Пътуване за Рака, нова работа за Дева

Седмичен хороскоп

19 – 25 януари 2009г.

    Муси Дачева


    Огнени знаци

    Овен

    Родените под знака на Овен или с асцендент в Овен през тази седмица могат да разчитат на съдействието на жени. Това ще ви помогне да разрешите назрял конфликт на работното място. Отново ще се занимавате с проблем, който сте смятали за приключен преди време. Срядата е добър ден за вас, в който можете да докажете своята правота. В петък и в почивните дни можете да изпаднете в ситуация “двама се карат -трети печели” и вие да сте в позицията на “трети”.

    Лъв

    За родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв предстои емоционален период от време. Бъдете инициативни и направете предложение, на което партньорът ви не може да откаже. Това в голяма степен ще даде тласък на вашите взаимоотношения и преминаването им на по-високо ниво. Обновление настъпва и в сферата на служебните ви контакти. В края на тази и през следващата седмица ще се появят възможности за разнообразяване на социалния ви живот. Не отказвайте покани за празненства, на които да можете да поразпуснете и да получите интересни предложения.

    Стрелец

    За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец средата на седмицата може да се окаже много динамична. Към вас ще проявят интерес хора, на които сте направили впечатление преди време, преди месец, преди години. Това ехо от миналото може да ви притесни в някаква степен, но същевременно ще стане отправна точка за преценка в каква жизнена позиция сте в момента. За родените във втората половина на знака предупреждението е да бъдат внимателни и да избягват ситуации, рискови за здравето и живота. В края на седмицата Слънцето и са в съвпад, знак който полага началото на нещо ново в живота ви.

    Земни знаци

    Телец

    Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец седмицата предлага богат набор от емоции и то в позитивната зона. Меркурий може в някаква степен да обърква плановете ви, като забавя дългоочаквана информация и ви създава недоразумения с колегите, но останалите участници в астрологичния ансамбъл са благосклонни към вас. Имате подкрепа за делова активност, в която участват чужденци или наши хора, живеещи надалеч. Ретроградният Меркурий понякога е в основата на много добри рационализаторски решения, макар че ако трябва да подписвате договор или споразумение по-добре отложете за началото на февруари.

    Дева

    Родените под знака на Дева или с асцендент в Дева през тази седмица са под силното енергетизиращо влияние на Марс в Козирог, което създава раздвижване както в емоционалната сфера така и в деловия живот. Към вас тече информация, която е добре да пресеете преди да я използвате по предназначение. Ретроградният Меркурий понякога създава илюзорен фон, върху който се развиват нереални очаквания.Родените в третата декада на знака да бъдат внимателни при боравене с техника, режещи инструменти и електричество.

    Козирог

    На родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог в предстоящите дни може да се стори, че времето върви много бързо и не стига да бъде свършено всичко планирано. Четвъртък и петък са заредени с напрежение и трябва да бъдете по-внимателни, ако работите с машини, с техника, ако работата ви изисква силна концентрация. Дните не са подходящи и за далечни пътувания. В почивните дни ще трябва да се съобразявате с капризите на някой, на когото държите.

    Водни знаци

    За родените под знака на Рак и с асцендент в Рак намаляването на работното темпо през тази седмица ще се окаже възстановяващо силите. Но докато Марс се движи през Козирог ще трябва винаги да сте в “бойна готовност”. Добрата новина е, че Слънцето преминава във Водолей и в някаква степен ще се почувствате по-свободни. На работното ви място се е заформила емоционална закачка, на която ако дадете шанс, през следващата седмица можете да берете плодовете и дано да са за добро. БЛагоприятен период за пътуване.

    За родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион седмица създава известно напрежение в домашните дела. Нещо ново идва в дома ви. Гости или нови хора ще раздвижат атмосферата и ще ви извадят от равновесие за няколко дни. Ще ви трябват повече средства, за да покриете някакви разходи. Ако смятате да купувате кола обаче, не бързайте, независимо колко изгодна ви изглежда сега сделката. Моментът не е подходящ. В края на седмицата и през следващата предстои важно събитие в личния ви живот. Дръжте под контрол емоциите си.

    Риби

    Родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби през тази седмица могат да направят много за подобряване на отношенията си с приятели, които са пренебрегнали волно или неволно. Ще ви е нужна подкрепа за ситуация, която ще се развие в средата на седмицата. Родените във втората половина на знака в четвъртък и петък е добре да избягват рискови ситуации както в бита,в боравенето с техника и инструменти, така и в отношенията си с колеги и приятели.

    Въздушни знаци

    Близнаци

    Родените под знака Близнаци или асцендент в този знак през тази седмица ще бъдат под въздействието на очаквания за нещо ново,което ще промени живота им. Засега ситуацията е съвсем неясна. Затова спомагат ретроградният Меркурий и Луната, която предстои да завърши поредната си обиколка около Слънцето. Така, че питайте, разпитвайте, търсете информация, ангажирайте и приятелите си и в края на седмицата, в началото на следващата нещата ще си дойдат на мястото. За тези, които учат, седмицата е добра за взимане на изпити, но се старайте да не закъснявате.

    Везни

    Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни могат да очакват една интересна седмица, в която ако положат повечко усилия и търпение могат да постигнат неочаквани резултати. На работното ви място назряват съществени промени, които в голяма степен ще ви засегнат през следващите седмици. Подробностите може все още да не са стигнали до вас, но при всички случаи улавяте.тенденцията. Трябва да проявите по-голяма инициатива и активност в общите дела. Раздвижване настъпва и в емоционалния ви живот.

    Водолей

    Родените под знака на Водолей или с асцендент в него през тази седмица може да бъдат сюрпризирани с неочаквани предложения. Преценката за тях е твърде индивидуална, но при всички случаи има над какво да се замислите и върху какво да градите планове за бъдещето. Обмислете добре ситуацията, преди да взимате решение, което в някаква степен ще внесе изменения в живота и на други хора около вас. През следващата седмица е Нова и тогава е по-удачно да се правят важни житейски промени.

    ***

    Луната през тази седмица се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей в четвърта фаза.
    Юпитер е в съвпад със Слънцето на 24-ти, събота, в 07:17 соф.вр.

Представяне на седмичния хороскоп от мен,
както и разговор по теми от астрология, номерология или психология,
можете да гледате на живо всяка седмица в предаването “Каталог”,
с водеща Лили Бързева,
по Евроком България,
между 10 00 и 10 30 часа.

Темата на участието ми на 19 януари е:

“Номерологичен любовен хороскоп за 2009 г. по Лични години”

Повторение в 18-1830 часа.

По същото време на 19 януари, ще се излъчи запис на

“Часът на мама” по bTV по темата “Име на дете”.

Моето участие е към 10 30 ч.

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии