Седмичен хороскоп 31 август-6 септември 2009г.

Пълнолуние в в петък

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен в първата декада на знака продължава влиянието на напрегнатия аспект между Марс и Меркурий. От марсовите хора се изисква да бъдат много гъвкави в отношенията си с околните, особено с близките си, за да се възползват от общия позитивен фон през този период. За родените в първата десетдневка на април изсипва с пълни шепи романтика и емоционална приповдигнатост, които най-силно ще усетите в края на седмицата. Не оставайте сами в почивните дни, бъдете сред приятели и обичащи ви хора.


Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв дните и през тази седмица ще се радват на подкрепата на Венера, която се движи през вашия знак. Освен,че ще ви помага да внесете повече свежест и романтика в личния си живот,тя заедно с други участници в космичния танц ви създава добри и реални възможности да подобрите материалното си състояние. Дните на пълнолунието в края на седмицата могат да се окажат резултатни в това отношение.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои интересна седмица, в която на преден план ще бъдат срещите – формални или неформални. Контактите с нови хора и попадането в различни по характер ситуации ви създават нови възможности, но ще изискват от вас да действате бързо и умно. Постарайте се да отхвърлите по-важните неща до края на седмицата, защото от следващия понеделник Меркурий тръгва в обратна посока и това ще трае до края на месец септември.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстоящата седмица може да се окаже твърде напрегната, особено ако сте поели повече ангажименти и времето ви се окаже недостатъчно. Търсете съдействието на хората, с които работите заедно. Проявете настойчивост и се постарайте да доведете нещата до финал. Разчитайте на своя чар и също така на помощта на Венера,която по пълнолуние ще ви подкрепи да намерите верния тон и да постъпите по най-добрия начин.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева продължава тенденцията от миналата седмица. Неблагоприятната позиция на Меркурий ви подтиква да говорите или вършите прибързани неща, а също така и да поемате недобре обмислени ангажименти. Пълнолунието в края на работната седмица може да ви създаде конфликти с партньора, нещо което можете да избегнете, ако проявите повече гъвкавост и отстъпчивост. Прегледайте си плановете за месец септември и отчетете факта, че от 7ми до края на месеца Меркурий е ретрограден.


За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата започва динамично и очакването е да приключи с добри резултати. Ще имате желание да се освободите от нещо или от някого в буквален и в преносен смисъл. Макар да е лято, за вас сега започва период на разчистване или по друг начин казано- на преструктуриране. Пълнолунието в петък може да ви донесе дивиденти отдалеч. Сега сте в юпитеровия период на годината и е време за събиране на реколтата. Не отлагайте решаването на важни делови въпроси за следващата седмица,когато Меркурий става ретрограден.


Въздушни знаци


За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци продължава тенденцията от предната седмица. Ще трябва да се въоръжите с повече търпение и да се опитате да държите под контрол емоциите си. Меркурий е все още в неблагоприятна връзка с Марс и ще ви създава главоболия поне докато премине пълнолунието в края на седмицата. От следващата пък,още в понеделник, господарят на вашия знак тръгва назад и ще трябва отново да се връщате към стари,неразрешени проблеми.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни движението на Меркурий в този период се оказва важно. През тази седмица той е все още директен, но пък прави неблагоприятен аспект с Марс и това в голяма степен влияе на нервната ви система. От следващата седмица пък тръгва в обратна посока и ще ви накара да се захванете отново с недовършена работа или с некачествено направено изделие. Венера от лъв обаче ви дава своята и на всичките ви приятели подкрепа.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей продължава благоприятната тенденция за раздвижване в емоционалната сфера. В личното ви поле на интереси има вероятност да настъпят промени, да навлязат нови хора и един (една) от тях да стане по -важен за вас. От вас се иска по-голяма активност и следване на набелязаната цел. И не отлагайте, защото от следващия понеделник Меркурий става ретрограден, а както вече знаете предстоящият период от три седмици не е за решаване на важни служебни и лични дела.

Водни знаци

Рак
Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак в първата декада на знака през тази седмица се радват на добър жизнен тонус и мотивация за действие. В дните на пълнолунието четвъртък, петък и събота тази вътрешна приповдигнатост може да ви дойде в повече. Ако имате възможност-почивайте. Моментът е подходящ за отпуск и разтоварване за родените във втората декада на знака. Обещание за забавление, пътуване и интересни преживявания в края на седмицата.


За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион продължава периода на емоционална приповдигнатост. Чувствате се претоварени със задължения, за част от които не би трябвало да носите отговорност. Както винаги успешно ще се справите със всичко, но ако имате наистина важни неща да свършите, направете го до края на тази седмица. От следващата Меркурий тръгва ретрограден и ще ви създава немалко пречки в реализация на плановете до края на септември.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби месец септември се очертава да бъде много емоционален. И то в позитивен план. Не че ще ви бъде много лесно и не бива да се отпускате разбира се, но очаквайте хубавото и то ще се случи. По пълнолуние, в края на работната седмица, емоциите може да ви дойдат в повече, но пък ще ви дадат по-голяма яснота. Бъдете внимателни както в отношенията си с околните, така и в боравенето с метални предмети.

На 4 септември 2009г в 19:02 ч.бг.вр., Пълнолуние в 12 гр. Дева-Риби
Луната през тази седмица се движи през знаците Козирог, Водолей,Риби, Овен през втора и трета четвърт.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии