАПИСАНА С ДЪЛБОКИ БУКВИ В ТЕБ САМИЯ,ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕШ
    ,ДЪЛБОКАТА ЗАБЛУДА В КОЯТО СИ ИЗПАДНАЛ,НЕЗАВИСИМО,ЧЕ НЕ Я СЪЗНАВАШ СЕГА – ТОЧНО В ТОЗИ МИГ ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ!!!…

  13. samy каза,

    Писа на март 31, 2012 @ 19:30

    Съгласна съм със златко. Библията е единствената книга в която пише цялата истина за нашият свят. И Исус е единственият, които знае кога точно е краят, и само той е в състояние да спаси душата ти. Може би има 4върто измерение, но едва ли ще го видим докато сме в органичните си тела.

  14. Ники Янев каза,

    Писа на април 25, 2012 @ 17:48

    Няма да има край на света бе хора, а преход – начало на хармония на 21 Декември 2012 г., Повярвайте и го приемете, по- лесно ще Ви е след това!

    – /Сега накратко и конкретно на темата:/
    *****************************************
    Темата за прехода, започващ на 21.12.2012 год. е дълга, вълнува малко хора, но е и свръхважна и интересна за съзнанието ни- моето и на посветените.

    Нека не се остава с убеждението, че аз или някой от Вас се побърква слушайки това, което съм написал по- долу, спомнете си за думите ми, когато събитията се случат и си кажете- “Те бяха прави!”. Казвам “ТЕ”, защото и аз следвам някого, всичко това не съм си го измислил аз, и аз се уча от някого.

    Мнозинството от хората не се чувстват защитени и готови за истината. Тя засяга всички нас, но те не желаят все още да възприемат фактите, а някои които ги приемат решават да манипулират останалите.

    Казано накратко предстои ни взаимодействие със силни области от енергийното поле на Вселената и в частност Галактиката ни, трансформацията на човешкото съзнание ще е налице и Земята с всички живи същества ще премине в четвърто измерение, като от това ще последват редица феномени, които всъщност са нормални неща………. Ето какво имам предвид – Никой от нас няма да изгуби усещанията си за заобикалящия ни свят. Той е в три измерения, просто тогава ще започнем да усещаме със сетивата си и четвъртото, а те са повечко, но не знаем за тях… Те високите измерения и сега са край нас, но ние нямаме сетивност за тях!

    С каквото и да се занимавате, замислете се как да постигнете хармония с Майката-Природа.

    Спокойно няма да има масово унищожение- ще сме многократно по- добре и ще живеем 100 пъти по- хармонично от сега.

    Животът ни коренно ще се промени- ценностна система, няма да има нужда от пари и други такива неща, за някои хора това би било голям ужас и трагедия …………!

    Ще живеем невъобразимо по- добре от настоящето ни……….

    Нещата, които повечето хора ще загубят- това се описва като “край на света”- това е край на старото и ограничено мислене и навици, няма да имаме нужда от много материални зависимости и ще работим над духовното си усъвършенстване…

    Много са промените, но и не бива да се учудваме на случващото се, още преди около 2000 години Иисус Христос ни е показал какви ще бъдем- всеки ще владее неща като- телепатия, телекинеза, биолечение, левитация, телепортация- това не са ненормални неща…….

    Винаги важното ще е да се чувстваме споделени, желани и разбрани, можещи и помагащи, не сме сами във Вселената……………….

    Предоставя ни се огромна възможност да се възползваме от свещените духовни практики, които ще ни помогнат да постигнем духовна трансформация. Необходима ни е духовна и психична подготовка, за да преминем плавно към предстоящата нова епоха – Ерата на Водолея.

    Както винаги е било, така и сега на Земята има две основни категории хора- посветени и непосветени.

    Първите постоянно се учат, въпреки че са достигнали определено ниво на еволюирал разум, а вторите са потънали в специално манипулирана заблуда и не могат да прозрат дори малка частица от огромното цяло на истината. Те вторите буквално са слепи, но не с очите, а със съзнанието си. Те не са готови да посрещнат хармоничния баланс, защото в частта от Вселената в която ние съществуваме и живеем всичко е подредено и единственото, което липсва е хаоса.

    * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
    С уважение: инж. Николай Янев /поет, културолог и уфолог/

    – … има много материали по темата /потърсете относно David Wilcock/

  15. Суки Джой каза,

    Писа на декември 3, 2012 @ 1:36

    Хей. Ще говорим след 18 дни. Но не съм сигурна, дали ще могат да се използват ел. апарати. :] Няма значение. Пожелавам на всички ви лек преход. ^_^
    С. Дж.

  16. Боби каза,

    Писа на август 21, 2014 @ 14:16

    Станка, Иван и Ники Янев казаха какво ще се случи, но нека и аз да кажа нещо.
    Само ще допълня малко. Преход наистина ще има и трябваше да започне от края на 2012г., но планетата е защитена от Космически сили, за да не измрем масово. Засега ни задържат озона и спират опасното слънчево лъчение. Казва се, че имаме 10г. отсрочка. Може и така да е. Според мен това ще е последна отсрочка. Няма да чакат човечеството вечно да се събуди.Според мен отсрочката е заради ниският брой оцелели, които ще има в края на прехода.Няма да е така безболезнен прехода. Самото физическо тяло ще премине през трансформация. Ние сме 5тата цивилизация и предстои да се трансформираме в 6тата цивилизация, поне една част (дано да е половината население. Силно се надявам, но се съмнявам, тъй като човечеството живее в дълбока заблуда)от населението. Останалите ще се преродят в нови тела. Тази нова раса ще има голяма роля в космическото пространство, Само посветените могат да си представят какви възможности ще притежава новата раса. Някои хора още от сега виждат някои неща от 4тото измерение, но не ги разбират, а ако ги споделят, ще ги натъпчат с хапчета против волята им, или ще ги отритнат. До такава степен е зомбирано населението. Материалното няма да има значение. Глупаво е да се храним със себеподобните (животните, някой да не си помисли с хора), но го правим. Този навик колкото по-бързо си го премахнем, толкова по-лесно ще преминем прехода. Обичта е нещо много важно. Тя ще ви помогне във всичко. Обичта има голяма сила и който я познае изцяло, само той ще я разбере. По-горе има изказване на религиозен човек. Дълбоко уважавам религиозните хора, защото са духовни. Наистина религиозните. Не говоря за повечето попове и ходжи, които се чудят как да вземат повече пари от хората, да не говорим, че включват религиите и в изборите. Даааа, и на това съм свидетел. Ужас!!!! В религиозните учения има част от истината, която трябва да се отсее и да се спазва. Едно ядро от истини е част от 10те божии заповеди в християнството. Помислете кои и си отговорете. Не чакайте всичко наготово. Размърдайте заспалите мозъчета, та по-бързо да се осъзнаете. Ние всички носим божествена частица и трябва да сме малко по-активни в живота. Отворете си очите. Има интернет. Четете и вижте как се опитват да ни манипулират и за съжаление успяват.
    Ето някои стъпки за духовен живот според мен, за да преминете лесно прехода:
    Премахнете всички ваши зависимости и ги превърнете в предпочитания – това не са само цигари, алкохол, наркотици и др. физически форми на зависимости. Това значи да си зависим от пари, власт, любим човек, група хора, егото и мнооого други. Превърнете ги в предпочитания.
    Обичайте всичко и всеки. Всеки един живот е свещен.
    Прощавайте на сгрешилите. Ако знаеха какво правят, наистина нямаше да го направят (уверявам ви, че е така).
    Помислете, ама наистина и то добре си помислете какво ви трябва, за да живеете на майката Земя….. Не ви трябва повече и колкото по-бързо го осъзнаете, толкова по-бързо ще се освободите от някои зависимости и ще се почуствате по-добре и свободни.
    Невярвайте на всичко, което чувате и виждате. Всичко е дирижирано и представено както трябва да го видите. Има някаква истина, но само някои могат да я прозрат. Тази истина е между редовете, които се казват.
    Медитирайте. Нека не развивам темата. Има интернет, прочетете. Който метод ви допада най-много, него изберете. Няма значение, че ви се струва по-прост.
    И много други. Четете и познайте истината. Търсете духовността, а не материалното. Само духовността ще ви спаси.

  17. Чочко каза,

    Писа на юли 27, 2016 @ 17:43

    “В основата на четвъртото измерение лежи друга честотна характеристика в сравнение с дължината на вълната на нашето, трето, измерение.”

    Това изречение е велико в своята безмисленост. Четох го над 10 пъти за да се убедя, че е уникално.

    Горе-долу има такъв смисъл: “В основата на новия Мерцедес лежи друг разход на гориво в сравнение с бензина използван от стария модел”

    Да ви в честито новото, четвърто измерение !!!
    Колкото и да се “пънете”, за съжаление човек е устроен така, че няма как да усетите или видите повече от три измерения. Единици, може и да виждат триизмерни проекции от четвъртото измерение, но така или иначе пак си остават “триизмерни”.

    За съжаление, Боби, няма такива понятия като “отсрочка” във Вселената. Няма как нещо да е обвързано с числото 2012 защото това е условна величина. Например, за арабите сега сме друга година. Всяко обозначение на годините е условно, защото нямаме абсолюютно начало на летоброенето.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии