Професионални успехи за Дева

Седмичен хороскоп 29 юни-5 юли 2009г.
Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен от първата декада седмицата може да се свърже с някои неприятни и стресови ситуации произтичащи от недостатъчен синхрон между вас и хората на които разчитате. Поели сте твърде много ангажименти и не ви остава време и сили да изпипвате подробностите и да упражните достатъчно ефективен контрол. В следващите дни вашият господар Марс прави квадрат към тройката Юпитер-Нептун- Хирон и  това увеличава вероятността да бъдете подведени и разочаровани от ваши приятели или съмишленици. В тази посока най-труден ще ви бъде денят петък.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица имат да решават различни по характер проблеми които изискват еднакво количество внимание и усилия. Втората половина на седмицата е по-благоприятна за реализация на вашите планове и намерения. За да имате успех обаче е необходимо да възпирате в определени граници импулсивната си природа и да премисляте добре какво говорите и какво правите.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец седмицата носи важна промяна в деловата сфера. Възможно е да получите интересно предложение за съвместна дейност, ако търсите работа да ви поканят на интервю или да ви дойде нова идея накъде да насочите бизнеса си. Можете да разчитате на морална и финансова подкрепа от близките си, но преценете добре обстоятелствата преди да се впуснете в нещо съвсем ново. Съзнателно или не може да ви бъде подадена погрешна информация,която да ви подведе в преценката.

Земни знаци


Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец в първата половина на знака през тази седмица трябва да са със стегнати куфари, готови за пътуване. Движението е много важно през следващите дни, не стойте на едно място, не се отпускайте, а гледайте умът и тялото ви да са активни. Известна нестабилност има в средата около вас. По различни причини ще ви бъде трудно да разчитате изцяло на техника и на хора. В края на седмицата може би ще трябва да сложите точка на дългогодишно приятелство или да излезете от кръга на хора, с които сте споделяли интереси и сте имали обща цел.


За родените под знака Дева или с асцендент в Дева настъпва благоприятен период наситен с много възможности за професионален растеж. Възможно е да получите добри предложения за работа или за изгодна сделка. Проявявайте великодушие и повече разбиране към мнението на другите. Вторник и сряда са вашите дни, в четвъртък обаче бъдете внимателни, вероятни са изненади от колеги. В събота и неделя отделете достатъчно време разтоварване  на напрежението и пълноценен отдих.


За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои напрегнато ежедневие до края на седмицата. В работната ви среда предстоят размествания и промени в положителна посока. В сряда можете да разрешите служебен спор като извлечете максимално полза за себе си и за тези, с които работите, особено ако сте склонни на дребни компромиси. За четвъртък и петък не оставяйте решаването на финансови дела, още повече ако разчитате на постъпления от чужбина.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци следващите дни създават благоприятна среда за полезни контакти, преговори, привличане на съмишленици за разрешаване на важни професионални проблеми. В понеделник и вторник бъдете внимателни при решаването на финасови дела. Срядата е благоприятна за тези, които търсят работа. В четвъртък и петък обстановката около вас се наелектризира, възможни са стресови моменти, проблеми с машини и техника, разочарования от колеги и удари под кръста.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни предстои напрегнат период. В понеделник и вторник е важно да отстоявате позицията си независимо от противодействието, което срещате. В сряда и четвъртък можете да направите много за увеличаване на доходите си стига да проявите известна гъвкавост, следвайки интуицията си. Не взимайте повече от това, което ви се полага и не разчитайте на лесна печалба. Възползвайте се от благоприятния момент, защото в неделя Венера излиза от знака Телец.

Водолей
Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей през тази седмица може да се чувстват странно поради динамиката на ситуациите, в които попадат. Средата на седмицата носи контакт с нови и интересни хора, промени в работната среда, откриване на нови възможности за професионален растеж. Някои от плановете ви ще претърпят генерална промяна. Информация свързана с деца може да ви покачи адреналина.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои напрегната седмица, в която няма да липсват различни по характер емоции. Тези от първата половина на знака ще имат повече служебни ангажименти като част от енергията ще отива за решаването на чисто технически въпроси. Сряда и още повече четвъртък са дни, за които е добре да планирате най-важните неща от тази седмица. Ще трябва да бъдете обаче по-бързи и решителни, за да имате успех.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата носи противоречиви тенденции. Вашата настойчивост по определен въпрос може да даде добри резултати и да ви донесе добри доходи. Авантюристичният подход ще ви е от полза, но избягвайте непочтените методи и съмнителните сделки. В сряда, четвъртък и петък имате подкрепата да осъществите намисленото, но бъдете нащрек, защото ви очакват изненади.


За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоят дни на повече и по-сериозни ангажименти, както професионални, така и лични. Периодът е благоприятен да планирате ремонт в дома или преместване на офиса. В четвъртък и петък вероятно по-силни емоции ще предизвика ситуация около здравето на близък човек. В емоционалния ви живот настъпва оживление, което може да даде плодове в следващите седмици.

Луната през тази седмица се движи през знаците Везни, Скорпион и Стрелец през втора четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    3. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии
    5. gravatar Антоанета Илиева Гужгулова/по баща Атанасова за Годишен хороскоп 2022 по зодии