Рептилоидите са сред нас

Рептилоидите са сред нас – интервю с Кредо Мутуа

 Зулуския шаман и старейшина Кредо Мутуа
 В едно уникално и завладяващо интервю на Рик Мартин големият зулуски шаман и старейшина Кредо Мутуа разказва за извънземните пришълци, които от хилядолетия насочват и се месят в живота на човечеството. Срещи, отвличания, манипулации, следи за тяхното съществуване от най-древни времена и в най-различни народи…

Специални благодарности на xnetbg.com и техния екип!

Често се казва, че местните старейшини, на което и да е племе пазят ключа към Познанието. Това становище се потвърди от интервюто, направено наскоро, в което аз имах голямата чест да разговарям с Зулуския “Зануси” (Шаман) Кредо Мутуа. Кредо Мутуа наближава осемдесетте. С усилията и подкрепата на Дейвид Айк, аз имах възможността да се свържа с доктор Йохан Юберт, който бе така любезен да организира нещата с Кредо Мутуа, и по този начин направи възможно това телефонно интервю с Южна Африка, буквално на другия край на света. Ние от СПЕКТРУМ бихме искали да изкажем нашата дълбока благодарност, както на Дейвид Айк така и на доктор Юберт, за техните огромни усилия да разкрият на света Истината, която този човек знае и пази. За първи път чух за Кредо Мутуа преди пет години. По това време изглеждаше невъзможно да говорим директно по телефона с него, по простата причина, че той живее на място където няма телефон. Когато научих от Дейвид Айк, че е прекарал известно време с Кредо Мутуа, и че той не би имал нищо против да разговаря със СЕКТРУМ, това бе достатъчно за мен. Благодарение на чудото на международните телефонните линии, на 13-ти август ние направихме това, което се превърна в 4 часово интервю! И не, ние няма да съкратим нищо от него, нито ще го разделим на части. Разговора, Ви предаваме дума по дума, тъй като това е начина по който ние работим – уважение към отсрещния както и това да правим добра и почтена журналистика! Кредо Мутуа е човек, който Дейвид Айк описва като: “Най-невероятният, изпълнен с познание човек, който имах привилегията и честта да наричам приятел, гений.” След разговора ми с Кредо Мутуа аз бях на същото мнение. Бих желал да добавя, че той бидейки официално неграмотен, беше достатъчно любезен да произнесе буква по буква всички африкански и зулуски думи, имена за статията. С цел правилното им записване от нас. Тези от вас, които имат познания свързани с Африка може би ще намерят много повече полезни неща за проучване отколкото обикновения читател и всъщност цялото това внимание от страна на Кредо е още една черта от характера на откровен и прецизен човек. Ако напоследък сте чели нещо, което ви кара да се замислите или е предизвикателство към вашата Вяра, това интервю ще ви отведе една стъпка по-нататък. И както винаги се получава, Истината винаги звучи по-фантастично и по-невероятно от самата фантастика. Истината или частите от Истината, които са показани на всеки един от нас са всъщност парчета от по-голяма мозайка или по-голям пъзел, ето защо всеки един от нас прави свои заключения отнасящи се до Истината, която други са споделили с нас.

След като прочетете тази информация ще разберете по-ясно защо има опити гласа на Кредо Мутуа да бъде заглушен, а и също ще можете да оцените смелостта му да каже истината без значение какви ще бъдат последствията за него. И нека да ви представя интервюто без повече въвеждащи коментарии.

Мартин: Преди да започнем искам да Ви кажа, че за мен е голяма чест и привилегия да говоря с Вас, бих искал да благодаря на Дейвид Айк и д-р. Юберт, без чиято помощ не бихме били днес тук. Читателите ни са осведомени и знаят за съществуването на променящи формата си извънземни рептилоидни (влечуги), бих искал да обсъдим тяхното присъствие, тяхната командна структура, йерархия на управление и техните планове, начина им на действие прилагани в днешно време. Така че първият въпрос, който ми се иска да задам е: Бихте ли потвърдили, че на практика в момента на нашата планета има променящи формата си извънземни рептилоидни влечуги? И ако това е така, ако го потвърждавате, бихте ли ни казали какво е особенното при тях? Откъде всъщност идват те?

Кредо Мутуа: Сър, може ли вашият вестник да изпраща хора в Африка?

Мартин: Извинете, не Ви разбрах, бихте ли повторили?

Кредо Мутуа: Може ли вестникът ви да изпрати някого до Африка в близко бъдеще?

Мартин: В момента финансовото ни състояние е такова, че не бихме могли, но това може да се промени в бъдеще и да имаме тази възможност.

Кредо Мутуа: Има някои неща, които бих искал да проверите, независимо от мен. Чували ли сте за страна наречена Руанда, Централна Африка?

Мартин: Да.

Кредо Мутуа: “Боговете, които дойдоха” така ги нарича народа на Руанда, така ги наричат хората на Хуту, както и народа на Уатуси и те не са единствените, които познават расата на завоевателите, наречени Имануела, което означава “Боговете, които дойдоха”. Някои племена в западна Африка като племето Бамбара също ги познават. Наричат ги Зишвези, тези, които дошли преди много, много поколения, дошли от небето, били много развита и напреднала раса, която външно приличала на нас, хората. Думата Зишвези означава: хлъзгави, реещи се същества, които падат свободно от небето и се носят по водата. Всеки от нас тук е чувал за народа на Догон, племена от западна Африка, които до един твърдят, че културата им е дадена и е дошла от нормални хора, но всъщност не са… Племето Догон е едно от многото в Африка, които твърдят, че тяхното племе или техният крал са били открити първи от свръхестествена раса от същества, които дошли от небето. Следите ли ми мисълта, сър??

Мартин: Да, разбира се. Моля продължете.

Кредо Мутуа: Сър, мога да продължавам така с часове, но нека да ви разкажа за моите хора, хората от племето Зулу от Южна Африка.

Продължението на статията:

http://www.fenomenibg.com/modules/news/article.php?storyid=149

 

Няма етикети.

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии