Седмичен хороскоп 3-9 август 2009 г

    Пълнолуние в четвъртък в Лъв- Водолей

      Муси Дачева

    Огнени знаци

    Овен

    За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен началото на седмицата подлага на изпитание вашата издържливост и умение да излизате от трудни ситуации читави. Необходимостта да се отзовете на нуждите на близък до вас човек, роднина или колега, може да обърка плановете ви за почивка. Шансът е на ваша страна и макар с известно забавяне можете да реализирате плановете си за този период, в дните от сряда нататък. Пред вас се откриват възможности за полезни,в дългосрочен план, контакти. Любовният ви живот е в подем и не изпускайте възможностите, които ви се предлагат както за забавление така и за създаване на сериозна връзка.

    Лъв

    За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв в първата половина на знака дните между Пълното слънчево на 22 юли и предстоящото пълнолуние в четвъртък – 6 август, могат да се определят като критични. При някои резки промени настъпват в здравния статус,като не са изключени инциденти на сърцето или мозъка, дори катастрофи на път. При други,свързани с Лъва, изискванията на момента са повлияли емоционалните или служебни взаимоотношения в една от двете крайности – силно негативно или силно позитивно. Пълнолунието подтиква към равносметка и доизчистване на ситуациите.

    Стрелец

    За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец астрологичният фон като цяло е позитивен и подкрепящ. Периодът е подходящ както за почивка и разтоварване от стреса, така и за активна работа, с която ще натрупате позитиви за в бъдеще. Ако по някакъв начин успеете да съчетаете двете тенденции, което не е невъзможно, ще спечелите много от създала се в момента подходяща ситуация за растеж както в професионален, така и в личен план.

    Земни знаци

    Телец

    Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец през тази седмица, особено в понеделник и вторник имат подкрепата да направят вълнуващо пътешествие с близък човек. Имате възможност да се запознаете с интересни хора и да създадете контакти, с които да разширите познанията си и духовния си кръгозор. За родените в средата на зодията периодът е в значителна степен напрегнат и за да постигнете целите си, ще трябва да положите повече усилия и търпение, особено в сряда и четвъртък, в дните на пълнолунието в Лъв-Водолей.

    Дева

    За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева началото на седмицата е със силен емоционален заряд. Имате възможност да се справите с конкуренти и с хора, които ви предизвикват, като по този начин демонстрирате компетентност и интелектуална сила. Най-благоприятни за тази цел са дните сряда и четвъртък. Господарят на знака ви – Меркурий е в Дева и ви дава пълната си подкрепа. Превъзбудата и пониженото внимание обаче също така могат да ви доведат неприятности на работното място в дните на пълнолуние.Родените във втората декада на знака да бъдат внимателни на пътя като шофьори или пешеходци.

    За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог се очертава плодотворна седмица, в която резултатите ще бъдат пропорционални на вложените преди време интелектуални и физически усилия. Имате добри идеи за екипа си, които се подкрепят от Меркурий, движещ се през сродната ви по стихия- Дева. Проблемът са хората,на които разчитате за тяхното осъществяване. Те или недостигат или нямат нужния капацитет да ги осъществят. В края на август и през септември ще можете да направите промени и да реорганизирате дейността си в положителна посока. Опитайте се да почивате активно, с много движение и освобождаване на задържаща енергия,което ще ви помогне да бъдете по-позитивни.

    Въздушни знаци

    Близнаци

    За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстоящата седмица е заредена с голяма доза въодушевление. При някои причината е в началото на отпуската и свързаните с това предимно положителни емоции. Дните на пълнолунието в средата на седмицата могат да ви предложат неочаквано добри възможности за приятно прекарване на времето в компанията на интересни хора. Ако работите или сега се връщате на работното си място, енергичният Марс в Близнаци няма да ви остави да скучаете. Пригответе се за много работа, но и за добри приходи.

    Везни

    За родените под знака на Везни или с асцендент във Везни астрологичната обстановка обещава повишена жизненост и мотивация за постигане на набелязаните цели. Периодът е добър за пътуване, за почивка в компанията на приятни и интересни хора, за натрупване на много впечатления и укрепване на социалния имидж. За родените в първите градуси на зодията обаче романтична връзка с колега или колежка може да излезе наяве и да създаде напрежение в семейните взаимоотношения, особено в дните на пълнолунието в средата на седмицата.

    Водолей

    За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей предстои забележителна по своята значимост седмица. В четвъртък,рано сутринта, е поредното пълнолуние. Но интересното за вас е,че то се случва при Луна във Водолей и активира важна част от хороскопа ви. Най-силно ще го усетят родените в средата на зодията- тези в края на януари и началото на февруари. Това пълнолуние може да ви донесе много позитиви в средата, в която се движите, стига да се настроите на съответната вълна и да не прибързвате с категорични приказки и действия.

    Водни знаци

    Рак

    Родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак предстоящата седмица ви дава възможност да разкриете в пълна мяра вашата романтична природа. Към вродената си обаятелност можете да добавите хубав тен и по-голяма самоувереност. Венера, която се движи през Рак,ви предразполага към флиртуване, но също така ви дава възможност и за по-сериозни емоционални взаимоотношения стига да бъдете по-инициативни и предприемчиви. Не отказвайте покани, бъдете сред повече хора и поддържайте в активност както тялото така и ума си.

    За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмицата носи противоречиви тенденции. От една страна е добре да си вземете отпуска и да се запилеете нанякъде, нещо към което ви подтикват част от планетите. Но това ще бъде безотговорно към преките ви задължeния и ще е в противоречие с природата ви. От друга страна пълнолунието в четвъртък, 6 август, което ще е в Лъв-Водолей, ще ви постави в особена ситуация, в която ще трябва да правите трудни избори.

    Риби

    За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби седмицата обещава емоционален комфорт, който ще продължава до края на месец август. Използвайте времето, за да изгладите ръбчетата във взаимоотношенията си с обичан от вас човек. В работната ви среда предстоят промени, за които сега някой прави плановете и разглежда вариантите. В отношенията ви с родители и (или) брачен партньор назрява конфликт, който ще се изрази през следващата седмица, опитайте се отсега да омекотите ситуацията, доколкото това е възможно.

    Марс се движи през Близнаци.

    Венера се движи през Рак.

    На 3-ти август,сутринта, Меркурий навлиза в Дева.

    В четвъртък, към 03:53 часа, Пълнолуние в 13-я градус на Лъв- Водолей

    Луната през тази седмица се движи през знаците Козирог, Водолей и Риби, през втора и трета четвърт.

    Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

    Напишете коментар

    Name: (задължително)

    E-mail: (задължително)

    Website:

    Comment:

  1. Най-Нови Мнения във форума
  2. Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии