Пълнолуние в Риби-Дева

Седмичен хороскоп
9 – 15  март  2009 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен седмицата предлага изпълнени с въодушевление и ярки емоционални изживявания дни. Венера, която се движи през вашия знак, прави хармоничен аспект с Юпитер и създава добри условия за устройване на ново работно място, за установяване на стабилни и дългосрочни отношения с партньори. Венера обаче е ретроградна и ще ви подтиква да бъдете твърде разточителни и непремерени в раздаването на време, емоции и пари на другите.

Лъв
За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв седмицата ще бъде изпълнена с ярки, запомнящи се изживявания. За някои от вас дните около Пълнолунието могат да се окажат късметлийски и да ви напълнят джобовете с пари, които не сте очаквали. Може да получите известие за разрешение за кредит от банката  или пък, че унаследявате далечен роднина. Пазете си сърцето, в буквален и преносен смисъл, защото то може да пострада от силни емоции – били те  радостни или тъжни.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец дните на Пълнолунието могат да станат повратна точка в планове за преустройство, ремонт, разширение, реконструкция на жилище, офис, друго работно помещение или част от сграда. Прекомарната отдаденост на служебните ангажименти може да ви доведе до сериозни разногласия с членовете на семейството ви. Дните около Пълнолунието са рискови за здравето ви.

Земни знаци


За родените под знака на Телец или с асцендент в Телец предстои динамична седмица. Господарката Венера  тръгна ретроградна и в емоционалния ви живот може да настъпят някои промени. Можете да разчитате на подкрепата на влиятелен приятел, но същевременно е добре и да си пазите гърба. Скрито от вас тече процес, който скоро ще излезе наяве. Бъдете търпеливи и не натрапвайте идеите си, колкото и значими да са за вас, особено в сряда на Пълнолуние.

Дева
Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева в следващите дни ще имат раздвижване в социалния живот. За тези, които търсят работа, дните около Пълнолунието носят възможности за нови начинания, предложения за работа или за съвместна дейност. Подкрепа можете да получите от хора, при които сте работили и които ви познават отдавна и могат да ви дадат добри препоръки. За тези, които имат проблеми със сърцето, дните около Пълнолунието са рискови.

Козирог
Родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог през тази седмица могат да натрупат позитивен емоционален потенциал от общуването с близките си. Някои от вас в дните на Пълнолунието могат да срещнат неразбиране от чиновници и поради тази причина ще трябва да отложат за неопределено време част от плановете си. Ако не сте готови на компромис, ще трябва да преразгледате вариантите и да търсите други начини за справяне.

Въздушни знаци

Близнаци
Родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци през тази седмица трябва да си наложат по-бавен ритъм с по-малко очаквания и претенции както към себе си, така и към околните. В дните около Пълнолунието ситуацията на работното ви място може да се окаже напрегната и е много важно как ще отреагирате на предизвикателствата. Вероятността да си развалите отношенията с хората, с които работите (и/или живеете) е твърде голяма. Премисляйте добре преди да реагирате и не избързвайте с взимането на крайни решения.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни могат да направят много за професионалните си взаимоотношения през тази седмица. Някои нови обстоятелства могат да ви сварят съвсем неподготвени. Венера е ретроградна и трябва да бъдете много коректни към партньорите си, за да се разгърне потенциала на връзката между нея и Юпитер в позитивна посока. Не позволявайте да бъдете въвлечени в интрига,особено внимателни  в това отношение бъдете  в дните около Пълнолунието.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей съвпадът на Слънцето и Уран през тази седмица може да донесе неочаквани ситуации, в които вашата бърза и адекватна реакция ще бъде от голямо значение. Бъдете внимателни с финансите си, вероятността от загуби е реална особено по Пълнолунието. Тези дни са неподходящи за планилани операции.


Водни знаци

Рак
Родените със Слънце  в Рак и с асцендент в Рак през тази седмица ще бъдат подложени на смесени влияния. Венера и Юпитер заедно дават надежди за решаване на труден финансов въпрос, от който зависи бъдещето на дейността ви. Ретроградността на Венера може да постави някои условия. В дните на Пълнолуние – вторник, сряда и четвъртък ще бъде много важно да сдържате своята раздразнителност и да не позволите на емоциите ви да излязат извън контрол.

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион са пред прага на значими промени в емоционалния живот. Ако ви влече към експерименти обаче, резултатът може да се окаже не според очакванията ви. В материалната сфера ви очаква благоприятно раздвижване. Налице са условия за придобиване на имот – терен за строеж, къща или апартамент. Ситуацията, в която ще попаднете не е от най-леките, но вие сте в състояние да преминете успешно през нея.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстои напрегната седмица, в която двете светила – Слънцето в Риби и Луната в Дева застават едно срещу друго. Можете да очаквате изненади от партньорите си, но също така и собствените ви реакции могат да се окажат неадекватни и ненамясто. Ако имате възможност, отлагайте взимането на важни решения. Дните на Пълнолуниета са рискови за здравето ви.

***

На 11 март, сряда, в 02 36 часа е Пълнолуние по оста Риби-Дева. Пълнолунието се развива в близост до опозицията – Уран,което създава предпоставки за аварии, инциденти, терористични акции, земетресения и други природни бедствия.
На 15 март, неделя, сутринта преминава от Водолей в Риби.
Луната през тази седмица се движи през знаците Лъв, Дева,Везни и Скорпион във втора и трета четвърт.


Във вторник от 10 часа в “Каталог” по тема:

“Избор на подходящ ден за сватба според астрологията”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 коментара so far »

  1. Михаела каза,

    Писа на март 11, 2009 @ 13:01

    Здравей,Муси!Би ли могла да ми кажеш,най-общо,как би се отразило това пълнолуние Дева-Риби,на човек,при който това съвпада с оста АЦ-ДЦ.Благодаря ти,предварително!

  2. Муси Дачева каза,

    Писа на март 11, 2009 @ 22:36

    Михаела,
    зависи къде е Слънцето и къде Луната.
    Ако Слънцето е на асцендента, това значи че и Уран е там, а Луната и Сатурн са на десцендента. В зависимост от темперамента и други лични характеристики, може да доведе до намирането на необичайно, нестандартно решение на някакъв важен за човека въпрос. Възможно е да настъпи промяна в начина на живот, при която инициативата е на самия човек и той ще трябва да вложи повече лична активност, за да бъде тя осъществена при това с немалко съпротива от външни обстоятелства.
    В обратния случай, когато Слънцето е на десцендента, заедно с Уран, а Луната и Сатурн са в началото на първи дом, или в края на дванайсети дом активен фактор са други хора- брачен партньор, колеги, съдружници. Възможно е предложение за брак при дълга емоционална връзка или предложение за работа. Периодът е добър за активен социален живот, за създаване на повече контакти, за сключване на трудови или граждански договори. Но тук също има някаква форма на противодествие, на вътрешна съпротива,критичност и колебание.

  3. Михаела каза,

    Писа на март 12, 2009 @ 0:53

    Благодяря,Муси!При мен е втория случай,със Слънце и Уран на ДЦ и наистина и аз така ги усещам нещата.А специално за това затъмнение,ретроградната Венера,която се е запътила към 7-мият ми дом,дали няма да ми изиграе някоя лоша шегичка.

  4. Весела Маркова каза,

    Писа на март 29, 2009 @ 8:06

    Здравейте Муси,
    Не зная дали е подходящо тук да ви попитам и помоля за съвет. Предстои ми секцио и лекарката ми предложи да си избера ден около 22 април, по-точно след 22 април. Спрях се на 24 април. Моля ви посъветвайте ме подходяща ли е тази дата. Бебето е момче и ще се казва ДАНИЕЛ.
    Много благодаря

  5. Весела Маркова каза,

    Писа на март 29, 2009 @ 8:08

    Извинявайте забравих да добавя моята рождена дата 5 септември 1976,
    зодия ДЕВА асцедент ДЕВА

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на март 29, 2009 @ 19:47

    Весела Маркова,
    “Избор на дата за секцио” се обсъжда в лична астроконсултация.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии