Седмичен хороскоп 2-8 ноември 2009г.

Пълнолуние в понеделник, в Скорпион-Телец

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата, която започва с Пълнолуние в знака Телец, поставя редица изисквания.На първо място това е добра организация на времето и хората, а също така поставянето на ясни и достижими цели. На второ място е работата в екип. Дори да трябва да взимате самостоятелни решения, отделете достатъчно време и внимание да се ориентирате в нагласите и мненията на хората, с които работите. Немалка част от вниманието ви през тази седмица ще бъде ангажирано с обстоятелства около човека, с когото сте емоционално обвързани.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв началото на седмицата може да е донякъде стресово. Ако запазите самообладание в понеделник и не отговорите на провокациите на разни хора, във вторник ще намерите решение на проблема. Сряда и четвъртък са подходящи дни за преодоляване на бюрократични пречки, особено свързани с образователната система. В тези дни можете да разчитате както на личните си качества така и на активната подкрепа на приятели.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичната обстановка е заредена с поредица от предизвикателства,които ще ви дадат възможност да проявите вашата щедра и отзивчива природа. Не всичко е така както изглежда на пръв поглед. В понеделник премисляйте добре преди да кажете или да направите нещо,за което после да съжалявате. Отнасяйте се внимателно и към здравословни неразположения. Седмицата за вас не е благоприятна за взимане на важни решения по делови въпроси.

Земни знаци

Телец
За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  седмицата може да започне твърде нервозно. Източник на напрежението може да е член на семейството или родител. Пълнолунието е във вашия знак и създава предпоставки за избухливост, която може да ви коства разваляне на отношения с някой, на когото държите. Вслушвайте се в идеите идващи от партньори или съдружници, или колеги – това може да се окаже златна жила, която можете да разработите с успех в бъдеще.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата обещава решаване на важен проблем. За някои той е свързан с образованието – насрочване на дати за изпити или получаване на административно съгласие по ваше искане. За други вниманието ще бъде съсредоточено върху лично или служебно МПС, неговото купуване, продаване или ремонт. В сряда и четвъртък астрологичният фон е подкрепящ, но се подгответе и за изненади.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстои натоварена седмица. Някои уговорки с контрагентите ви ще бъдат спазени, а други не, което може да създаде напрежение в работната среда и да ви накара да бъдете по-директни към някои хора. Въпроси свързани с обзавеждане на офис или друго работно място, търпят развитие и отиват към положително разрешаване. Четвъртък е подходящ ден за уреждане на финансови въпроси.

Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои динамична седмица. Налагането на личния авторитет на всяка цена в понеделник може да бъде нож с две остриета и да изиграе както положителна така и отрицателна роля. Моментът е добър за оценка на резултатите постигнати до сега и за генериране на нови идеи,подкрепа за което ви дава съвпадът на господаря на знака ви Меркурий със Слънцето в сряда. В емоционалния ви живот настъпват промени, не пропускайте възможности за срещи в четвъртък.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през тази седмица трябва да проявят по-голяма решителност и отговорност в делата си. Не отлагайте решаването на важен проблем за по-нататък, а застанете смело срещу него –  “очи в очи”. Четвъртък по обяд е подходящ момент за целта. Пазете се от психическо и емоционално претоварване, а родените в първите градуси на знака да не вдигат тежко.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей  седмицата носи очакване за успех и резултатност. Може да получите похвали за добре свършена работа,което от една страна е добре,но от друга може да ви навлече гнева на хора, които са пренебрегнати от шефа ви. В сряда имате възможност още веднъж да блеснете с нова идея или добре аргументирана позиция. Четвъртък е ден за любовни срещи или поне за приятно прекарване на времето с интересни хора.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстои много емоционална седмица. Една от астрологичните причини е пълнолунието по една от най-емоционалните зодиакални оси Скорпион-Телец. Понеделник може да ви се стори твърде кратък заради напрежението вътре във вас, но останалите дни обещават по-скоро хармонично изразяване на енергията. Съвпадът на Меркурий и Слънцето в средата на седмицата може да се окаже отправна точка за едно по-специално приятелство.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион искат или не искат са въвлечени във водовъртежа на събития, които касаят професионалната сфера. Пълнолунието ангажира вашия знак по оста Скорпион-Телец и не може да ви остави безучастни. Така че ще трябва да вземете страна или пък направо вие да “поведете хорото”. Успехът ви зависи от това до колко е широка базата,на която можете да стъпите.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица обещава интересни изживявания. Имате на разположение информация, от която могат да произтекат различни позитиви за вас. Ако учите, то тази седмица е добър период за успешно полагане на изпити, защита на дипломна работа или представяне на свой проект. Съвпадът на Меркурий със Слънцето активира интелекта и подтиква към говорене и писане. В служебните ви взаимоотношения е назрял конфликт, който ще си изрази през следващите дни.

На 2 ноември.2009г, понеделник, в  21:13:48 часа Слънцето и Луната са в опозиция в 10 Скорпион-Телец.
На 4 ноември 2009г, сряда, около 19 часа  Нептун завършва ретроградната си фаза.
На 8 ноември 2009г – неделя, в 2:23:21часа сф.вр.,Венера преминава в знака Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците Овен, Телец, Близнаци, Рак и Лъв в трета четвърт.

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии