Седмичен хороскоп 26 октомври-1 ноември 2009г.

sv Dimitar Solunski

преминава във

Муси Дачева


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

Нека св. Димитър закриля вас и всички нас, родени на Балканите!


Огнени знаци

Овен
За родените под знака на Овен или с асцендент в Овен следващите дни ще бъдат наситени с ярки и значими изживявания. По-голямата част от вас ще се чувстват вътрешно пренапрегнати,което може да доведе до някои резки реакции и взимане на импулсивни решения, особено в ден като сряда. Заложете на професионализма си, загърбете самодоволството и можете да излезете от всяка трудна ситуация, привличайки за своята кауза подходящите хора.

Лъв
Родените под знака на Лъв или с асцендент в Лъв през тази седмица ще могат да демонстрират пред близките си или пред отбрана публика, ако професията го изисква, силата и красотата на своя талант. Във вторник и сряда обаче се подгответе за сериозна битка,в която може да получите и някои удари под кръста. Вярвайте в себе си и така ще накарате и другите да повярват във вас. Краят на работната седмица и почивните дни ви носят спокойствие и радостни мигове.

Стрелец
За родените под знака на Стрелец или с асцендент в Стрелец предстоящата седмица носи възможности за ползотворни срещи и решаване на наболели въпроси, отлагани досега по различни причини. Пред вас се откриват добри перспективи и можете да привлечете към общото дело нужните ви хора,за да доведете намисленото до успешен финал. Осланяйте се на постигнатото досега,но не бъдете прекалено самодоволни. Успехът е на ваша страна,възползвайте се от добрия шанс в четвъртък.


Земни знаци

Телец
Родените под знака на Телец или с асцендент в Телец  през тази седмица имат отлични възможности да материализират част от своите идеи в реални, зрими и осезаеми неща. С малко усилия от ваша страна можете да предадете доброто си настроение и на околните, което е благодатна основа за постигане на напредък в деловите ви взаимоотношения и може да доведе до сключване на споразумения с дългосрочен ефект. Разчитайте на подкрепа в дните сряда и четвъртък.

Дева
За родените под знака на Дева или с асцендент в Дева седмицата носи промени,които ще им помогнат да навлязат по-надълбоко в ситуация,информацията за която досега е била твърде оскъдна. Сряда и четвъртък са дни, в които можете да осребрите ваша идея или да получите възнаграждение за нещо, което е плод на усилията на повече хора. Бъдете справедливи при разпределяне на полученото,за да съхраните доверието на тези, с които работите съвместно. През тази седмица Сатурн напуска вашия знак за известно време.

Козирог
За родените под знака на Козирог или с асцендент в Козирог предстоящата седмица е много важна поради преминаването на господарят Сатурн в следващия знак,нещо което се случва през интервал от две-три години. Известно напрежение може да усетите в емоционалната сфера и по-специално в отношенията си с брачния партньор още в началото на седмицата. Участвайте в светски събития, където ще можете да създадете полезни за бъдещето ви  контакти. Дните сряда и четвъртък са благоприятни за финансови операции и придобивки от различно естество.


Въздушни знаци

Близнаци
За родените под знака Близнаци или с асцендент в Близнаци предстои интересен период, в който ще се наложи да проявяват типичната за зодията гъвкавост и повратливост. За някои от ситуациите, в които сте били въвлечени от некоректни партньори, ще намерите отлично и носещо ви дивиденти решение, дори това да ви коства много повече усилия. Успехи тепърва ви очакват още повече че през тази седмица вашият господар Меркурий навлиза в дълбоките и мистични води на Скорпиона.

Везни
Родените под знака на Везни или с асцендент във Везни през следващите дни могат да се радват на вниманието на околните. Възможно е да бъдете ухажвани,за да ви привлекат към проект, отбор или клубна дейност. Постарайте се да изглеждате както винаги отлично, защото имате насреща сериозна конкуренция. Имате късмет в паричните дела така че възползвайте се от ситуацията в сряда и четвъртък. През тази седмица Сатурн навлиза в знака Везни и ще оказва влияние върху живота ви по един или друг начин през следващите близо три години.

Водолей
За родените под знака на Водолей или с асцендент във Водолей  предстоящата седмица може да се окаже доста успешна. Не бягайте от работа, не се жалете и резултатите няма да закъснеят. Подкрепа можете да получите от много посоки и не пропускайте да изкажете благодарност, на когото трябва. В работната среда ще се наложи да преодолявате съпротивата на мързеливи и туткави хора,но проявявайте разбиране, такт и търпение. Моментът е добър за пътуване надалеч.

Водни знаци

Рак
За родените със Слънце в Рак и с асцендент в Рак седмицата носи противоречиви тенденции. Имате възможност да се справите успешно с финансов проблем,който засяга вас и близки хора. От понеделник до сряда не предприемайте обаче рисковани операции на своя глава без да съгласувате със специалист или със съответния шеф тъй като нямате поглед върху цялата ситуация. В емоционалната сфера при вас предстоят промени, и то в по-голямата си част позитивни стига сами да не си слагате рамки и ограничения..

Скорпион
Родените под знака на Скорпион или с асцендент в Скорпион през тази седмица вероятно ще усетят ментални импулси,които ще ги подтикнат към взимането на бързи и навременни решения. Ще получите прозрение за много от ситуациите, които до сега са ви били неясни. В средата на седмицата в служебните ви отношения е възможно да изплуват на повърхността противоречия,които да напрегнат деловата атмосфера. Разчитайте на подкрепата на някой,който е бил досега в сянка, на когото не е “давана думата” или пък се намира далеч от вас.

Риби
За родените в зодиакалния знак Риби или с асцендент в Риби предстоящата седмица носи разнообразие от емоции,които с малко повече усилия и себеконтрол от тяхна страна могат да бъдат предимно с ярка позитивна окраска. Можете да очаквате добро развитие в отношенията ви с близки хора на чисто материална основа. Но също така можете да намерите приятели и съмишленици за идеалистична кауза, което да внесе хармония в душата ви и да ви настрои на по-високи духовни честоти.

На 29 октомври 2009г, четвъртък, в  19:10 часа сф.вр.,Сатурн преминава в знака Везни.
На 28 октомври 2009г – сряда, в 13:08 часа сф.вр.,Меркурий преминава в знака Скорпион.
Луната през тази седмица се движи през знаците Водолей, Риби, Овен във втора четвърт.

Етикети: , ,

8 коментара so far »

  1. moon_in_taurus каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 8:28

    Е хайде,край на сатурновата криза за риби,деви,стрелци и близнаци:)))))))))))
    Така ли е Муси?

  2. Violette каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 10:41

    Здравейте г-жо Дачева,
    Аз съм зодия Дева с аксцедент Везни.Това , че Сатурн навлиза във Везни , значи ли , че ще продължи неговото влияние върху мен през следващите 2 год както досега. До сега за мен беше един доста напрегнат период. Благодаря Ви предварително!

  3. Chiara каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 14:34

    Здравейте. г-жо Дачева
    Аз съм родена в началото на зодия Дева.това завръщане на Сатурн другата година ще повлияе ли на хората от първа декада на зодията?

  4. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 15:52

    Chiara,
    в някаква степен може би,ако имате планети след слънцето ви. Ретроградният Сатурн през месец май 2010г ще стигне 27-я градус на Дева, което ще повлияе по някакъв начин върху родените във втората половина на знака.

  5. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 15:53

    Violette, да но по друг начин. Сатурновата криза на асцендента има други характеристики.

  6. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 15:55

    moon_in_taurus,
    в общи линии ДА, глътка свеж въздух за нас :)

  7. Violette каза,

    Писа на октомври 26, 2009 @ 20:25

    Благодаря Ви за експедетивният отговор!Ще Ви бъда благодарна ако опишете накратко главните проявления!

  8. Муси Дачева каза,

    Писа на октомври 27, 2009 @ 10:31

    Violette,
    насочете въпроса си към форума. Там има зададена тема Сатурнови кризи.

Коментар RSS · TrackBack URI

Напишете коментар

Name: (задължително)

E-mail: (задължително)

Website:

Comment:

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Петър за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    2. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 18-24 март 2024
    3. gravatar Муси Дачева за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    4. gravatar Наталия за Седмичен хороскоп 19-25 февруари 2024
    5. gravatar Муси Дачева за Годишен хороскоп 2022 по зодии