Ретрограден Плутон 2020

Pluto RРетрограден Плутон 25 април-4 октомври 2020

Муси Дачева

Почти през цялата седмица Плутон е стационарен, придвижва се бавно, пет секунди на ден, а в събота става ретрограден. Назад ще измине само два градуса, между 24-я и 22-я в Козирог, от 25 април до 4 октомври. През това време планетата на дълбоката трансформация няма да бъде пасивна, ще прави аспекти с другите планети. Най-важни са съвпада му с Юпитер на 30 юни, опозицията със Слънцето на 15 юли и квадратът с Марс на 13 август.

Съвпадът Юпитер Плутон е един от значимите аспекти през годината, който се случва три пъти. Проявлението му е в много посоки, влиянието му е както върху общностите и проблемите, които ги засягат, така и на личностно ниво. В хороскопа на отделни хора този аспект дава вътрешна сила, твърдост, амбиция за себедоказване, стремеж към властова позиция, която позволява оказване на влияние върху повече хора, месианство. Последното се илюстрира от един от най-богатите хора на планетата-Бил Гейтс, роден на 28 октомври 1955 година, „филантропът“ и „спасителят“, който е готов да ваксинира целия свят.

Ретрограден Плутон ще забави нечии планове за разширяване на властта, за засилване на контрола върху масите, но също така ще постави на ревизия основни концепции в това отношение. Преживяваме времена на жестока борба между доброто и злото, а Плутон има важна роля в нея, и той не е само от едната страна. Ретроградността му дава време за преструктуриране на силите, за проверка на екипировката и готовността за битка в следващите месеци.

Всички права запазени.

Препубликация само с писмено съгласие на автора.

Етикети:

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии