Пътувания за Девите, пари за Стрелците

Седмичен хороскоп

27 октомври – 2 ноември 2008 г.

Муси Дачева

Огнени знаци

През работните дни родените в знака ще бъдат твърде ангажирани, за да обръщат внимание на здравето си. Господарят на – Марс е в своя знак Скорпион и получава подкрепа от Юпитер, Сатурн и Уран, което ви дава шанс в понеделник и вторник да се справяте с много сложни ситуации. През тази седмица е добре обаче да сдържате своята избухливост не само, за да не засегнете хората, с които работите, но и заради себе си. Вероятността от рязко покачване на кръвното налягане и претоварване на сърцето е значителна особено в петък и почивните дни.

За Лъвовете от първата декада дните преди Новолунието ще са доста напрегнати и изпълнени с претенции на близките за съдействие и помощ в домашните дела. Венера в Стрелец обаче е изцяло на ваша страна и ще ви помага да се измъквате от неприятни ситуации. Плутон продължава да дава от своята мощна енергия на родените в третата декада на Лъва, насочвайки я към всички онези творчески проекти, по които работите в момента.

Родените под знака на Стрелец могат да очакват приходи от контактите си с хора зад граница, от туризъм, експорт-импорт, от издателите си, от спортна дейност или посредничество. Възможно е да получите покана за участие във форум, конгрес, панаир или друг вид презентация, да ви бъде направено предложение да се присъедините към група, клуб, партия или др.подобно.

Земни знаци

За Телец, родени в средата на зодията, периодът е все още неблагоприятен за голяма физическа активност, но пък разположението на планетите спомага задълбоченият анализ на това, което досега е свършено. Краят на седмицата, след Новолунието, е добър момент за търговски преговори и сключване на сделки.

Родените в знака Дева през тази седмица имат подкрепата на планетите да решат въпрос около недвижима собственост, която споделят с родственици. Ще е нужна обаче отстъпчивост и готовност за намиране на компромисно решение, което да удовлетворява претенциите на всички. За родените във втората декада това може да се окаже много трудно.
На родените в третата декада на Дева Меркурий и надуват платната за пътуване надалеч. За част от тях – по-близки отношения на работното място с колега/колежка. Неочаквани приходи в служебната сметка.

На родените под знака на през тази седмица ще им дойде в повече интересът на околните към тях самите и към дейността, с която се занимават. Напредък в служебните дела им обещават планетите стига да реагират навреме и да се възползват от предоставените им възможности. Финансовата криза в момента работи в полза на родените в средата на Козирога.

Водни знаци

Родените в първата декада на знака Рак са в енергичния марсов период на личната си . Слънцето в съчетание с Марс от Скорпион ви зарежда не само с физическа, но и с голяма доза емоционална енергия. Периодът е добър както за създаване на нова, така и за навлизане в напреднал етап на стара връзка, защо не и за целувки под звуците на Менделсоновия марш.

За Скорпионите продължава добрата серия. Седмицата обещава добри приходи от посредническа, консултантска или преподавателска дейност. Можете да разчитате на подкрепата на приятели или съмишленици за осъществяване на свои планове, още повече ако целта е благотворителност или помощ на нуждаещи се хора.

За родените в знака Риби седмицата носи успешно справяне със служебните ангажименти, обещание за финансова подкрепа от брачен партньор или родственици, или пък заем от банка. Добрата физическа кондиция помага за приключването на енергоемки дела. Втората половина на седмицата е изпълнена с нови надежди и очаквания. Периодът обаче не е благоприятен за пътуване за родените във втората декада на Риби.

Въздушни знаци

За родените в първата третина на Везни планетата на любовта Венера създава благоприятен фон за обучение и добро представяне на изпити, а за тези които търсят работа – интересни предложения.
Родените във втората половина на знака Везни имат възможност да подобрят условията си на живот като си купят ново жилище или преобзаведат старото, но това трябва да става със съгласието и участието и на другите членове на семейството.Не прибързвайте с категорични становища и изчакайте Новата , от четвъртък нататък.

Родените под знака на Близнаци,които търсят работа, да бъдат по-активни, защото в края на седмицата може да се появят интересни предложения. Ако имате проблеми с теглото дните около Новолунието са подходящи за прилагане на диета. А през следващите 2-3 седмици ако посещавате редовно фтнессалона, ще имате много добри и бързи резултати.
Родените във втората декада на Близнаци добре да премислят какво и как говорят на хората, на които държат, защото Меркурий е в квадрат с Юпитер и сваля задръжките, а Венера от Стрелец изисква изясняване на някои обстоятелства от личния живот.

Родените в първата декада на знака Водолей през тази седмица трябва да се въоръжат с търпение тъй като ги очакват изненади от различни места. Някои са приятни, а други не. По-голям контрол върху емоциите ще бъде от полза за социалните ви контакти.Не бъдете категорични в оценките си и се опитайте да преценявате ситуацията обективно.

***

На 29-ти октомври, сряда, рано сутринта е Новолуние в 5-я градус на Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог в четвърта и първа фаза.
Напредва опозицията между Сатурн (в 18-я градус) и Уран (в 19-я градус) в знаците Дева-Риби, която предстои да стане точна.
Опозицията на двете планети носи земни и финансови трусове, повече от обикновено инциденти и катастрофи, терористични актове, социални размирици и политически скандали.

Седмичният хороскоп, както и разговор върху различни астрологични теми,
можете да гледате всеки понеделник
в предаването “Каталог” по Евроком България
между 9 30 и 11 00 часа.

На 3-ти ноември разговор върху темата

“Подходящ партньор и астрология”

Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 коментара so far »

  1. Дони каза,

    Писа на октомври 27, 2008 @ 12:33

    Госпожо Дачева,
    Вие сте не просто астролог, а, ми направо медиум хехехе. За Близнаци, което пишете – потресена съм! Едно, че търся работа, второ, че почнах да ходя на фитнес зала и в началото на другия месец ще си купя карта, трето, че почвам диета от днес (за залата) хехехе. Много се радвам да чуя, че ще има добри и бързи резултати – това е целта.
    Много, много прегръдки и поздрави, и благодаря!!

    ПС: Всеки понеделник чакам с нетърпение да прочета прогнозата. Едва дочаквам хех :).

  2. Спаска каза,

    Писа на октомври 27, 2008 @ 23:06

    Седмичната прогноза Ви е абсолютно точна. Аз съм зодия Дева – родена съм на 16.09.Пишете, че за третата декада е още рано за притеснения, но аз усетих влиянието на Сатурн още лятото – неочаквана промяна в работата – забавяния, противопоставяния с колеги, предателства и т.н. Според Вас кой от месеците е благоприятен за започване на нава работа и ново начало.С уважение – Спаска.

  3. Алекса каза,

    Писа на октомври 27, 2008 @ 23:36

    Аз съм Стрелец и днес наистина взех пари, които не бях планирала и ми дойдоха много навреме че нещо бях позакъсала. Желая ви все такива точни хороскопи да пишете :)

  4. Жени каза,

    Писа на октомври 28, 2008 @ 19:37

    Много ми харесва вашия сайт и редовно го посещавам. Успех! :)

  5. Теодора каза,

    Писа на октомври 29, 2008 @ 11:41

    и аз съм зодия Риби тази опозиция как може да ми повлияе?

  6. Krasy каза,

    Писа на октомври 29, 2008 @ 15:35

    Да много сте прави тази седмица съм луднала

  7. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 31, 2008 @ 0:00

    Спаска,
    вашето рождено Слънце е в 22 градус на Дева. Сега Сатурн е в 18-я градус на Дева, затова е нормално да усещате неговото стагниращо влияние. Но хубавото е, че сте в силната Лична година 8. По отношение смяна на работа, трябва да се анализират пълните рождени данни.

  8. Спаска каза,

    Писа на октомври 31, 2008 @ 13:07

    Благодаря Ви за отговора. С уважение -Спаска.

  9. Наталия каза,

    Писа на ноември 7, 2008 @ 13:42

    ЗДРАВЕЙТЕ Г-ЖО ДАЧЕВА,
    Казвам се Наталия,силно ме вълнува следния въпрос.Кой е най подходящия момент за откриване на фирма.Започнали сме да подготвяме документите,но дали сега е подходящ момент и за теглене на кредит.22.09.1978 родена в 5.50сутринта.
    Благодаря Ви.

  10. Виолета Бойгер каза,

    Писа на ноември 10, 2008 @ 14:03

    Здравейте г-жо Дачева,
    ще Ви бъда много благодарна ,ако Ви е възможно да ме посъветвате. От няколко години със съпруга ми опитваме да се сдобием с поколение ,за съжаление неуспешно. Преди по-малко от месец завърши и нашия първи неуспешен опит ин-витро.Дълбоко съкрушени сме ,но гледаме с надежда към втория опит,който се надявам началото на декември да започне и да доведе до положитилин резултат. Аз съм родена на 01.12.1971 год.Предварително Ви благодаря

  11. Муси Дачева каза,

    Писа на ноември 10, 2008 @ 16:31

    Виолета Бойгер,
    за да ви бъда полезна със съвет, са необходими пълните рождени данни.
    За консултация ми пишете на m_dacheva@abv.bg

  12. Стефанов каза,

    Писа на ноември 12, 2008 @ 5:06

    тука има много верни неща

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии