Пълнолуние в неделя в Близнаци-Стрелец

Седмичен хороскоп  1-7 юни 2009г.
Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
Родените под знака на Овен или с в Овен през тази седмица имат подкрепата на повечето от планетите. Господарят на вашия знак Марс навлиза в Телец и получава силен енергиен заряд от Плутон в Козирог. Това от една страна ви прави по-разумни и прагматични, а от друга дава шансове за развитие на много от вашите инициативи. Венера е почти през цялата седмица е във вашия знак и близо до Марс. На мъжете носи подкрепата на жени, а на жените дава шанс в любовта. Седмицата е добра за всякакви начинания, за начало на проекти с дългосрочен договор, но също така и за начало на нова емоционална връзка.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстоящата седмица е изпълнена с ярки емоции, една част от които ще бъдат провокирани на работното място от колеги. Може би ще трябва да поемете по-голям дял от задълженията или да замествате някого, точно когато и вие сте натоварени с повече работа. От четвъртък нататък при вас започват да влияят напрегнати конфигурации, заради които има вероятност от здравословни неразположения. Пълнолунието в неделя може да ви опъне нервите и да внесе напрежение в отношенията ви с приятели.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстои динамична седмица. Слънцето навлезе в Близнаци и на много от вас ще се наложи да си направят равносметка на изтеклата половина от личната слънчева година. Ще се освободите от някои илюзии, ще преразгледате взаимоотношенията си с някои хора и както се очаква от позитивната ви природа, ще се устремите с оптимизъм напред. Юпитер и ще бъдат в съвпад още известно време, което ви прави податливи на чужди внушения. В почивните дни не се хващайте на бас, защото най-вероятно ще загубите. Пълнолунието може да ви донесе някои неприятни изненади. Слушайте вътрешния си глас и силната интуиция -те няма да ви подведат.

Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец получават силна подкрепа от навлизането на двете най-емоционални планети Венера и Марс в техния знак. При вас може да се очаква напредък в интимните отношения, начало на нова връзка или развитие в благоприятна посока на вече съществуваща. Една стара идея очаква да и обърнете внимание и да се захванете сериозно с нейната реализация. Очакват ви повече разходи през следващите дни, но и приходи ще имате стига да имате желание за работа.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на работната седмица дава отлични възможности за реализация и себедоказване. Господарят на вашия знак- Меркурий вече се движи в права посока и ви дава “карт бланш” да стартирате нови проекти. Някои от тях са свързани с пътуване надалеч, разглеждане на забележителности и приятно изживявания с приятели. За всичко това ви съдействат Марс и Венера, които се движат през Телец. Планирайте си така нещата обаче, че в неделя по пълнолуние да не се налага да шофирате. Това се отнася най-вече за родените в средата на зодията.

Козирог
На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог седмицата носи раздвижване в работната среда. Имате някои стойностни идеи за промени, а и мотивацията ви е на добро ниво, така че остава да не умувате повече, а да действате. Подгответе се за битка с хора, с които споделяте едно работно място. До четвъртък имате отлични шансове да се справите с конкуренция или с тези, които ви пречат по един или друг начин. В края на работната седмица и в почивните дни обаче бъдете внимателни особено по отношение финансови дела.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци настъпва относително благоприятен период. Господарят на знака Близнаци-Меркурий се движи вече в права посока, с което отпадат наложените от него в последните двайсетина дена ограничения. Втората половина на седмицата обаче е неблагоприятна и то най-вече за родените в средата на зодията, т.е. тези които през тази седмица имат рожден ден. Слънцето е в квадрат със Сатурн, но към това се добавя и пълнолунието в неделя. Опозицията на Слънцето и Луната е в Близнаци-Стрелец. Има вероятност за травми в бита и на работното място, възможни са инциденти, затова спазвайте правилата като шофьори и като пешеходци. При някои може да има проблеми със здравето, активиране на хронично заболяване или внезапно влошаване.

Везни
За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни, Луната във Везни в началото на седмицата фокусира вниманието върху оценката на това какъв човек сте и още повече какъв специалист в дадена област. Няма да ви е трудно да докажете и на другите и на себе си, че имате висок потенциал. Ако водите дело, то през тази седмица е възможно да излезе решение във ваша полза. В събота господарката на вашия знак – Венера влиза в знака, в който се чувства най-комфортно и оттам ще ви дава подкрепата си през следващите дни и седмици.


Родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей са в Марсовия период на личната си слънчева година – време на активни и ефективни действия. През тази седмица можете да разчитате както на морална, така и на материална подкрепа от много страни. Част от вас ще бъдат във фокуса на събития от значение за повече хора, ще имате достъп до голямо количество информация, с обработката и препредаването на която обаче трябва да бъдете много внимателни. Втората половина на седмицата може да ви сюрпризира с някои разногласия с брачния партньор или с дългогодшния приятел(ка)

Водни знаци

Рак
За родените със в Рак и с асцендент в Рак настъпва период на повече разнообразие в ежедневието. Ще ви вълнува нов интересен проект, който ще ви даде шансове да се чувствате пълноценен участник в нещо значимо, но и забавно. При някои от вас ще се появят възможности за пътуване в чужбина, а при други да разширят контактите си с хора, които живеят надалеч. Важна роля в проектите и тяхната реализация играят близки млади хора – братя,сести, братовчеди. Четвъртък може да се окаже твърде напрегнат за вас. А в неделя по пълнолуние избягвайте конфликтните ситуации.

Скорпион
За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата обещава бързо развитие на ситуации на работното място. Двамата господари на знака Скорпион са в хармонична връзка и подтикват към активни и ефективни действия. За тези, които нямат работа, но търсят такава, планетите съдействат да получат добри предложения. За да имате успех, трябва да покажете знания и много добри умения. Възможно е близък човек да ви помогне в решаването на технически проблем, покажете му, че оценявате това.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица е твърде противоречива. От една страна имате подкрепата на планетите да раздвижите някои страни от живота си, които в последно време са в застой. В тази посока можете да разчитате на приятелите си. От друга страна обаче инициативата ви ще бъде спъвана на различни нива, от хора било то близки или не. Втората половина на седмицата е изпълнена с напрежение и тревожно очакване породено от настъпващото пълнолуние. Родените в средата на знака трябва да бъдат внимателни към здравето си. Възможни са психосоматични реакции на емоционално предизвикателство- активиране на хронично заболяване, покачване на кръвното налягане, остри проявления на алергия към храни, медикаменти или цветен, прашец или отключване на нов здравословен проблем.

Луната през тази седмица се движи през знаците Дева, Везни, Скорпион и Стрелец през втора четвърт.

В събота – 6 юни е Черешова , отдайте почит на починалите си близки!

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 коментара so far »

  1. venec каза,

    Писа на юни 13, 2009 @ 0:35

    Добър вечер , г-жо Дачева, аз съм зодия БЛИЗНАЦИ с асцедент РАК /05.06.1961г./, по достоверни са хороскопите с асцедента , осъществи се пътуване в чужбина , тази седмица има раздвижване в приятелството ми . Това важи ли и за годишните хороскопи ? С преминаването на Сатурн във Везни асцедент Рак ще бъде ли засегнат? Благодаря Ви !!!!!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 13, 2009 @ 10:38

    venec,
    да, когато четете хороскоп, винаги гледайте и написаното за асцендентния ви знак.
    Да, когато Сатурн навлезе във Везни, в някакъв период от време ще направи квадрат към хоризонта Рак-Козирог.

  3. venec каза,

    Писа на юни 13, 2009 @ 23:26

    Бъдете жива и здрава , много са вярни хороскопите .

  4. христо каза,

    Писа на юни 24, 2009 @ 10:12

    здравей те,казвам се христо и съм от гр.Лясковец.Собственик съм на салон за Масажи и “качествен живот” и съм роден 1979г,зодия стрелец:винаги са ме вълнували космическите неща,незнам защо е така, но има и някаква сила който явно управлява живота ми и аз май съм само проводник.Мога ли да помоля за нещо по подробно да ми кажете относно зодията ми и можеби някой прекрасни бъдещи важни събития:Благодаря ви от сърце.

  5. христо каза,

    Писа на юни 24, 2009 @ 10:13

    незнам испитах някак прекрасно чувство на покой след като ви писах преди малко.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на юни 24, 2009 @ 19:49

    христо,
    разходете се из сайта и ще намерите някои подробности за Стрелеца. Има годишен хороскоп за Стрелец, любовен хороскоп по лични години, тълкуване на името ви Христо и други, надявам се полезни и позитивни неща :) Въпроси можете да задавате във форума. Подробен анализ на рождените ви данни обаче е най-добре да стане в лична астроконсултация.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии